Įkraunama...
Įkraunama...

angeliuku mamyčiu svetainė

QUOTE(sandrynja @ 2009 05 20, 08:47)
Zydra, o jus neplanuojat i LT atostogu grizt?
Tai geros dieneles, mamukai. einu pas savo ligoniuka.

sveika, tikrai seniai girdeta. rupinkis maziuke, kad greiciau pasveiktu.
jo mes vaziuojam i LT, birzelio vidury. jau labai labai laukiu, nes seniai nebuvau.

QUOTE(žvelsa @ 2009 05 20, 09:35)
Labas rytas
Žydra, beje kaip tavo planiukai dėl draugijos Eliziukui  blush2.gif Ar vis dar tik ateities planuose?

kolkas tik ir yra planiukai. as jau noriu, bet vyras kazkaip spyriojas sikart. sako dar biski palaukiam, bet as bijau laukt, kad nebutu per velu.

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 20, 11:58)
Labas rytas mergytes 4u.gif
Bandysiu siandien psihologo ieskot,nes as nuprotesiu verysad.gif

klausyk, o tu nenori pas councelor nueiti. as pamenu siek tiek vaiksciojau. nes tau priklauso is NHS 12 seansu. nueik pas gp, jie tau turetu suorganizuot. pamenu mano tokia faina moteriske buvo. gal tau pades tai, nueisi, issikalbesi, issiverksi.
..................

siandie elizai pardurem ausytes. cia mano vyro uzgaida, jau seniai zirze, bet as dar buciau kokiu 10 metu palaukus, o jis norejo, kad maziukei durtumem. tai dabar panele su auskariukais. bet po minutes ir pamirso, jau nebeverke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 20 gegužės 2009 - 18:03
QUOTE(krismantas @ 2009 05 20, 18:20)
Vaivos Juosta- na jau pilvuko grazumelis  wub.gif . tik va is kur mano toki mazuliuka pilvuka begaut  g.gif .
as labiau i banginuka panasi darausi, nei i tokia graziai paapvalejusia mamyte...

Tai tau jau ant nosies galo visas džiaugsmas, o man tai dar kažkur tik palei kaktą biggrin.gif .
Atsakyti
Oho, Zydra, kaip faina wub.gif . Ir as laaabai norejau mazutei auskariuku, bet musu tetis grieztai pries schmoll.gif . Tad teks mums palaukt
Atsakyti
Vaivos juosta,koksgrazutis mazautis pilvukas wub.gif

Zydra,nu faina,bet as tokiai mazai gal bijociau durti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 05 20, 20:58)
Oho, Zydra, kaip faina wub.gif . Ir as laaabai norejau mazutei auskariuku, bet musu tetis grieztai pries  schmoll.gif . Tad teks mums palaukt

matai, kaip visi skirtingi. o maniskis jau kelis menesius prase, kad durtumem.

QUOTE(divėja @ 2009 05 20, 21:09)
Vaivos juosta,koksgrazutis mazautis pilvukas wub.gif

Zydra,nu faina,bet as tokiai mazai gal bijociau durti blush2.gif

as kazkaip is pradziu nenorejau, bet prisipratinau prie minties. o duria labai greit su pistoletais tokiais issauna aukariukus, abi ausytes iskart. aisku apsiverke, bet trumpai. jau valiau siandie, dabar visa menesi reiks valyt ausytes pora kart i diena.

o kur vaivos juostos pilvuka ziurit? fotkese? ar cia nuo rinkimu ta nuotrauka?
aha, radau. nuejau i fotkes. nu tikrai neididelis pilvukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 20 gegužės 2009 - 21:15
QUOTE(zydra30 @ 2009 05 20, 21:53)
o kur vaivos juostos pilvuka ziurit? fotkese? ar cia nuo rinkimu ta nuotrauka?

ziurim fotkese.. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Mažė darže ( šiandien jau nepamigom biggrin.gif ) , pasuikavinsiu, pasišlavinėsiu, perpiet į susitikimą su viena kraštiete mama.

Mėgaujuos šiom dienom rolleyes.gif .

Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2009 05 20, 19:00)
siandie elizai pardurem ausytes. cia mano vyro uzgaida, jau seniai zirze, bet as dar buciau kokiu 10 metu palaukus, o jis norejo, kad maziukei durtumem. tai dabar panele su auskariukais. bet po minutes ir pamirso, jau nebeverke.

kaip fainai wub.gif maza princesyte ir dar su auskariukais mirksiukas.gif
Vaivos juosta,koks grazus pilvukas wub.gif ir nedidukas sakyciau mirksiukas.gif
kaip saunu Vaivos juostai ir Krismantei kad jau atostogauja 4u.gif nors as jau seniai atostogauju blush2.gif
geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2009 05 20, 18:00)

klausyk, o tu nenori pas councelor nueiti. as pamenu siek tiek vaiksciojau. nes tau priklauso is NHS 12 seansu. nueik pas gp, jie tau turetu suorganizuot. pamenu mano tokia faina moteriske buvo. gal tau pades tai, nueisi, issikalbesi, issiverksi.
..................

Vakar persirasiau i kita surgery,siandien dar turiu nunesti sena pasa,nes mano visi bilai ir benefitai mergautine pavarde ir viskas,duos apoitmenta pas GP thumbup.gif MB visai neturejo GP dabar tures,eisim visi kartu 4u.gif
O Lukutis siandien neprisiusiojo,ziuresim kaip bus toliau cool.gif
As jauciu ,kad jeigu mergyte tureciau irgi durciau ausytes,man labai grazu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 05 21, 08:25)
Labas rytas.

Mažė darže ( šiandien jau nepamigom  biggrin.gif  ) , pasuikavinsiu, pasišlavinėsiu, perpiet į susitikimą su viena kraštiete mama.

Mėgaujuos šiom dienom  rolleyes.gif .

Laukiu ir as sito malonumo! Kai nereikia niekur skubeti smile.gif

QUOTE(zydrute @ 2009 05 21, 09:04)
kaip fainai wub.gif maza princesyte ir dar su auskariukais mirksiukas.gif
Vaivos juosta,koks grazus pilvukas wub.gif ir nedidukas sakyciau mirksiukas.gif
kaip saunu Vaivos juostai ir Krismantei kad jau atostogauja 4u.gif nors as jau seniai atostogauju blush2.gif
geros dienos visoms 4u.gif

Man irgi grazu,bet baisu,kad ji ju neissiplestu blush2.gif juk mazute dar smile.gif

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 21, 11:09)
Vakar persirasiau i kita surgery,siandien dar turiu nunesti sena pasa,nes mano visi bilai ir benefitai mergautine pavarde ir viskas,duos apoitmenta pas GP thumbup.gif MB visai neturejo GP dabar tures,eisim visi kartu 4u.gif
As jauciu ,kad jeigu mergyte tureciau irgi durciau ausytes,man labai grazu ax.gif

O tavo pilvuko nesimato dar????? Nes mano kaip ir uz VJ didesnis atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 21, 11:09)

nu va, tau turetu skirti councelinga, tu pati pasakyk, kad nori. kiekvienam rajone yra centrai.

QUOTE(divėja @ 2009 05 21, 11:57)
Man irgi grazu,bet baisu,kad ji ju neissiplestu blush2.gif juk mazute dar smile.gif

nu maza, bet kaip tik nelenda prie ausyciu. gal jei butu 2, 3 metuku labiau liestu, nezinau. bet siandie va isvaliau ir viskas ji ju neliecia.
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2009 05 21, 10:57)

O tavo pilvuko nesimato dar?????  Nes mano kaip ir uz VJ didesnis atrodo blush2.gif

Niu pilviuko dar nesimato,bet visko gali buti ax.gif Dar 10 kokiu dieneliu islaukt reik ir bus aisku ax.gif Dar nepaziurejau nuotraukyciu pilvuziuku,eisiu tuoj paciokint biggrin.gif
QUOTE(zydra30 @ 2009 05 21, 12:32)
nu va, tau turetu skirti councelinga, tu pati pasakyk, kad nori. kiekvienam rajone yra centrai.

Tai va is praeitos surgery jau du menesius laukiu blamba,gal cia greiciau viskas vyks doh.gif Sake,kad du kart i savaite po valanda laiko su jais bendrauji g.gif O dar iskilo klausimas ir bijau del Lukucio doh.gif Sakys jei tau depresija,uzeina visokios mintys,tai sakys kaip tu vaika gali priziuret g.gif Juk pas juos cia baisu,vaiku atzvilgiu labai greitai priima visokius sprendimus unsure.gif
Atsakyti