Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XIV tema)

QUOTE(Beatriukas @ 2009 05 22, 09:38)
nu tam kad paragauti, aš geriau viešbutyje kelias valandas eilėje pastovėsiu - mažu vieną gausiu paragavimui  lotuliukas.gif . Ir to užteks cool.gif
Papildyta:

jie gal išprotėjo blink.gif . Tam krašte, kur oro sąlygos vaisių augimui labai geros ir tokios kainos doh.gif

na tresnems dar ne sezonas todel ir kainos tokios.
O tu mazu bananiuku tai verta paragaut. jie nera labai brangus, kiek pamenu apie 4liras kg. turguj ax.gif
Atsakyti
Priminkit prašau, liepos pradžioje kokių vaisių sezonas būna? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nodux @ 2009 05 22, 10:07)
Forma, gal gali ka daugiau parasyti apie ta Ulas parka prie Alanijos ar kokia nuoroda ideti (tavo ideta nuotrauka labai suintrigavo)? Ar toli jis nuo pacios Alanijos ? Ar apart restorano ir papludymio tenai ka nors dar galima pamatyti ar nuveikti ?

na siaip tai ne parkas ten, tik kai kur raso taip. tiesiog gabalelis grazios pakrantes, su uolomis. pora pleziuku ir tas restoranas. nedidele jauki vietele. Sakyciau kokiu pora km nuo Alanijos i Antalijos puse. galima nuvaziuoti su autobusais, kur yra uzrasyta Ulas. neskubant galima ir pasivaikscioti, pakeliui apziureti naujai statoma jachtu prieplauka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 05 22, 10:55)
Sveiki,

Mes jau iš Turkijos smile.gif

Jūs gi Daimoj bigsmile.gif Viską pasakokit, Kokie kambariai, kas valgyt, kas gert. Kokios pramogos ? nu viską viską. Ir gal ten koks "valdiškas" kompas mėtosi su nemokamu internetu ? Aš irgi kokią žinutę parašyčiau atvykęs
Atsakyti
O Kemere turgus pirmadieniais? Gal kas pamenate ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu medus @ 2009 05 22, 14:53)
O Kemere turgus pirmadieniais? Gal kas pamenate  ax.gif

Kiek pamenu buvo pirmadieniais
Atsakyti
Labukas mergiotes 4u.gif tongue.gif griiiizzzaaaaauuuu wub.gif
superines atostogos ir tikrai puikus viesbutis.
tiesa, nesunku ten su ta masina vaziuoti, nesibaiminkit ir drasiai nuomokites. Pabuvojau Faselyje, ant chimeros kalno ir Olimpos kaimelio papludimyje wub.gif ir galiausiai pietus Ulupinare. paaaaasaaaakaaaa wub.gif wub.gif
Kemere pinigai - viskas sueis, ka paimsit wub.gif , dolerius tinka. bet as dabar jau imciau lyras, lyras ir dar karta lyras, tikrai labai apsimoka, o ir kainas pirmiausiai sako lyromis.
Klausimu yra?
Tiesa, jau karta sakiau, bet dar pasikartosiu - atostogos geguzes pabaigoje super dalykiukas thumbup.gif . juroje ir baseina vanduo puikus, vaikai bent jau musu viesbucio baseinelyje vaikai mirko ne po truputuka, vanduo, kaip arbaciuke.
einu skaityti ka parasete, pasiutote, vel temu prikepete doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2009 05 22, 15:53)
aš čia vėl apie Turistus biggrin.gif

gal kas nors žinot kaip ta daina vadinasi, kuri skamba bėgant raidėm? ir kur ją rast galėčiau, nes jinai mano vaikui pati pačiausia ir dar koks skandalas būna, kai pasibaigia doh.gif  tai turim ir žiūrėt kaip raides rodo lotuliukas.gif

Pora dainu is to serialo yra cia Berods viena ju ir skamba gale serijos. Kazkaip neisiklausydavau, kai baigdavosi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2009 05 22, 17:55)
  griiiizzzaaaaauuuu wub.gif

Welcome home biggrin.gif
Nu dek fotkes. Suzeisk mano sirdi viesbucio foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 19, 21:19)
as visada turejau nuomone,kad savaite atostogauti,tai tik pinigelius ismesti doh.gif  blush2.gif vistiek nei pailsi,nei isivaziuoji i atostogu ritma doh.gif
Papildyta:
Ir dar...,..kazkaip visgi paskaicius grizusiu ispudzius,pasitvirtinu sau paciai,kad pavasari atostogauti nelabai verta...nors viesbucio aptarnaujantis dar nepavarges,bet ir..neisivaziaves unsure.gif ir oras ne visada geras ir vandenuka,skaip musu Baltijoje blush2.gif

Man savaites buvo per akis. tiesiog kai buvau turkijoje pirma karta, tai lektuve net apsiasarojau, taip buvo sunku isvykti ir mazai man tos savaites , o isskrendant jokiu sentimentu niekam nebuvo schmoll.gif tiesiog manau, kad tai ne paskutines atostogos turkijoje. Zodziu, kaip kam su tuo laiku, man uzteko per akis.

