Įkraunama...
Įkraunama...

angeliuku mamyčiu svetainė

Laba diena
QUOTE(biruta @ 2009 05 19, 09:53)
želsvut neparašai kaip tau sekasi kokiom nuotaikytėm gyveni 4u.gif

Šiuo metu gyvenu susitikimo si biciuku nuotaikomis. Taip laukiu to susitikimo bigsmile.gif wub.gif Na o prieš metines tai dar kažkaip visai rami jaučiuos....
Biruta ateis laikas kai tą didelę baimę nugalės dar didesnis noras 4u.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 05 19, 10:10)
Kažin jau spriges galima lauke ant kapų sodint? Tik jau nebus šalnų? Nes tos mano našlaitės toookios negražios pasidariusios....

Gal dar ir bus, bet jau ne tokios baisios. Šiaip savo kalendoriuj skaičiau kad gegužę jau galima spriges sodint.
Gabrieliuk console.gif laikykis mažut...... kaip nors reik atlaikyt tą juodą periodą..... O čia tavo Lukučiui, kad nesusirktų 4u.gif
Nledi, sveikatos tavo vaikučiams 4u.gif

QUOTE(waiber @ 2009 05 19, 12:15)
Siandien pasiemem savo angeliuko skrodimo isvadas ir ne kiek lengviau nepasidare. Tik dar daugiau klausimu, bet... kaip nors.

Ech, lauki tų išvadų kaip stebuklo, bet kai žinai priežastį neateina tas palengvėjimas...... Tik atsakai sau į vienus klausimus, bet iškyla kiti....... Tik iš naujo bandai modeliuot situaciją...... Kažin ar yra bent viena priežastis, kuri palengvintų netektį.....
Atsakyti
Sveikos

Visom po 4u.gif

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 19, 11:59)
Sveikutes 4u.gif
Pas mus oras ziaurus,Lukas jauciu,kad vel sirgs doh.gif Siandien du kart i lova prisiusiojo doh.gif Sako as neprisiusiojau,o suslapau doh.gif
O man jauciu depresijos banga vel arteja,vel asarojimai gausus ir toks liudesys verysad.gif

Mergyt mano mazgis po nelaimes ir bvuvo pradejes retsykiais daryt i lova... o jau taip niekad nebudavo... Laikykites abu.... Kabinkis is paskutiniu i Lukuti... ir Jums abiems bus lengviau... Sveikatytes jam... O tau kad praplauktu tavo juodoji banga gretitai ir lengvai... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Pas mus oras ziaurus,Lukas jauciu,kad vel sirgs doh.gif Siandien du kart i lova prisiusiojo doh.gif Sako as neprisiusiojau,o suslapau doh.gif
O man jauciu depresijos banga vel arteja,vel asarojimai gausus ir toks liudesys verysad.gif

rimtai tau reikia nustot nervuotis juk viska jaučia tavo Lukutis turi būti stipri prieš savo sūnų 4u.gif wub.gif ir nesirkite dar po baliončika 4u.gif 4u.gif

ačiū vdpr už baliončikus ir tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(žvelsa @ 2009 05 19, 16:20)
Laba diena

Šiuo metu gyvenu susitikimo si biciuku nuotaikomis.  Taip laukiu to susitikimo bigsmile.gif  wub.gif Na o prieš metines tai dar kažkaip visai rami jaučiuos....
Biruta ateis laikas kai tą didelę baimę nugalės dar didesnis noras  4u.gif

mane puseserė ir kviečia atlėk į Londona tai turbūt leksiu savaitelėj birželio pradžioj jei viskas gerai bus ax.gif ir labai šaunu kad tau viskas gerai wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

vargsas vaikas, aisku, kad ir ji paveike broliuko netektis.
o tu kaip nors. zinoma, kad tau negera ir liudna. bet juk kitaip ir but negali, juk netekai tokio nuostabaus vaikelio. bet kaip nors, galbut koncentruokis i seima i ateiti. lukas eis i mokykla manau kitais metais jau ilgesniam laikui, gal kokio darbo pasiieskok.
mes visos cia kazkaip kaip ismanydamos stengemes nepaluzti, kam darbas padejo, ar siaip kokia veikla.
Papildyta:
QUOTE(žvelsa @ 2009 05 19, 16:20)
Laba diena

Šiuo metu gyvenu susitikimo si biciuku nuotaikomis.  Taip laukiu to susitikimo bigsmile.gif  wub.gif Na o prieš metines tai dar kažkaip visai rami jaučiuos....

o jus susitinkat! tik dviese. ar daugiau jusu organizuojasi?
Atsakyti
QUOTE(biruta @ 2009 05 19, 18:19)
mane puseserė ir kviečia atlėk į Londona tai turbūt leksiu savaitelėj birželio pradžioj jei viskas gerai bus ax.gif ir labai šaunu kad tau viskas gerai wub.gif

Kaip šaunu kad yra galimybė išvykt thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(zydra30 @ 2009 05 19, 18:40)
o jus susitinkat! tik dviese. ar daugiau jusu organizuojasi?

