Įkraunama...
Įkraunama...

angeliuku mamyčiu svetainė

sveikutes 4u.gif
aciu Super 4u.gif
aciu Klaudija,linkiu kad ir tavo norai issipildytu 4u.gif
smagu siandien maziukam svente thumbup.gif dukterecia irgi patenkinta vaiksto kad daugiau i mokykla nereikes 4u.gif
geros dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
Labutes mirksiukas.gif
Kaip smagu,vaikam atostogos prasideda thumbup.gif Pats geriausias dalykas po metu sunkaus "darbelio" 4u.gif

Geros dieneles 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
O va mano bernuzelis tai nosi nukabines, jam patinka eit i mokykla. Tai nelabai jis dziaugiasi atostogomis schmoll.gif . Keistuolis jis pas mane ax.gif
O vakar su mazute buvom klinikose, dare sirdeles ehoskopija. Tai nudziugino mus, mazutei viskas gerai smile.gif .
Geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
kaip faina Sandrynja kad mazei viskas ciki, akmenukas nemazas nusirito
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 05 29, 11:07)
Sveikutes 4u.gif

O vakar su mazute buvom klinikose, dare sirdeles ehoskopija. Tai nudziugino mus, mazutei viskas gerai smile.gif .

Pacios geriausios naujienos!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
is tikruju, mergaiciukes, taip lengva dabar, kai zinau, kad viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos...
Sandrynja džiaugiuosi dėl tavo mažiukės...svarbu kad viskas jau praėjo ir viskas jau gerai...
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 05 29, 11:07)
Sveikutes 4u.gif
O va mano bernuzelis tai nosi nukabines, jam patinka eit i mokykla. Tai nelabai jis dziaugiasi atostogomis schmoll.gif . Keistuolis jis pas mane ax.gif

kaip saunu kad viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2009 05 29, 15:07)
kaip saunu kad viskas gerai thumbup.gif

Pamiršau pasveikinti zydrute...dideliausi sveikinimai su dviem sirdutem...tikrai angeliukai mums padeda...
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 05 29, 15:43)
Pamiršau pasveikinti zydrute...dideliausi sveikinimai su dviem sirdutem...tikrai angeliukai mums padeda...

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Noriu paklausti kaunieciu, o gal ir nebutinai ju smile.gif kokius atsiliepimus teko girdeti apie gyd. V. Abraiti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(balta avyte @ 2009 05 29, 16:31)
Sveikos,

Noriu paklausti kaunieciu, o gal ir nebutinai ju smile.gif kokius atsiliepimus teko girdeti apie gyd. V. Abraiti? g.gif

Avyte, mane kai pagulde i klinikas, gulejau jo palatoj. Jis mane priziurejo iki gimdymo, butu ir operaves, bet teko skubiai mane operuot savaitgali. Man tai jis paliko puikaus gydytojo ispudi. Labai nuosirdziai ir aiskiai viska isaiskino. Net savaitgali buvo atejes pasiziuret kaip mes laikomes. Tikrai labai saunus gydytojas. Mano palatos draugike pas ji susitarusi gimde, taip pat labai patenkinta juo liko. Taip, kad is mano puses atsiliepimai apie ji patys paciausi 4u.gif ax.gif
Aviuk, kaip tu besilaikai?
Spygliuk, kaip tavo tetuko sveikata?
Atsakyti