Įkraunama...
Įkraunama...

angeliuku mamyčiu svetainė

Bandau įsivaizduoti Žydrutės vyro reakciją biggrin.gif . Manasis šiaip lengvą šoką gavo, kai sužinojo apie mano nestuke.gif . Sakau, taigi dalyvavai "tame procese", ko čia stebiesi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 05 28, 10:21)

grazu wub.gif
QUOTE(rugsėjė @ 2009 05 28, 10:46)
klausyk, o gal po sirdele g.gif

gabrieliuk,as irgi taip pamaniau 4u.gif
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 05 28, 14:05)
Bandau įsivaizduoti Žydrutės vyro reakciją  biggrin.gif  . Manasis šiaip lengvą šoką gavo, kai sužinojo apie mano  nestuke.gif  . Sakau, taigi dalyvavai "tame procese", ko čia stebiesi?  biggrin.gif

jus ji pamatytumet,as jo tokio dar turbut nemacius buvau lotuliukas.gif nezino nei ka pasakyt,tik vaiksto issisiepes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2009 05 28, 14:21)
jus ji pamatytumet,as jo tokio dar turbut nemacius buvau lotuliukas.gif nezino nei ka pasakyt,tik vaiksto issisiepes wub.gif

Smagu vis tik.

Pas kokį gydytoją užsirašei klinikose?

Atsakyti
Sveikutes.
pirmiausiai su tokiom gerom naujienom sveikinu dviguba MAMYTE 4u.gif . vis tik angeliukai is dangaus rupinasi paliktais artimaisiais....
Gabrieliuk, labai neramu del tavo sveikatos, nagi jau nebejuokinga, ir ten medikam tiek terupi jaunas zmogus..
Vaivos Juosta- na ir darbstuolyte. kaip tiek speji?
nepykit ko nepaminiu, perskaitau viska- dziaugiuos ir liudziu kartu su Jumis, tik ne visada galiu parasyt.
mano vyrukas tebeserga, dickiui ryt paskutine diena, taip laukia atostogu...maziukas savo oziukus ryskiai rodo ir bando musu kantrybe. o as gavau dekreto pinigelius, tad supirkau viska lelytei. toki malonuma patyriau....tik juokiuos, po sitiekos metu melynos ir zalios spalvos, pas mus spintoje atsiras ir rozine smile.gif .
tai tiek. visoms geros dieneles.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 05 28, 14:50)
Smagu vis tik.

Pas kokį gydytoją užsirašei klinikose?

uzregistravo pas gyd.Bagusyte,jei gerai pavarde uzrasiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krismantas @ 2009 05 28, 17:29)
gavau dekreto pinigelius, tad supirkau viska lelytei. toki malonuma patyriau....tik juokiuos, po sitiekos metu melynos ir zalios spalvos, pas mus spintoje atsiras ir rozine smile.gif .
tai tiek. visoms geros dieneles.

Malonūs pirkiniai wub.gif .
QUOTE(zydrute @ 2009 05 28, 17:38)
uzregistravo pas gyd.Bagusyte,jei gerai pavarde uzrasiau blush2.gif

Girdėjau apie šią gydytoją. Labai gerus straipsnius žurnaluse rašo .
Atsakyti
sveikutes smile.gif

didziausi sveikinimai zydrute tau thumbup.gif

as kai suzinaojau kad laukiuosi dvyniu tai buvo ir man sokas o vyras normaliai tris dienas negalejo nei dirbt nei kalbet lotuliukas.gif
Atsakyti
musu pirmokelis kaip ir baige mokslus, tai sakau sveikinu uzbaigus pirma klase... o jis aciu, o kur vaises doh.gif lotuliukas.gif (tipo jei sveikini tai vaises turi but ir dovanu)
sakiau apsieis be dovanu sikart, vaiku dienai nupirksim ka , birzelio1
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(biruta @ 2009 05 28, 08:53)

klaudija vis matau skaitinėji užsuk pas mus, sunku gi tau žinau mirksiukas.gif  4u.gif

Vis paskaitau ir dziaugiuosi, kad i si skyreli sugrizta geros naujienos 4u.gif Musu nestukes saunuoles wub.gif O Zydrute tavo naujienos wub.gif Taip smagu, kad pilvuke gyvena dvigubas dziaugsmelis wub.gif Pasirodo gali buti stebuklu wub.gif Dabar saugok save dvigubai 4u.gif Mmm kaip ir as noreciau ax.gif

Visoms gero vakarelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2009 05 28, 21:46)
Sveikutes 4u.gif
Vis paskaitau ir dziaugiuosi, kad i si skyreli sugrizta geros naujienos 4u.gif  Musu nestukes saunuoles wub.gif  O Zydrute tavo naujienos wub.gif  Taip smagu, kad pilvuke gyvena dvigubas dziaugsmelis wub.gif Pasirodo gali buti stebuklu wub.gif  Dabar saugok save dvigubai 4u.gif Mmm kaip ir as noreciau ax.gif

Visoms gero vakarelio 4u.gif

duok Dieve kad tavo noras išsipildytu ir būtum laiminga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 05 28, 21:14)
musu pirmokelis kaip ir baige mokslus,

Greitai metai apsisuko. Jau antrokas bus. 4u.gif

Mažei šiandien irgi paskutinė diena darže rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(biruta @ 2009 05 28, 21:23)
duok Dieve kad tavo noras išsipildytu ir būtum laiminga 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu Biruta uz grazius palinkejimus friends.gif o didziausia laime sveiki ir gyvi vaikuciai. Visi oziukai, bemieges naktys ir isvedimas is kantrybes yra smulkmena palyginus su visomis netektimis 4u.gif Visos, tai patyrusios esame tikrai vertos laimes 4u.gif

Sypsningos dieneles 4u.gif
Atsakyti