Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sveikutes mergaites,gal galit suteikt informacijos,sausio pradžioj darytas IVF,nesekmingai, balandį kreipemes del antroINF,rado kiausideje sista,liepos pradžioi darys laparoskopija del sistos ir endometriozes, po kiek laiko gales daryti INF? Dekui is anksto.
Atsakyti
QUOTE(rugegele1 @ 2009 05 15, 15:14)
Sveikutes mergaites,gal galit suteikt informacijos,sausio pradžioj darytas IVF,nesekmingai, balandį kreipemes del antroINF,rado kiausideje sista,liepos pradžioi darys laparoskopija del sistos ir    endometriozes, po kiek laiko gales daryti INF?  Dekui is anksto.

Po laparaskopijos rekomenduojama palaukti minimum 3 mėn., bet čia priklausys nuo diagnozės ir gydančio gydytojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele1 @ 2009 05 15, 16:14)
Sveikutes mergaites,gal galit suteikt informacijos,sausio pradžioj darytas IVF,nesekmingai, balandį kreipemes del antroINF,rado kiausideje sista,liepos pradžioi darys laparoskopija del sistos ir    endometriozes, po kiek laiko gales daryti INF?  Dekui is anksto.

man po laparoskopijos gyd. net neleido gerti kontraceptiku, kuriuos israse operavusi chirurge, o is karto praktiskai startavome su IUI, deja nesekmingai..
Atsakyti
sekmes visoms patapusioms nestuke.gif nestuke.gif

man deja nepavyko,,,, pasidariau hcg tai nera verysad.gif nestuke.gif nieko gyvensim toliau....
Atsakyti
QUOTE(-bona- @ 2009 05 15, 17:14)
sekmes visoms patapusioms  nestuke.gif  nestuke.gif

man deja nepavyko,,,, pasidariau hcg tai nera  verysad.gif  nestuke.gif  nieko gyvensim toliau....

bona,labai gaila verysad.gif
bet tu teisi,gyvensim mes visos ir toliau,mes stiprios,auksciau galvas,vis viena kazkada pavyks 4u.gif

zvejuke,tavo liniuote,super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo allisa: 15 gegužės 2009 - 16:52
QUOTE(allisa @ 2009 05 15, 17:24)
bona,labai gaila verysad.gif
bet tu teisi,gyvensim mes visos ir toliau,mes stiprios,auksciau galvas,vis viena kazkada pavyks 4u.gif

man irgi labai gaila nes labai tikejau sia ivf,nes rimtu bedu neturim,bet deja... pasidariau syryt testuka nei vaiduokliuko nerode del to nuvaz hcg ir ka nieko tuscia nera nestumo,belieka mmm sulaukti,bet ir ramiau jau 4u.gif

jo turim kazkada pasiekti kaip pasieke visos 4u.gif ateis ir musu laikas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laukimas @ 2009 05 15, 16:02)
Citas, man testai irgi grybavo. Pirmas buvo su labai neryskia antra juostele, o kita diena aiskiai tik viena. Nesivaideno antra nei po 5 min, nei po 5 val.
O dar po keliu dienu irgi dariau skaitmenini, su zodziais. Tai jie zinok irgi juosteles turi, apvartyk gerai ir pamatysi, reikia atidaryti tiktai. As tik veliau pamaciau. Labai linkiu, kad didysisi musu baubas mmm kelio pas tave nerastu smile.gif

Nu va vis man vilties pridedat tongue.gif kad nera ten ka atidaryti tam elektroniniam, tiesiog parasyta NOT PREGNANT g.gif

man deja nepavyko,,,, pasidariau hcg tai nera  verysad.gif  nestuke.gif  nieko gyvensim toliau....

Bona verysad.gif bet aisku kad gyvensim toliau ir bandysim toliau mirksiukas.gif , kai siandien vyrui pasakiau kad nt neigiamas, jis tik pasake , kad nesinervuociau, kad bandysim dar karta ir kad myli mane wub.gif smile.gif tai labai padejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2009 05 15, 17:43)
Nu va vis man vilties pridedat  tongue.gif kad nera ten ka atidaryti tam elektroniniam, tiesiog parasyta NOT PREGNANT  g.gif
Bona  verysad.gif  bet aisku kad gyvensim toliau ir bandysim toliau  mirksiukas.gif , kai siandien vyrui pasakiau kad nt neigiamas, jis tik pasake , kad nesinervuociau, kad bandysim dar karta ir kad myli mane  wub.gif  smile.gif  tai labai padejo  smile.gif

taip citas bandysim vel kada drinks_cheers.gif tai va o jus gi daug anksciau turejot isodinima nei as ,jei nt neigiamas manau vilciu maza kad kas bebutu verysad.gif deja....
Atsakyti
sekmes visoms patapusioms  nestuke.gif  nestuke.gif

tikek , kad pavyks kita karta!!! nepaleisk vilties is ranku 4u.gif
Atsakyti
sveikos,deja ir pas mane hcg nulis.
sveikinu visas patapuses nestukem dar karta 4u.gif
sekmes startuojancioms,gyvenimas eina i toliau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(-bona- @ 2009 05 15, 17:45)
taip citas bandysim vel kada  drinks_cheers.gif  tai va  o jus gi daug anksciau turejot isodinima nei as ,jei nt neigiamas manau vilciu maza kad kas bebutu  verysad.gif  deja....

mazai as tu vilciu ir turiu likusiu, tik va mergaites cia vis mane drasina tongue.gif kada tau isodino?

Taitiek labai gaila verysad.gif Pavydziu jums is dalies bent galit buti tikros pasidare kraujo testa, o as tai va tik mmm galiu laukti blush2.gif Kelinta tavo diena po isodinimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 15 gegužės 2009 - 17:22
QUOTE(Citas @ 2009 05 15, 18:13)
mazai as tu vilciu ir turiu likusiu, tik va mergaites cia vis mane drasina  tongue.gif  kada tau isodino?

na man geguzes 5 diena,bet as tikiu ir testais jeigu jau yra bent mazas nestumas jau rodo bent smulkia juostele,ir neklystu pasidariau siandien nieko vienas riebus,nulekiau hcg irgi 0 schmoll.gif man siandien 10 dieno po.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -bona-: 15 gegužės 2009 - 17:22