Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XIV tema)

lokum pas mus kirise buvo po 8liras (kitiem sake 10usd girdejau pries isvykstant) bet mes kai kas dien dvi seimos ejom i ta pacia krautuve tai ir kainos galiojo senos ax.gif

įdomus skonis, idealios lauktuvės kolegom.

dėl vaisių tai pas mumis irgi kaip pelytte rašė minimaliai, obuoliai, apelsinai ir dar kažkas geltono neragavau kas smile.gif
maistas pagrindas troškintas ( geriausias topas ruselės buvo, priėjo prie bliūdo, su prilipdytais nagais išsitraukė mėsos gabaliuką-paragavo, patiko matyt, įsidėjo jau su šaukštu kiek jai reikėjo... paėjo kelis žingsnius, perisgalvojusi grįžo ir supylė į bendrą bliūdą agal viską doh.gif ... bet čia tik šiaip biggrin.gif )

na dėl fortūnos, tai man irgi įdomu kiek tas pigiau būna (ar iki 1000 ar virš) jei virš tada nerizikuočiau, pamenu kolega su fortūna 4žv į visai gerą viešbutį pateko, bet čia tikrai kaip kažkas minėjo, kaip ruletė ax.gif be vaikų galima r rizikuoti jei kaina pritrenkiančiai gera, bet su vaiku - negalėčiau.

P.s aš suprantu kodėl grįžta žmonės net kurie nenorėtų grįžti į turkiją - nes pagal kainą, kokybę - su vaikais ten idealu.(žiūrėjau kelis kitus variantus ir pati, bet kaina dvigubai šoktelėjo tai pagailėjau, juk krizė artėja)
Noriu į egiptą aš, bet maniškis dėl kažkokių neaiškių man priežasčių nenori (tai bandau perkalbėti nes traukia kairas mane su savo istoriniu paveldu)
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 05 18, 00:02)
Labuka zilvinui ir visoms kitoms biggrin.gif

niu, tiek. laukit griztant 4u.gif

Gyva biggrin.gif
Arba mes ne tam pačiam viešbuty buvom, arba ten viskas nuo birželio prasideda g.gif
Man tai personalas gali ir nesišypsoti, svarbu savo darbą nudirba: kambarius tvarko, indus nurenka, taures pripildo. Nebūtina kariesą rodyti..
Maisto kalnų nebuvo ir birželį, bet tarp to, kas buvo, tai galima kažką valgomo rasti. Ir grilis buvo... Labai skaniai upėtakį kepė. Kai atradau, tai tik jį ir valgiau pietums, tiesa, skirtingai paruoštą.
Pelyttes pasakojimą per nauja skaitysiu namie. Darbe foto nerodo. Bet šaunuolė, kad taip išsamiai viskas thumbup.gif
Atsakyti
Merginos ka jus cia tokio ziurite?

dekui, kad paskaitot mano pasakojima, megstu paplepept ir ishsamiai papasakot, po manoi kanaru salu pasakojimo kai kas jautesi kaip ten pabuvojes, kadangi tiek nuotrauku neprisidariau kad kitiems pasakodama galetu zmones pasijausti kad ten buvo daug mate, tai kartosi poilsi turkijoi biggrin.gif gal net rudeni jei krize neprispaus ir geru pasiulymu bus.

QUOTE(Beatriukas @ 2009 05 18, 06:49)
Pelyte, nuostabus ir labai išsamus pasakojimas bigsmile.gif . Viskas gi ten faina buvo thumbup.gif . O viešbučio maži trūkumai - tikrai smulkmena thumbup.gif

zinokit i gala jau pripratau prie visko ten, ish pradziu buvo baisu, nes maitinbimas ju tragishkas, nors tikejausi kazkokiu skaniu patiekalu, kreveciu, arbuzu bvrashkiu su shokolodu wub.gif ale nebuvo, visa kita maista tai praktishkai galiu ir pati namie pasidaryti, tai nesijaute man cia kad atostogos. Tos shiukshles visur, tfu tfu tfu pas mus shvaruy buvo, bet Alara miesteli doh.gif vaiksciociau toliau tokiom akim blink.gif

QUOTE(Įdomi @ 2009 05 18, 07:29)
pelytte thumbup.gif Įdomu buvo skaityt ir nuotraukas žiūrėt thumbup.gif Iš pasakojimo atostogos tikrai neblogos atrodo thumbup.gif
Va čia tai prajuokinai nerealiai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ai zinok i mane ten kreivai ziurejo tam raftinge, na pats tas instruktorius nemalonus nefainas buvo, labai labai nefainas, bet nepaisant to raftingo nesugadino. ash su juo maloniai, o jis ant manes vis uzvaziuodavo, nu neskiriu kaires nuo desines, o jis ten komanduoja irkluot.ash tikrai ten stengiaus, bet nu nors uzmushk neskiriu, jei taip staigiai pasako.
vis nenorejau sushlapt, visgi vanduo tai shaltas, ash pabijojau ir uzsidejau galvos ta apsauga (uzkrito zodis kaip vadinasi) ir vyras uzsidejo, musu buvo ish 3 valciu 6 zmones, ir vis tyciojosi nusiimk nusiimk, ash jam ishaishkinau nutikima su lietuvaite kai numire, o jis man cia saugu cia saugu, nu pize kaze, o cia pat rodo koki randa turi nukrites ant akmenu fool.gif tai poto jau uzkniso aishkint sakiau plauku shlapint nenoriu, tai tada apsiramino, aishku paziurejo kaip i blonde bet man dzin.