Pirmas kartas turkijoje buvo birzelio antra puse, antras kartas dabar. Kaip jau sakiau, PASAKA atostogauti tokiu tokiu metu wub.gif kitu laiku ir nenoreciau schmoll.gif minusas - putu diskoteka tokiu metu nevyksta lotuliukas.gif , vakarai per salti (nors tikrai silta ir vaiksciojau be megztukelio), kitos pramogos yra, baseinas jau visiskai siltas, vaikuciai mirko pastoviai, bet gaiviai malonus. jura irgi gaivi tokia, gaili maudytis iki soties, vasara as ezere susalu, o dabar maudydavausi ir islisti nenoredavau. visa kita sakyciau atitinka ar butum sezono pabaigoje, ar pradzioje. o sezonas tikras yra VASARA, visas kitas metas yra sezonas, bet ne tas, kai viskas vyksta PILNU pajegumu, nors ramiai atostogaujant to nepilno pajegumo nesijaucia, cia gal labiau del jaunimui skirtu naktiniu pramogu aktualu. todel jolita, nieko nei prarandi, nei islosi vaziuodama rudeni. na, gal tik laukti kiek ilgiau mirksiukas.gif
keista, o kokie tau minusai atostogaujant tarkime geguzes pabaigoje? g.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 20, 20:07)
Dar vat idomu..kiek realios masinu nuomos kaina..berods Cobre rase,kad 40 doleriu,bet pries tai nares rase,kad kainos nuo 40 euru g.gif

taip, mes nuomavomes uz 40 dol parai. bet rinkomes maza masiniuka. ilgesniam laikui ir nuolaidos kitos manau turetu buti, o ir nuo pacios masinos priklauso. eurai manau populiaresni Alanijos regione, ten daugiau vokieciu atostogauja, o ir gyvena per ziema ju ten nemazai. ir kainos ten didesnes, kiek pastebejau. Kemere kainos mazesnes kazkiek, o ir i doleri jie nespjauna.

QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 05 22, 19:30)
Welcome home biggrin.gif
Nu dek fotkes. Suzeisk mano sirdi viesbucio foto  biggrin.gif

kol kas sirdeles tau nedauzysiu, bet manau, kad paciame Kemere nelabai ka geriau ir rasi, pats zinai mirksiukas.gif teritorija pasakiska savo isplanavimu, baseinu svarumu, aptarnavimas irgi galima sakyti be priekaistu, kambariai pakankamai erdvus, maistas pasakiskas, vien kepti upetakiai uzkandziu bare ko verti wub.gif , troskinta eriena wub.gif, maisto pradzioje buvo pasirinkimas tikrai nedidelis, bet jei saziningai, tai tikrai uzteko. paskui jo kasdien vis daugejo ir pastoviai vis kitoks budavo, gyva muzika, sou vakarais, ekranas lauke, jei vykdavo eurovizija ar futbolo rungtynes. Viskas super. Kas nepatiko, tai jau pamirsau ir tiesa sakant tie nesusipratimai tik nustebino, bet atostogu nesugadino wub.gif
vaisiu buvo mazokai, bet manau, kad cia labiau del krizes gal, nes kiek pakalbinau atostogavusius kituose Kemero penkiazvaigzdziuose, tai situacija labai panasi, o anksciau tikrai taip nebudavo.
Fotkes bus kita sav. dabar tik sedziu, skaitau jusu pliurpesius ir bendrauju su vaikais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 22 gegužės 2009 - 18:24
Sveiki, gryzau ir as, tik neprisiruosiu uzeiti cia, pokelionine depresija uzejo doh.gif unsure.gif

Sakes kaip patiko Turkijoj, oras ir vanduo thumbup.gif barmenai wub.gif thumbup.gif (o jau kaip maziuke mylejo, pasaka buvo ziuret kaip su ja bendravo, net ateje paklause ar gali su telefonu ja nusifotografuot wub.gif ) Einant pro miesta, pribegdavo turkai su apelsinais ir iteikdavo, ir 6 dovanotas apyrankes parsiveze, nu nemaniau, kad ten taip labai labai labai faina wub.gif wub.gif wub.gif
Labai patiko hamamas (pirma karta buvau) ir siaip viskas thumbup.gif Jau vakar vakare kai gryzau ejau ziuret paskutiniu minuciu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauruciuk: 22 gegužės 2009 - 19:04
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 05 22, 20:28)
eee, sito reikejo nepriminti. seile nutyso  lotuliukas.gif

Cia nieko palyginti su tuo ka ulupinare Botanike valgem wub.gif kad butumeme zinoje kaipv efektingai viska patieks butume su fotikais lauke, bet veidai buvo nutise ir turkai nese patiekalus ir zvenge is musu . kol atsipeikejome viskas jau buvo padeta ir paruosta vartojimui, tai berods tik patiekalu fotkes yra, bet jau ne taip ispudingai atrodo, o skonio jokio nuotrauka neperteiks - pasaka. ten galima ir upetakiu paragauti, kg - 50 dolcu. tai kai mes upetakius gaudavom, taip, kaip kiti prie baseinu dienos metu picutes ir blynelius gauna, tai nuodeme ten butu ji pirkti, nors manau paruostas jis ten turetu buti puikiai.
Jei kas turesite noru pavazineti aplink Kemera patiems, tai rekomenduoju uzsukti i Botanika. atsiskaiteme kortele. pries tai issimaudeme olympos pliaze, labai man patiko, tokia visai kitokia vieta, labai grazi ir rami ilanka. akmenys vandenyje ploksti, lengva ilisti i vandeni, vanduo labai svarus wub.gif o jau ramyyyyybeee wub.gif wub.gif nuotrauka ne mano, kai susikelsiu, idesiu ir savo. bet vaizdas toks, tik zmoniu visai mazai wub.gif
user posted image
Atsakyti
As trecius metus atostogas imu ant geguzes birzelio slenkscio ir tikrai nesigailiu. Karta buvom Turkijoje liepos gale, tai buvo jau per daug silumos, nors karstis man thumbup.gif pernesu. Bet jau buvo virs ribos. Net birzelio viduryje Kretoje buvo per auksta temperatura. O va LT, dar nera buve per karsta ax.gif
Atsakyti