Ne, galvojom daugiau susibėgt. Ir visas norinčias kviečiam į pajūrį pribūt mirksiukas.gif gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(antuke @ 2009 05 17, 20:54)
Carramele,
Nieko sau!! Nebaisu toki dideli ir i rankutes paimti!! Gerai, kad aplink mane jokios drauges neturi tokiu mazuciu, o tai palaikius toki vaikuti ant ranku, iskart sugalvociu gandrus gaudyti smile.gif
As tikiuosi kita menesi suzinoti apie galimybe isivaikinti, nes po visokiu tokiu nelaimiu bijau lauktis.. O ir isivaikinti labai seniai svajoju.. Tad ismeginsim sita buda.. Jei mums neleis isivaikinti, nes gyvenam uzsienyje, tai tada bandysim gaudyti gandrus, nors tu gandruuuu bijauuuuuu nerealiaaaaaiiiiii.
Manau, kad birzelio menesi jau zinosiu, ar mums bus padaryta isimtis ir leista lankyti isivaikinimo kursus..

Taip, nebebaisu smile.gif Maždaug septynis kartus padrūtėjęs vaikas, lyginant su tuo kruopiuku, kurį pirmą kartą ant rankų laikiau wub.gif

Kalbant apie gandrų gaudymą, pastaruoju metu pradedu jaust vis didėjantį pasiryžimą bandyt dar kartą.
Antuke, mediciniškai galvojant, tau kur kas daugiau šansų sėkmingam gimdymui, nei man. Nes priežastys, dėl ko visa tai įvyko, slypi ne tavyje. Skaičiau vieną rimtą straipsnį apie neišaiškintas infekcijas, sukeliančias priešlaikinį gimdymą. Dalies niuansų nesupratau, bet susidariau įspūdį, kad jos ir pačiam vaisiui daug žalos gali pridaryt, o jų nei laiku pastebėt, nei galutinai išgydyt nelabai įmanoma. Reiks kada nueit į KMUK pasiklaust, kiek statistiškai yra sėkmingų atvejų, pastojus po priešlaikinio dėl infekcijos. Kokius tyrimus man reiktų pasidaryt, kiek laiko turėtų praeit ir pan.
Paties nėštumo kaip būsenos bijau. Net labai. Bet tikiuosi, kad pavyks nugalėt savo baimes, kai ateis laikas.

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 17, 21:14)
Caramele,koks tavo fainuolis lelius wub.gif

QUOTE(žvelsa @ 2009 05 18, 11:20)
caramele, koks gražuolis tavo vaikiukas  wub.gif

Ačiū blush2.gif

QUOTE(antuke @ 2009 05 17, 21:55)
Parasysiu savo naujienas del ivaikinimo.. jei tik mums bus leista, tai manau, kad visas procesas uztruks tikrai ne maziau kaip nestumas.. O ir laukimo jausmas bus.. Tik vaikiukas gimtu ne is mano pilvuko, o is sirdies..

Kaip gražiai parašei wub.gif

QUOTE(vdapr @ 2009 05 18, 12:09)
ateis.... vakar dar turejau viena besitasanti NT tai pagadinau.... pamaciau I... laukiu ryt valkatu...

Nesmagu pamatyt tą vieną pagalį. Kiek laiko planuojat?

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 19, 10:59)

Kad ji kuo trumpiau pas tave užsibūtų 4u.gif
Atsakyti
Mačiau mūsų Andrytę per tv ax.gif wub.gif . Visas vakaras drybsau arba prie teliko, arba prie kompo - nu tingėjimas nerealus..... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2009 05 19, 20:11)
Nesmagu pamatyt tą vieną pagalį. Kiek laiko planuojat?

