Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Dovi aciu uz atsakyma 4u.gif

Man irgi keista del to crinono, man tai toks vaizdas kad jis dingsta kazkur viduje visas blink.gif g.gif , bet gal dar iskris veliau ??? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 08 gegužės 2009 - 22:49
Merginos, Crinone organizmas pasisavina tiek, kiek jam jo reikia, jei jau yra perteklius - atmeta tiek, kiek reika smile.gif Nepergyvenkit del atmetamo kekio, taip gal buti smile.gif
Dziaugiuosi uz Jus visas, kurioms pavyko priciupti sekme uz uodegos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvejuke @ 2009 05 08, 23:10)
noriu paklausti gal kas zino, siandien nuejus i tuoleta eme byreti tikraja ta zodzio prasme varske, itariu crenonas g.gif  Ar tai normalu??? g.gif  Truputi esu strese  verysad.gif

ir man krito zinok,nepergyvenk,krenta beveik visoms,viskas gerai smile.gif

beje visoms mergaitems didziausios sekmes,visoms linkiu tapti nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo allisa: 09 gegužės 2009 - 08:15
vakar pasiemiau savo 3 zirniukus, o dar 2 uzsaldem wub.gif
dabar ir as lauksiu NT rezultatu
visoms linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrune @ 2009 05 09, 09:49)
vakar pasiemiau savo 3 zirniukus, o dar 2  uzsaldem wub.gif

Oi, kaip smagu...dabar ramaus laukimo 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dovi @ 2009 05 08, 21:40)
  testa siandien neiskenciau ir pasidariau- juk  nebuvau dariusi si cikla, dariausi tik HCG:)  KOkios grazios tos  dvi ryskioooos  juosteles:)  Linkiu visoms tokiu grazuoliu sulaukti:)

Be galo gera skaityti.... ir tiketis, kad pamatysiu ir as tooookias grazuoles wub.gif wub.gif

Citas, viskas gi gerai --- tema atidarei, o tai reiskia su virusiuku mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(-bona- @ 2009 05 08, 21:59)
o nuo crinone negali pusti pilvo,man visad naktim labai burbuliuoja pilvas ir pucia,net su paraizymais.pradejau mastyti kad nuo jo gal blush2.gif 
man jau irgi smegeneles skysteja is nerimo smile.gif bet teks isgyventi cool.gif

-bona-... kazkaip cia tu uzsislapstinusi.. g.gif bigsmile.gif
kiek dar iki testo isgyventi dieneliu liko? ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=liepa7,2009 05 09, 11:23]

liepa7, kaip jautiesi, kada Hcg? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrune @ 2009 05 09, 09:49)
vakar pasiemiau savo 3 zirniukus, o dar 2  uzsaldem wub.gif

Ramaus laukimo laikom kumstukus 4u.gif

Klausimas - o kas jei krinonas iseina ne baltas, bet toks rusvas lyg blink.gif g.gif ???
Atsakyti
[quote=Mika...,2009 05 09, 11:09]
[quote=liepa7,2009 05 09, 11:23]

liepa7, kaip jautiesi, kada Hcg? bigsmile.gif
[/quote]

Aciu, Mika... mirksiukas.gif panasiai kaip ir visos cia belaukiancios.. wub.gif toks jausmas, kad mmm ateina.. unsure.gif
hcg pagal gyd. 15 d, bet pora dienu anksciau bandysiu.. ax.gif
o kada tu dareisi?.. tikiuosi scenarijus kartojasi... wub.gif wub.gif
Papildyta:
[quote=Citas,2009 05 09, 11:41]Ramaus laukimo laikom kumstukus  4u.gif

Klausimas - o kas jei krinonas iseina ne baltas, bet toks rusvas lyg  blink.gif  g.gif ???
[/quote]

nesigasdink jokiu spalvu, tai ne mmm.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa7: 09 gegužės 2009 - 11:06
fuu, aciu dievui blush2.gif (del to crinono) smile.gif
Man siandien jau 11-ta diena po isodinimo. Pojuciu jokiu g.gif nei krutine skauda (ji absoliuciai normali), nei pilvo skausmu, tik truputi vis dar pucia ji unsure.gif
Testa darysiu turbut antradieni arba treciadieni, jei iki to laiko zinoma neapsilankys mmm unsure.gif
tik va krinono turiu tik iki antradienio, t.y. antradienio nakciai jau nebeturiu, teks vaziuoti i VK pasipildyti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 05 09, 13:05)
Aciu, Mika... mirksiukas.gif  panasiai kaip ir visos cia belaukiancios.. wub.gif toks jausmas, kad mmm ateina.. unsure.gif
hcg pagal gyd. 15 d, bet pora dienu anksciau bandysiu.. ax.gif
o kada tu dareisi?.. tikiuosi scenarijus kartojasi... wub.gif  wub.gif

as dariau 11 d. po isodinimo, man klinika taip liepe nei anksciau, nei veliau wink.gif Nezinau ar ne per anksti, hcg buvo 101, as truputi bijojau, kad jei butu maziau 100 tai galetu rodyti kokius vaistu likucius... nezinau net unsure.gif
Man irgi maude pilva kaip per mmm vos pajudejus, tai baigesi gal tik 12 nestumo savaite... Dar buvo sutrikes virskinimas, uzkieteje viduriai, buvau isberta kazkokiais spuogeliais blink.gif smile.gif
Linkiu gero rezultato ir sausinuko 4u.gif
Atsakyti
Citas nusiramink del to crinone smile.gif man aiskino,kad ji vartojant,net ir kraujuko gali but.jis ne toks nekaltas vaistukas.ir nuo jo net pilva pamaudent gali mellow.gif Jus graziosios nestuke.gif nusiraminkit ir uzsidekit rozinius akinius,kad matytumet tik grozi ir geri lotuliukas.gif jei ka,raminancios arbateles drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pakartojau HCG, kol kas auga atrodo labai neblogai- 523 siandien ( 16 DPI), pries keturias dienas buvo 166 (sitas skaicius kazkiek itakotas vaistu, nes leidausi pregnili- apie 10-20 vnt)
Atsakyti