Įkraunama...
Įkraunama...

Gariūnų turgus

QUOTE(Diana_B_K @ 2009 05 16, 12:52)
mes igi vaziavom i lenkija, Bialystoka. tik deja nezinojom kur tas turgus, tai varem i vaikisku prekiu baze. daug ko pipirkom, manau apsimokejo, vien del vezimelio ~ 300lt sutaupem. o plius dar kitu smulkmenu nusipirkom, kurios tikrai pigiau nei musu parduotuvese. thumbup.gif

palyginus su gaiunais, tai gal net ir panasios kainos man pasirode.
priklauso kiek pirkti, jeigu viska viska tai tikrai geriau i PL smile.gif

O kur Bialystoke yra vaikisku prekiu baze? Gal galima adresiuka? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MSZ @ 2009 05 16, 13:18)
O kur Bialystoke yra vaikisku prekiu baze? Gal galima adresiuka? ax.gif  4u.gif

zinoma galima:

mes buvom Bambino bazej:
http://www.bialystok...?...55&strona=1

kiek zinau bialystoke dar yra baze Fratlandia:
http://www.fartlandia.pl/ - cia ir kainas galima paziureti. bet kiek bandziau lyginti, tai toj pirmoj pigiau. ypac vezimeliu kainos.

vaziuojant siulau tureti navigacija, labai padeda sukiotis po nezinoma miesta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cheburaska7 @ 2009 05 15, 11:13)
As tai patariu i Lenkija i Belostok i turgu nuvaziot , nes gariunose vezimeliai lovytes is ten pavz;gariunose vezimas is Lenkijos 650 o lenkijai 250, lovyte 300, o ten 120, rubeliai pigiau jei pilnai reikia apsipirkt tai verta nuvaziuot 350km,Ten vienam turgui gali viska nusipirkt vaziavom likau patenkinta

O kaip ta turgu Bialystoke rasti?
Atsakyti
Gatve Kavalerijska
Atsakyti
Anksciau i lenkija lb apsimokejo vaziuot, o dbr kainos panasios kaip musu gariunu turguj. Bet as va Kauno urmo bazej apsipirkau, viska pirkau vienam skyriui tai nuolaida pritaike, ir tikrai nebrangiai gan visa kraiteli susipirkau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2009 05 16, 13:52)
mes igi vaziavom i lenkija, Bialystoka. tik deja nezinojom kur tas turgus, tai varem i vaikisku prekiu baze. daug ko pipirkom, manau apsimokejo, vien del vezimelio ~ 300lt sutaupem. o plius dar kitu smulkmenu nusipirkom, kurios tikrai pigiau nei musu parduotuvese. thumbup.gif

palyginus su gaiunais, tai gal net ir panasios kainos man pasirode.
priklauso kiek pirkti, jeigu viska viska tai tikrai geriau i PL smile.gif

O kiek vezimelis kainavo (jei ne paslaptis)? Man idomu nuo kiek supaupet 300lt, ar nuo 1500Lt ar nuo 3000Lt
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2009 05 20, 15:51)
O kiek vezimelis kainavo (jei ne paslaptis)? Man idomu nuo kiek supaupet 300lt, ar nuo 1500Lt ar nuo 3000Lt

vezimas mum isejo apie 560 lt, o toks pats gariunuose kainavo virs 800.
tai manau visai nemazai sutaupem kaip nuo tokios sumos.

na bet kiek zinau dabar is tikruju kursas pasikeite ir pavertus kainas i litus gaunasi mazas skirtumas su gariunais.

kaip ir minejau, ziurint kiek ir ko ten pirkti toj Lenkijoj. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2009 05 20, 23:42)
vezimas mum isejo apie 560 lt, o toks pats gariunuose kainavo virs 800.
tai manau visai nemazai sutaupem kaip nuo tokios sumos.

na bet kiek zinau dabar is tikruju kursas pasikeite ir pavertus kainas i litus gaunasi mazas skirtumas su gariunais.

kaip ir minejau, ziurint kiek ir ko ten pirkti toj Lenkijoj.  4u.gif

Na jo tikrai nemazai sutaupet. Mes tai dar ir pampersus pirktumem ir auto kedute.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaDa: 11 birželio 2009 - 16:37
la, gal kas, kas daznai lankosi gariunuose, matet kiek kainuoja auto kedutes 0-9 kg?aciu labai uz info
Atsakyti
drauge pirko 3 daliu vezimuka (lopsys,auto kedute ir sedima dalis) Gariunuose uz 1500lt, parduotuvej toks komplektas 3000lt, o be to torguj dar ir nusidereti galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2009 07 05, 17:16)
la, gal kas, kas daznai lankosi gariunuose, matet kiek kainuoja auto kedutes 0-9 kg?aciu labai uz info

nuo 100 Lt tokios visai paprastos
Atsakyti
as visa kraiteli susipirkau gariunuose ax.gif ir vezimeli ir lovyte ir drabuziukus, bet uz vezimeli tai ryskiai permokejom doh.gif o ir lovytes kainos man ten pasirode ispustos g.gif na bet kadangi jau nusipirkau tai teks naudot ir nieko cia nebus, veliau gal tik lovyte pasikeisiu blush2.gif o kas del drabuziuku, tai atradau nuostabu skyriu su nuostabia pardaveja, tai man kaip nezinanciai ir pasimetusiai ko reikia, viska issaiskino ir as pas ja viska susipirkau ir dar nuolaida nemaza padare 4u.gif
Atsakyti