Jau nuo gruodzio men.... Ir tikiuos krize neprivers apsigalvot... unsure.gif Nors po musu patirties... kam ji rupi... mirksiukas.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 05 19, 21:14)
Mačiau mūsų Andrytę per tv  ax.gif  wub.gif  .  Visas vakaras drybsau arba prie teliko, arba prie kompo - nu tingėjimas nerealus..... blush2.gif  blush2.gif

Kokia proga ja rode? bigsmile.gif bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Aciu Mielosios 4u.gif Ai nzn man jau visai stogas nuvaziavo ryt skambinsiu,brausiuos pas psihologa ,nes man visai negerai,pati jauciu jau rimtai unsure.gif
Lukutis vel siandien sako mamyte as busiu Kevinukas gerai,tik tu neverk verysad.gif Sako jis tuoj grys ,jis pas mane pilviuke paziurek verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 19, 22:53)
Aciu Mielosios  4u.gif Ai nzn man jau visai stogas nuvaziavo ryt skambinsiu,brausiuos pas psihologa ,nes man visai negerai,pati jauciu jau rimtai unsure.gif
Lukutis vel siandien sako mamyte as busiu Kevinukas gerai,tik tu neverk verysad.gif Sako jis tuoj grys ,jis pas mane pilviuke paziurek verysad.gif

Gabrieliuk, liudna labai kad taip jauties. Mano berniukas irgi labai pergyveno del manes, nors mes neisivaizdavom, kad jis viska supranta.. Juk dar visai pupuliukas buvo, kai nelaime nutiko.. Bet suprato.. Ir nors dabar as ganetinai stabili jauciuosi psichologiskai, bet matau, kad pas ji liko tas sesyciu gedejimas.. Vakarais, kai jis eina miegoti, jis po savo pizamos maikute susikisa savo pliusinius zaisliukus ir uzmiega.. Atrodo, tarsi nestuke butu.. Ir niekaip nepajegiam isaiskinti, kad nereikia kistis zaisliuku po maikute.. Man rodos, jam taip isirezes i atminti mano pilvukas, kai laukiausi mergyciu.. O ir su tualetu turim problemu.. Jam nuolat reikia priminti, kad reikia rimta reikala atlikti.. O sio reikalo bijo kaip nezinia ko.. Tenka ir graziuoju tartis, ir truputi pabambeti, kad sestusi ant puoduko..
Atsakyti
QUOTE(antuke @ 2009 05 19, 21:15)
Gabrieliuk, liudna labai kad taip jauties. Mano berniukas irgi labai pergyveno del manes, nors mes neisivaizdavom, kad jis viska supranta.. Juk dar visai pupuliukas buvo, kai nelaime nutiko.. Bet suprato.. Ir nors dabar as ganetinai stabili jauciuosi psichologiskai, bet matau, kad pas ji liko tas sesyciu gedejimas.. Vakarais, kai jis eina miegoti, jis po savo pizamos maikute susikisa savo pliusinius zaisliukus ir uzmiega.. Atrodo, tarsi nestuke butu.. Ir niekaip nepajegiam isaiskinti, kad nereikia kistis zaisliuku po maikute.. Man rodos, jam taip isirezes i atminti mano pilvukas, kai laukiausi mergyciu.. O ir su tualetu turim problemu.. Jam nuolat reikia priminti, kad reikia rimta reikala atlikti.. O sio reikalo bijo kaip nezinia ko.. Tenka ir graziuoju tartis, ir truputi pabambeti, kad sestusi ant puoduko..

Liudna verysad.gif As jau nebezinau kaip su savim taikytis,va dabar tiek negera,tiek ,kad tamsu nieko nebematau tik tustuma ir mazius pries akis verysad.gif Tiek jo issiilgau,kad nebegaliu jau verysad.gif Ir zinau,kad pati sau kenkiu,nes planuojam nestuke.gif ,bet ka daryt???Tas skausmas daug stipresnis,jis nugali viska,viska verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 19, 22:21)
Liudna verysad.gif As jau nebezinau kaip su savim taikytis,va dabar tiek negera,tiek ,kad tamsu nieko nebematau tik tustuma ir mazius pries akis verysad.gif Tiek jo issiilgau,kad nebegaliu jau verysad.gif Ir zinau,kad pati sau kenkiu,nes planuojam  nestuke.gif ,bet ka daryt???Tas skausmas daug stipresnis,jis nugali viska,viska  verysad.gif

viespatie gabrieliuk.taip liudna skaityti kaip tu jauties. ziauru, bet tu juk zinai, kad jis isejo, jo nebera. nekankink saves taip. kevinukui juk nieko neskauda, jam viskas gerai. taip jau buvo lemta, kad jo gyvenimas toks trumpas buvo....nuo mano zodziu tau lengviau gal nepasidarys, nes as ir mes visos esam zmones is salies. bet mes visos kazkaip kapstomes.
planuok nestuma, butinai, gal kitas leliukas uzpildys ta baisia tustuma.
Atsakyti