tiesa pagrindinio tai neparashiau oras merginos, bet ash nesuprantu kokio velnio zmones ten liepa rugpjuti vaziuoja, SAVIZUDZIAI man jau nerealiai karshta dabar buvo. tik isheini ir vsio shlapia visa, tai dar per toki karshti i miesta paslampinet isheiti pavykdavo, paskutinem dienom ishvis karshta buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytte: 18 gegužės 2009 - 09:55
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 18, 14:24)
Tai ALANIJOJE kaip supratau einamesnis DOLERIS g.gif

Kemeran vežėmės eurus, dolerius ir 10 iš kažkur gautų lirų. Pasinaudojom tik doleriais ir mokėjimo kortele. Visa kita valiuta parvažiavo namo.
Atsakyti
QUOTE(pievu medus @ 2009 05 18, 14:39)
Kol kas lyg ir Kemere doleris labiau apsimoka

ir kemere, ir beldibi (jei pamenu- ten vaziuojat), beldibi eurai isvis nelabai eina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 18, 14:52)
o kortele nebijojot atsiskaitinet? unsure.gif

Tai aš kortelę traukdavau tik normaliose parduotuvėse. Iš akių nepaleisdavau.
Atsakyti
Kaip ten tiksliai vadinasi tas rusu serialas, kuri cia aptarinejat?
Mainais siulau tikros Turkijos: Stambulas
Atsakyti
Sveiki mirksiukas.gif , kaip supratau, esate patyrę keliautojai ax.gif Ar galėtumėte patarti? Planuojam vykti į povestuvinę kelionę į Turkiją, Kemerą, rugsėjo mėn., agentūros siūlo Dragos Beach, Astoria ir Rose Resort viešbučius. Mes kaip ir linkstam į Dragos Beach, tik labai prieštaringi atsiliepimai apie jį. Ar galėtumėte mums patarti ką rinktis? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2009 05 18, 15:47)
Sveiki  mirksiukas.gif , kaip supratau, esate patyrę keliautojai  ax.gif Ar galėtumėte patarti? Planuojam vykti į povestuvinę kelionę į Turkiją, Kemerą, rugsėjo mėn., agentūros siūlo Dragos Beach, Astoria ir Rose Resort viešbučius. Mes kaip ir linkstam į Dragos Beach, tik labai prieštaringi atsiliepimai apie jį. Ar galėtumėte mums patarti ką rinktis? Ačiū  4u.gif

Žiūrint, ką ruošiatės veikti nuvažiavę mirksiukas.gif
Dragos beach aprašyme yra (ne)įdomių dalykų:
Maitinimas viešbučio „L’Ancora Beach“ restorane.
Dauguma kambarių su balkonu. (kas reiškia, kad yra ir be)

Atsakyti

Muzika - gan zymaus turku atlikejo, Mercan Dede
Atsakyti
QUOTE(StopIt @ 2009 05 18, 14:31)
g.gif  galvoju, ar verta Vilniuj lirų ieškot.... parexe stoties rašo kad po  1,72 yra, tai galbūt ir verta, nes doleris  2,60, tai santykis 1: 1,5,.... o turkijoj turbūt keičia 1,4 kursu...kas keitė?

santykis ten 1.5 o euro net pakilo iki 2.1

Beje cigaretes ten brangios, rukancios vezkites daugiau, ir padavejus galit vaishinti, jie tada labai patenkinti buna. mes vis duodavom ti tas laxtydavo, tikras draugelis budavo.
o paskutine diena ishviso biggrin.gif sake pardoi rake brangi ir ne tokia skani, tai neshe ir neshe liepe atsineshti buteli ir nupilynet. tai pirpylem pusantro litro blink.gif
beje maciau kad dauguma perka rake orouoste. nzn kodel, bet gal ingakalnis pirkosi.
tiesa zodeliu keleta pasimokem
Pompa – sexas. Durak – sustojimas, dur – sustokit, merhaba – laba diena, giule giule – viso gero, byr byra – vieno alaus, iki kirmizy sharap- 2 raudono vyno, teshekiur ederim, - labai aciu, tavuk – vistiena, giuzel- grazuole ar grazuolyte, mylimiausia, kazkox malonybinis zodelis, bajan – moteris, ben – ash, lokum – saldumynai, tie, satilik – parduodama, kac para- kiek pinigu, para jok – pinigu nera, evet taip.
Atsakyti
QUOTE(pievu medus @ 2009 05 18, 15:38)
O gal kokių žymių Turkijos dainininkų galėtumėt pavardint?
Smagu būtų parsisiųst kokios turkiškos muzikėlės prieš kelionę  ax.gif

tik Tarkan'ą prisimenu smile.gif

http://www.youtube.c...h?v=vRsyyBFcHYQ
Atsakyti