Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XIV tema)

QUOTE(StopIt @ 2009 05 19, 09:01)
taip, visi, kas buvo, pripažino, kad jie pagyvenę pasenę ir po naujų Vilniaus ar Druskininkų parkų nėra tokie patrauklūs... Nebnt pas jus viešbutyje nebus jokių kalnelių g.gif  o du vaikai tai ne vienas, ras ką veikti

Turkiškųjų vandens parkų privalumas prieš lietuviškus tik vienas - jie po atviru dangumi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dėl kūdikių - jie važiuoja nemokamai, tačiau pasas būtinas. Vis tik jei į vieną kambarį važiuoja du kūdikiai, tai šiek tiek problema gaunasi - vieno organizatoriai sako, kad už vieną kūdikį reikia mokėti kaip už vaiką, kiti - mokėti nereikia. Taigi, žinokite šį nuansą.

Dėl kortelių - kas turite "kietas", kaip aš vadinu, kreditines korteles, tai kelionės draudimas nemokamas. Kietos - tai Visa Classic ir Maestro card Standart ir aukštesnės, bet ne pačios papraščiausos, bet KREDITINĖS. Dar vienas nuansas - kiekvienas bankas turi savo politiką, vieni draudžia ir šeimos narius, kiti tik kortelės savininką.
Atsakyti

Gal kas nors bandėt naudotis viešbučio skalbimo paslaugom ? Kaži kiek kainuoja g.gif
Kažkada, kai buvom jauni ir kelias dienas kaip susituoke, naudojomės tokia paslauga, bet dievaži nepamenu (ne tas rūpėjo blush2.gif ) kiek mokėjom. Šiaip tai negalėjo labai brangiai kainuoti, nes pinigų negausiai turėjom biggrin.gif Bet būtu visai įdomu sužinoti, kiek dabar tai kaštuoja
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 05 19, 13:05)
Gal kas nors bandėt naudotis viešbučio skalbimo paslaugom ? Kaži kiek kainuoja  g.gif
Kažkada, kai buvom jauni ir kelias dienas kaip susituoke, naudojomės tokia paslauga, bet dievaži nepamenu (ne tas rūpėjo  blush2.gif  ) kiek mokėjom. Šiaip tai negalėjo labai brangiai kainuoti, nes pinigų negausiai turėjom  biggrin.gif  Bet būtu visai įdomu sužinoti, kiek dabar tai kaštuoja

pas mus 4* viešbutyje kainos buvo pasakiškos doh.gif . Pvz marškinių išlyginimas ir išskalbimas apie 15 dolerių doh.gif

jau geriau žmonai kokius auksinius auskarus nupirk turkijoje, ir paimk skalbimo mitlelių poką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beatriukas: 19 gegužės 2009 - 13:12
QUOTE(Beatriukas @ 2009 05 19, 14:08)
pas mus 4* viešbutyje kainos buvo pasakiškos doh.gif . Pvz marškinių išlyginimas ir išskalbimas apie 15 dolerių doh.gif

visur panašiai kainuoja smile.gif todėl geriau už tuos 20-30 dolerių nusipirkit vietoj kelias paprastas maikes, kur ant kiekvieno kampo po kelis dolerius ir problema išpręsta thumbup.gif
Atsakyti
Silvija > Labai graži tema, kaip ir visada thumbup.gif

QUOTE(Beatriukas @ 2009 05 19, 07:27)
mes pernai su Sofa varėm, tai irgi buvau nustebusi, kai bilietus gavau biggrin.gif

Vadinasi viskas gerai su mūsų bilietais biggrin.gif

QUOTE(Baffie @ 2009 05 19, 12:56)
plius dar (man rodos) draudimas skrendant lėktuvu. Bent jau man kažkokį mokestį priskaičiuoja už vaiką, perkant vien tik bilietus internetu  mirksiukas.gif

Mes už savo mažių (kuriam 2 metai bus už mėnesiuko biggrin.gif ) mokam tik už vizą - visa kita nemokamai. Žinoma, dar sveikatos draudimas prisidėtų, bet turint kreditinę jis nemokamas thumbup.gif

QUOTE(Udrius @ 2009 05 19, 14:04)
Dėl kortelių - kas turite "kietas", kaip aš vadinu, kreditines korteles, tai kelionės draudimas nemokamas. Kietos - tai Visa Classic ir Maestro card Standart ir aukštesnės, bet ne pačios papraščiausos, bet KREDITINĖS. Dar vienas  nuansas - kiekvienas bankas turi savo politiką, vieni draudžia ir šeimos narius, kiti tik kortelės savininką.

