Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūra 30+

QUOTE(cover_girl @ 2014 01 12, 14:19)
Gal kuri esate kuri turejusi Matis Réponse Vitalité - Energising Cream ? Kokie atsiliepimai ?



Kemsa poras, lieka plevele uztepus, o poveikis abejotinas
Atsakyti
Gal kas gali parekomenduoti gera veido krema, po 30 m . tiesiog kazkas su oda atsitiko baisiai riebi tapo g.gif gal yra kokiu geru kremu isbandytu ir kas gali parekomenduoti ?

Bei pagrinda makiazui- pries pudra kuris dedamas nezinau ar gerai issireiskiau blush2.gif


buciau dekinga
Atsakyti
QUOTE(migle35 @ 2014 01 13, 16:53)
Gal kas gali parekomenduoti gera veido krema, po 30 m . tiesiog kazkas su oda atsitiko baisiai riebi tapo  g.gif  gal yra kokiu geru kremu isbandytu ir kas gali parekomenduoti ?

Bei pagrinda makiazui- pries pudra kuris dedamas nezinau ar gerai issireiskiau  blush2.gif
buciau dekinga

Aš savo taukuotam veidui prisitaikiau SVR Lysalpha matinį efektą suteikiantį kremą. Labai fainas, nesausina odos, gerai drėkina ir neužkemša porų. Be to, iškart ir makiažą galima tepti. Panaudojus kurį laiką, pajutau, kad man jo nebereikia ir dabar naudoju paprastą drėkinamąjį kremą iš Lierac. Vasarą naudoju Make up Forever žalią primerį, nes veidas nuo karščio raudonuoja, tai jis gerai paslepia.
Atsakyti
Sveikos, as naudoju marmozel aliejuka.

http://www.marmozel....-alieju-misinys

Kol kas labai rekomenduot negaliu, nes tepliojuos dar tik pora vakaru smile.gif bet kol kas labai patinka. Veida sudrekinu geliu hidrolatu ir tuomet pora lasiuku aliejaus paskirstau ant veido. Faina, kad jo ne daug reikia smile.gif Kol kas oda patenkinta, ziuresim, kaip bus toliau mirksiukas.gif
Atsakyti


sveiki,


aš esu išbandžiusiu marmozel drėkinantį serumą brandžiai odai. Tikrai malonus poveikis, oda įgauna tarsi lengvumą ir kvepia maloniai. Patogi naudojimui pakuotė. Odos būklė taip pat žymiai pagerėja - atrodo sveikiau ir tampa skaistesnė.


http://biolinija.lt/...=34&product=507
Atsakyti
QUOTE(migle35 @ 2014 01 13, 16:53)
Gal kas gali parekomenduoti gera veido krema, po 30 m . tiesiog kazkas su oda atsitiko baisiai riebi tapo  g.gif  gal yra kokiu geru kremu isbandytu ir kas gali parekomenduoti ?

Bei pagrinda makiazui- pries pudra kuris dedamas nezinau ar gerai issireiskiau  blush2.gif
buciau dekinga


Siūlau tau pabandyti
Marmozel aliejų mišinys riebesnei odai

Aš jau daugiau nei mėnesį jį tepu ir jaučiu bei matau gerą rezultatą thumbup.gif Be to, labai lengvai susigeria, tai net ryte prieš makiažą nebaisu tepti.

Tiesa, kosmetologė sako, kad labai svarbu ir drėkiklį teisingą pasirinkti - riebiai odai tinka tas pats Marmozel Pievų drėkiklis, gali rinktis gelsvųjų sėklučių hidrolatą iš KN.

O kaip tu prausi veidą?
Atsakyti
Del alieju naudojimu labai sutinku, naudoju juos jau kokius gerus 5 metus, dar niekada nenuvyle, nei riebina oda, nei alergizuoja ir t.t. Mano oda misri tad turiu misriai odai skirta alieju misini, labai patenkinta smile.gif naudoju pakaitomis ryte ar vakare pries miega.

O del visokiu kitokiu priemoniu 30+ tai nepersistengiu. Man 31m, tad tik dabar nusipirkau krema nuo pirmu rauksliu Caudalie firmos Pulpe Vitaminee vadinasi. Naudoju apie 2 menesius jau, stebuklo tikrai nera, bet siaip pasitepus lyg jauciamas toks patempimas odos, normalus kremas, drekinimo galetu buti daugiau, nes vietos apie lupas vistiek kartais truputi matosi kad sausenes buna. Ar antrakart ji pirksiu - nezinau.

Daugiau mano naudojamu priemoniu - visokiu odos prausikliu isvis nenaudoju, visi man sausina oda, kad ir koks naturalus jis butu. vietoj to - gasulo molis odai pravalyti 1-2 kart per savaite, taip pat pavalymas karsto aliejaus metodu. Atradau kad sie budai mano odai tinka ir patinka bei neerzina, tai nieko daugiau special namuose ir nenaudoju. Pas kosmetologe nueinu 2-3 kart per metus, ir tai paprasau, kad stipriai nesveistu, o geriau drekinancia kauke uzdetu ir masaza padarytu.

Jokiu toniku taip pat neturiu - vietoj to terminis vanduo (Avene, Uriage, LPS) arba alijosiaus gelis, kuris nepamainomas vasara.

