Merginos ka jus cia tokio ziurite?
dekui, kad paskaitot mano pasakojima, megstu paplepept ir ishsamiai papasakot, po manoi kanaru salu pasakojimo kai kas jautesi kaip ten pabuvojes, kadangi tiek nuotrauku neprisidariau kad kitiems pasakodama galetu zmones pasijausti kad ten buvo daug mate, tai kartosi poilsi turkijoi

gal net rudeni jei krize neprispaus ir geru pasiulymu bus.
QUOTE(Beatriukas @ 2009 05 18, 06:49)
Pelyte, nuostabus ir labai išsamus pasakojimas

. Viskas gi ten faina buvo

. O viešbučio maži trūkumai - tikrai smulkmena
zinokit i gala jau pripratau prie visko ten, ish pradziu buvo baisu, nes maitinbimas ju tragishkas, nors tikejausi kazkokiu skaniu patiekalu, kreveciu, arbuzu bvrashkiu su shokolodu

ale nebuvo, visa kita maista tai praktishkai galiu ir pati namie pasidaryti, tai nesijaute man cia kad atostogos. Tos shiukshles visur, tfu tfu tfu pas mus shvaruy buvo, bet Alara miesteli

vaiksciociau toliau tokiom akim
QUOTE(Įdomi @ 2009 05 18, 07:29)
pelytte

Įdomu buvo skaityt ir nuotraukas žiūrėt

Iš pasakojimo atostogos tikrai neblogos atrodo
Va čia tai prajuokinai nerealiai
ai zinok i mane ten kreivai ziurejo tam raftinge, na pats tas instruktorius nemalonus nefainas buvo, labai labai nefainas, bet nepaisant to raftingo nesugadino. ash su juo maloniai, o jis ant manes vis uzvaziuodavo, nu neskiriu kaires nuo desines, o jis ten komanduoja irkluot.ash tikrai ten stengiaus, bet nu nors uzmushk neskiriu, jei taip staigiai pasako.
vis nenorejau sushlapt, visgi vanduo tai shaltas, ash pabijojau ir uzsidejau galvos ta apsauga (uzkrito zodis kaip vadinasi) ir vyras uzsidejo, musu buvo ish 3 valciu 6 zmones, ir vis tyciojosi nusiimk nusiimk, ash jam ishaishkinau nutikima su lietuvaite kai numire, o jis man cia saugu cia saugu, nu pize kaze, o cia pat rodo koki randa turi nukrites ant akmenu

tai poto jau uzkniso aishkint sakiau plauku shlapint nenoriu, tai tada apsiramino, aishku paziurejo kaip i blonde bet man dzin.
tiesa pagrindinio tai neparashiau
oras merginos, bet ash nesuprantu kokio velnio zmones ten liepa rugpjuti vaziuoja, SAVIZUDZIAI man jau nerealiai karshta dabar buvo. tik isheini ir vsio shlapia visa, tai dar per toki karshti i miesta paslampinet isheiti pavykdavo, paskutinem dienom ishvis karshta buvo.