Vat pasirodo kad ne visada taip schmoll.gif Vakar išsiaiškinom, kad ir mano mama kreditinę turi - normalią, Mastercard, su kreditu. Bet apie draudimą jai nieko nebuvo minėta - tai šiandien banke išsiaiškinom, kad jos kortelei netaikomas metinis aptarnavimo mokestis, bet tuo pačiu kortelė neturi ir draudimo. Čia Swedbank banke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2009 05 19, 17:28)
Viskas bus gerai. Tiesa, lovytės iš karto nebuvo... bet pasakiau, kad reikia ir kol parėjau, jau lovytė stovėjo kambary... net išsižiojau nuo tokio operatyvumo. Beja, lovytė tokia plati maniežinė... nors man jos reikėjo tik tam, kad iš dvugulės lovos mažius neišgriūtų besimaldamas... kaip sieną naudojau... doh.gif

aciuks.gif Vadinasi tikrai gerai smile.gif
O maniežinė lovytė gerai - maniškiai kelionėse visada tokiose miega biggrin.gif

Poryt tokiu metu jau kaitinsiuos prieš saulutę tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(StopIt @ 2009 05 19, 14:13)
va šita geriausi apsimoka jau ne kartą kalbėta

http://www.parex.lt/...an_express_blue

o as pabusiu atkakli sakydama, kad neprasausite pasirinke IF, LT Draudima ir Seasams? Tik todel, kad sios draudimo kompanijos yra po SOS international, taigi paduodama tokia speciali forma uzpildyti pacientui ir nieko nereikia moketi, su kreditinem kortelem bus taip, kad jus turesite ir sumoketi su kreditine kortele, o tada jau grize i LT aiskintis kas ir kur ir kaip. Arba grynaisiais mokesite, o aiskinsites grize. Dievaz nedirbu draudeja, bet deja dirbu su ligoniais, patikekit manim viskas daug paprasciau, kai draudimo kompanija dyrba su kokiu dideliu tinklu... Ligonine patenkinta, pacientai patenkinti, jokiu uzlaikymu, viskas operatyviai...
Atsakyti
Drute neberandu ar atsakei kur pasakojau nuoroda shtai cia klayusiau gal zinai kam reikalingi tie daiktai kur ant palmes kabo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 04 sausio 2010 - 15:52
QUOTE(egle50 @ 2009 05 19, 18:53)

tik va, nustebau, bilietuose raso, kad maz svoris 20 kg, pamenu praeita karta iki 32 nemokamai leido  g.gif o ir rankini svers  doh.gif

Vienam zmogui leidzia 20 kg, jeigu anksciau skridai ne viena, tai nieko cia keisto, kad leido 32 kg, nes dviems zmonems priklauso 40 kg. Tik vieno lagamino svoris negali virsyti 32 kg.
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 05 19, 17:41)
Drute neberandu ar atsakei kur pasakojau nuoroda shtai cia klayusiau gal zinai kam reikalingi tie daiktai kur ant palmes kabo  blush2.gif

čia datulės http://www.lrytas.lt...s-vandenyje.htm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2009 05 19, 19:54)

Kie suprantu, pelytte klausė ne kokie ten medžiai, o kas ten ant jų pakabinta ax.gif Man tai šviesoforus primena lotuliukas.gif :

user posted image

Gal kokią sulą ten iš jų renka g.gif g.gif Bet taip prie kelio schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įdomi: 19 gegužės 2009 - 20:40