Paakiams turiu tik argano alieju, turiu smulkiu rauksleliu aplink akis, isryskeja kai sypsausi, bet o ka padarysi smile.gif o paskutinis pirktas drekinantis kremas - Sealine mineralinis kremas veidui. Pakolkas patinka, tikiuosi ir toliau nenuvils.
Atsakyti
Mergaites rekomenduokit kokį tikrai gerą ir efektingą kremuką nuo mimikos raukšlių. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, pasidalinsiu ir aš. 4u.gif Mano oda visad buvo mišri, tik per paskutinį pusmetį staiga tapo ypač sausa, jautri, nuolat nepakadavo drėkinimo. išgelbėjo šis naktinis kremas : http://www.bce-europ...Skin-50-ml.html

Be to, nustojau praustis vandeniu, makiažui nuvalyti naudoju tik pienelį ir micelinį vandenį. Tiesa, makiažą sudaro tik blakštienų tušas ir Bareminerals biri mineralinė pudra. biggrin.gif Dienai naudoju Caudalie serumą ir veido fliudą su spf15:
http://www.feeluniqu...hing-Serum-30ml
http://www.feeluniqu...luid-SPF15-40ml

Paakiams turiu 2 priemones, labiausiai man patinka pirmoji, puikiai drekina:
1. http://www.vitaminwo...html?scid=25842
2. http://www.mondebio....-15ml/9819.html
šis lengvesnės tekstūros, bet taip pat neblogai drėkina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natanior: 23 gegužės 2014 - 12:05
QUOTE(ingriuxs @ 2014 05 14, 13:20)
Mergaites rekomenduokit kokį tikrai gerą ir efektingą kremuką nuo mimikos raukšlių. 4u.gif


Ne vienas kremas nepanaikins mimikos rauksliu, deja. Nebent uzpildys smulkias rauksleles( kurios atsiado del sausumo) silikonu bagalba, kurie buna kremuose, bet panaikinti- nepanaikins.
Atsakyti
Oi.. as tai odos prieziuros fanate.. man 31m.. nzn.. as skaitau, kad grazi oda pas mane.. biggrin.gif ir kad didelis nuopelnas jos prieziurai.. aisku, dauguma pasakys, kad kam tiek visko naudot, bet man patinka ir mano odai tinka smile.gif jauciu tikrai efekta..
Naudoju Clarisonic mia2.. ryte su juo veida prausiu ir Shiseido benefiance prausikliu.. vakar esu aliejiniu.. db baigineju Loccitane aliejini, o eileje laukia izymusis Shu uemura aliejsu smile.gif Dievinu paakiu kaukes.. ju turejus daaug ir ivairiu.. siuo metu naudoju gelinius padelius is iherb arba Guinot kauke paakiu.. lb patinka tiek tie tiek tie.. paakiu kremam skiriu ne ka mazesni demesi ir investuoju daugiausia i juos.. nakciai ir dienai naudoju skirtingus, nes mano skirintig poreikiai tuo metu.. rytam reik, kad nuimtu patinima, padrekintu, atgaivintu.. anudoju Skinseuticuls AOX eye gel.. jau antrasis.. manau holy grail.. o nakciia pradesiu lb isgirta Tata Harper paakiu krema. Ryte nusipirausus veida pravalau Institut esthederm toniku (jau nzn kelintass), papurskiu Institut esthederm lasteliniu vandennuku (irgi nzn kelintas jau) ir tepu seruma dienini... siuo metu is Algother,, lb megstu hialiurono rugsti, bet subaigiau... taciau atkeliauja nauja is Ordinary.. ja tepsiu pacia pirma.. poto seka paakiu kremas ir veido.. veiduik siuo metu naudoju pigiuka Mixa.. subaigiau Institut esthederm.. lb patiko...tikrai kartosiu.. nakciai kaip sakiau su aliejiniu nusiprausiu, tada vel tonikas ir Khiels essencija.. poto paakiu naktinis ir naktinis kremas.. serumas naktinis ,ty is iherb Derma E.. ir tos pacios linikjos naktinis kremas.. smile.gif pavasari pradesiu Sundey Riley Luna sleeping oil.. su retinoliu..
KOMENTARU apie tai, kiek visko anudoju nereikia.. kaip sakiau man tai yra atsipalaidavimas.. dievinu pati procesa ir t.t ir plius mano odyte tikrai man aciu pasako.. o kam tinka vienas kremas viskam - saunu.. biggrin.gif p.s itarpus naudoju mln veido kaukiu, nes biski sergu ju liga ir ekfoliuojancius padelius.. bei pieno rugsti is dR.Jart.. smile.gif taip pat, kai nenaudoju clarisonic naudoju Tarcha ryziu pudra, papoliruot oda smile.gif
Atsakyti
amberr. patiko jusu postas mirksiukas.gif
Kokius naudojate paakiu padelius is Iherbo?
O as jau gavau savo Ordinary hialurona su B5, tai sedziu pasitepusi juo pirma karta. toks sakyciau lipnesnis nei kiti mano buve naudojami serumai ir sunkiau kremas tepesi po to. na ziuresiu poveiki ryte smile.gif
O kas del 30meciu odos, tai as kas antra diena dabar dedu Biocell drekinancia veido kauke-laksta, dabar pradejo ji man tikti, anksciau buvau isbrokavusi ja ir beabejo naudoju serumus su hialiuronu beveik kasdien arba ryte arba vakare pakaitomis su aliejiniais serumais, na ir dar papildai odai, vit,e, hialiuronas...ir daug vandens smile.gif
Atsakyti