Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(dovi @ 2009 05 09, 15:58)
Pakartojau HCG, kol kas  auga atrodo labai neblogai- 523 siandien ( 16 DPI), pries keturias dienas buvo  166 (sitas skaicius  kazkiek itakotas vaistu, nes leidausi pregnili-  apie 10-20 vnt)

saunumelis,kada pas gydytoja eisi? thumbup.gif

gudrune,ramaus laukimo,kuo maziau visokiausiu stresu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 05 09, 16:09)
saunumelis,kada pas gydytoja eisi? thumbup.gif

gudrune,ramaus laukimo,kuo maziau visokiausiu stresu ax.gif

penkadieni:) jei kraujo tyrimas bus geras ketvirtadieni. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2009 05 09, 15:56)
Citas nusiramink del to crinone  smile.gif

Aciu zynaida biggrin.gif as ne tai kad nervuojuos tik kad va neisvengiamai labiau save stebim (kartais patryzniuojam lotuliukas.gif ) per sitas 2 savaiteles tongue.gif smile.gif

QUOTE(dovi @ 2009 05 09, 15:58)
Pakartojau HCG, kol kas  auga atrodo labai neblogai- 523 siandien ( 16 DPI), pries keturias dienas buvo  166 (sitas skaicius  kazkiek itakotas vaistu, nes leidausi pregnili-  apie 10-20 vnt)

Nuostabu thumbup.gif drinks_cheers.gif nestuke.gif

Taitiek kada tavo testuko diena???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 09 gegužės 2009 - 15:27
Dovi, kokius vaistus nuo AFS skyrė? Kokius tu gėrei 2 mėnesius prieš įsodinimą? Beja ar leistis neliepė?
Atsakyti
Dovi,prasom apie vaistukus del AFS i bendra pasta imesti ax.gif man ir svarbi tema.aisku,jei gali blush2.gif
Atsakyti
kaip musu nestukes kovo ir balndzio menesio laiko?kokios naujienos is jusu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2009 05 09, 16:35)
Dovi,prasom apie vaistukus del AFS i bendra pasta imesti  ax.gif man ir svarbi tema.aisku,jei gali  blush2.gif

as geriu trombo ASS, du men iki sodinimo ir dabar ( tai yra aspirinas,1000mg) Mano tyrimai nerode labai dideliu nukrypimu, tai uzteko ir aspirino. O yra dar kazkokiu vaistuku, tais atvejais jei netoleruoja aspirino arba sudetingesne forma. Beja radau kokius tyrimus santariskese dariausi: Anti B2 -GPI, AKA, APCR,LA1, LA2 . Deja nepamenu kuris pas mane ne normoje. Be to gavau pregnilio dozes pastovias kas keleta dienu nuo isodinimo. Dar naudoju estrofema ( del to kad sodinimas su snaigutemis) ir crinona( net jei mano gleivine ideali buvo).. nemazai gaunasi. Zodziu , pasak gydytojos, gaunu maksimuma visu galimu palaikymu.
Atsakyti
QUOTE(dovi @ 2009 05 09, 17:11)
as geriu trombo ASS, du men iki sodinimo ir  dabar  ( tai yra aspirinas,1000mg) Mano tyrimai nerode labai dideliu nukrypimu, tai uzteko ir aspirino. O yra  dar kazkokiu vaistuku, tais atvejais  jei netoleruoja aspirino arba sudetingesne forma. Beja radau kokius tyrimus santariskese dariausi: Anti B2 -GPI, AKA, APCR,LA1, LA2 .  Deja nepamenu kuris pas mane ne normoje. Be to  gavau pregnilio dozes pastovias  kas keleta dienu  nuo isodinimo. Dar naudoju estrofema ( del to kad sodinimas su snaigutemis) ir  crinona( net jei mano gleivine ideali  buvo).. nemazai gaunasi.  Zodziu , pasak gydytojos, gaunu maksimuma  visu galimu palaikymu.

Labai ačiu už išsamią informaciją. thumbup.gif Džiaugiuosi už tave, tu dar vienas super pavyzdys, bandant su ledinukais wub.gif
Atsakyti
g.gif as visus vaistus gavau kaip ir Tu,Dovi,bet as ne su snaigutem.jo,farsiruoja mus kaip kalakutus vaistais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2009 05 09, 17:24)
g.gif as visus vaistus gavau kaip ir Tu,Dovi,bet as ne su snaigutem.jo,farsiruoja mus kaip kalakutus vaistais  lotuliukas.gif

O as visai nieko negaunu schmoll.gif g.gif Tik progesterono nuo isodinimo iki testo darymo dienos. Kazkokia priklausomybe nuo vaistu issivyste, atrodo, butinai reikia kazka vartot smile.gif Lyg kazkaip ramiau butu. Kai pranesiau apie testas net kaulijau kokiu nors vaistu palaikymui kad skirtu, nieko.

Citas, priminei. Kad dingsta kazkur viduje vaistai. Man per visus ankstesnius bandymus tas progesteronas atrodo istirpdavo viduje ir tada atgal istekedavo. O paskutini karta kaip tu sakai, dingdavo viduje. Keistai, ane?
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 05 09, 10:23)

-bona-...  kazkaip cia tu uzsislapstinusi.. g.gif  bigsmile.gif 
kiek dar iki testo isgyventi dieneliu liko?  ax.gif  lotuliukas.gif

neuzsislaptinus,tiesiog nemegeja viska ispasakoti smile.gif ar linkti i asmneniskumus,manau tai nera blogai mirksiukas.gif man 5 dienele eina po isodinimo 4u.gif o del crinono man neina jis isvis lauk,tai matyt viska pasisavina biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -bona-: 09 gegužės 2009 - 16:49
QUOTE(zynaida @ 2009 05 09, 17:24)
g.gif as visus vaistus gavau kaip ir Tu,Dovi,bet as ne su snaigutem.jo,farsiruoja mus kaip kalakutus vaistais  lotuliukas.gif

tai jau tikrai kaip kalakutus.. drauge mano juokiasi , kad as kaip bobule kokia, su vaistukais visur vazineju:)
Atsakyti