Įkraunama...
Įkraunama...

angeliuku mamyčiu svetainė

QUOTE(zydrute @ 2009 05 28, 09:15)
sveikos 4u.gif
aciu mamytes uz sveikinimus wub.gif
MB vakar kalbos dovana prarado kai pasakiau lotuliukas.gif
vis delto musu angeliukai nepalieka musu likimo valiai wub.gif
geros dieneles visoms 4u.gif

tai jau tikrai kad nepalieka sveikatytės tau daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif

klaudija vis matau skaitinėji užsuk pas mus, sunku gi tau žinau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biruta: 28 gegužės 2009 - 08:54
QUOTE(zydrute @ 2009 05 28, 09:15)
sveikos 4u.gif
aciu mamytes uz sveikinimus wub.gif
MB vakar kalbos dovana prarado kai pasakiau lotuliukas.gif
vis delto musu angeliukai nepalieka musu likimo valiai wub.gif
geros dieneles visoms 4u.gif

nu geras. kaip faina. va cia butu mano svajone, kad taip du iskart. visada labai norejau dvynuku. nu nuostabu. ir ziurek puse kelio jau iveikta, ne tiek daug beliko smile.gif
isivaizduoju, kad tau sokas buvo ir vyrui, bet dabar manau abu laimingi, kai jau atsitokejot. sekmes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 28 gegužės 2009 - 09:09
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Labutes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2009 05 28, 10:21)

SUper daina thumbup.gif as klausau,o mano zirnis pilve sokius daro wub.gif ach....
Atsakyti
Labas rytas mergytes 4u.gif
Zydrute,koks dziaugsmas,net nemoku apsakyti wub.gif Tikrai Dievulis atsiunte jums tokia laime wub.gif
O as siandien sapnavau penkias moteris juodai apsirengusias,kad soko jos aplink mane blink.gif Lyg kaip vienuoles kokios,nesupratau,bet nemalonu unsure.gif O vakar tiek bloga pasidare galvojau griusiu ,pirstu galiukai nutirpo,pykint pradejo,lupos nudziuvo,galva svaigt pradejo doh.gif Galvojau gal sirdele jau.
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 28, 10:44)
Galvojau gal sirdele jau.

klausyk, o gal po sirdele g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 05 28, 09:46)
klausyk, o gal po sirdele g.gif

Gal,bet dar kokias tris dieneles reik palaukt,tada jau tiksliai zinosiu 4u.gif Bet esme tame,kad tie pirstu galiukai,tiek nutirpo,ir koju kaire puse g.gif Zodziu perkunas zino kas jau su manim darosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 28, 10:54)
Gal,bet dar kokias tris dieneles reik palaukt,tada jau tiksliai zinosiu  4u.gif Bet esme tame,kad tie pirstu galiukai,tiek nutirpo,ir koju kaire puse g.gif Zodziu perkunas zino kas jau su manim darosi doh.gif

sveika. aisku, gali but, kad kaip rugseje sako ir po sirdele. bet gal, tau cia nuo pastovaus nervinimosi, pergyvenimo. vistik didele trauma isgyvenai. ar buvai pas ta nauja gp? ar paskyre tau pas koki psichologa vaikscioti.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2009 05 28, 10:21)
sveika. aisku, gali but, kad kaip rugseje sako ir po sirdele. bet gal, tau cia nuo pastovaus nervinimosi, pergyvenimo. vistik didele trauma isgyvenai. ar buvai pas ta nauja gp? ar paskyre tau pas koki psichologa vaikscioti.

Jo buvau,zodziu dabar ji nieko man negali skyrt,nes manes kompe nera doh.gif Tipo as neturiu ligonines numerio doh.gif Birzelio 8 vel turiu apoitmenta,tipo jau bus gave mano ta numeri.Sakau ka man daryti,as blogai jauciuosi.Sako taip ir turi buti cia normalu doh.gif Jokiu vaistu nieko ji man nerase,sako tau negalima,nes dar turi kita vaika.Tai va tiap,vel laukti reik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 05 28, 11:32)
Jo buvau,zodziu dabar ji nieko man negali skyrt,nes manes kompe nera  doh.gif Tipo as neturiu ligonines numerio doh.gif Birzelio 8 vel turiu apoitmenta,tipo jau bus gave mano ta numeri.Sakau ka man daryti,as blogai jauciuosi.Sako taip ir turi buti cia normalu doh.gif Jokiu vaistu nieko ji man nerase,sako tau negalima,nes dar turi kita vaika.Tai va tiap,vel laukti reik doh.gif

siaubas, kokia makaliuze. zinai, yra tokios charities, kur padeda mamos netekusioms vaiku. as pamenu buvau uzsiregistravus, bet daugiau nieko as ten nedalyvavau. gal tu pabadyk. manau internete susirasi informacija. jei nori, as tau paieskosiu.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2009 05 28, 10:46)
siaubas, kokia makaliuze. zinai, yra tokios charities,  kur padeda mamos netekusioms vaiku. as pamenu buvau uzsiregistravus, bet daugiau nieko as ten nedalyvavau. gal tu pabadyk. manau internete susirasi informacija. jei nori, as tau paieskosiu.

jo ziauri makaliuze doh.gif Palauksiu iki kito pirmadienio ir ziuresiu ka jie sakys,jeigu nieko tada gal paieskosiu 4u.gif aciu tau 4u.gif
Atsakyti
gabrieliuk. parasiau tau i az, bet nepriima. pas tave gal ten pilna laisku. jei gali kazka istrink arba perkelk.
Atsakyti