QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 19, 21:19)
as visada turejau nuomone,kad savaite atostogauti,tai tik pinigelius ismesti

vistiek nei pailsi,nei isivaziuoji i atostogu ritma
Papildyta:
Ir dar...,..kazkaip visgi paskaicius grizusiu ispudzius,pasitvirtinu sau paciai,kad pavasari atostogauti nelabai verta...nors viesbucio aptarnaujantis dar nepavarges,bet ir..neisivaziaves

ir oras ne visada geras ir vandenuka,skaip musu Baltijoje
Man savaites buvo per akis. tiesiog kai buvau turkijoje pirma karta, tai lektuve net apsiasarojau, taip buvo sunku isvykti ir mazai man tos savaites , o isskrendant jokiu sentimentu niekam nebuvo

tiesiog manau, kad tai ne paskutines atostogos turkijoje. Zodziu, kaip kam su tuo laiku, man uzteko per akis.
Pirmas kartas turkijoje buvo birzelio antra puse, antras kartas dabar. Kaip jau sakiau, PASAKA atostogauti tokiu tokiu metu

kitu laiku ir nenoreciau

minusas - putu diskoteka tokiu metu nevyksta

, vakarai per salti (nors tikrai silta ir vaiksciojau be megztukelio), kitos pramogos yra, baseinas jau visiskai siltas, vaikuciai mirko pastoviai, bet gaiviai malonus. jura irgi gaivi tokia, gaili maudytis iki soties, vasara as ezere susalu, o dabar maudydavausi ir islisti nenoredavau. visa kita sakyciau atitinka ar butum sezono pabaigoje, ar pradzioje. o sezonas tikras yra VASARA, visas kitas metas yra sezonas, bet ne tas, kai viskas vyksta PILNU pajegumu, nors ramiai atostogaujant to nepilno pajegumo nesijaucia, cia gal labiau del jaunimui skirtu naktiniu pramogu aktualu. todel jolita, nieko nei prarandi, nei islosi vaziuodama rudeni. na, gal tik laukti kiek ilgiau
keista, o kokie tau minusai atostogaujant tarkime geguzes pabaigoje?
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 20, 20:07)
Dar vat idomu..kiek realios masinu nuomos kaina..berods Cobre rase,kad 40 doleriu,bet pries tai nares rase,kad kainos nuo 40 euru
taip, mes nuomavomes uz 40 dol parai. bet rinkomes maza masiniuka. ilgesniam laikui ir nuolaidos kitos manau turetu buti, o ir nuo pacios masinos priklauso. eurai manau populiaresni Alanijos regione, ten daugiau vokieciu atostogauja, o ir gyvena per ziema ju ten nemazai. ir kainos ten didesnes, kiek pastebejau. Kemere kainos mazesnes kazkiek, o ir i doleri jie nespjauna.
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 05 22, 19:30)
Welcome home

Nu dek fotkes. Suzeisk mano sirdi viesbucio foto
kol kas sirdeles tau nedauzysiu, bet manau, kad paciame Kemere nelabai ka geriau ir rasi, pats zinai

teritorija pasakiska savo isplanavimu, baseinu svarumu, aptarnavimas irgi galima sakyti be priekaistu, kambariai pakankamai erdvus, maistas pasakiskas, vien kepti upetakiai uzkandziu bare ko verti

, troskinta eriena

, maisto pradzioje buvo pasirinkimas tikrai nedidelis, bet jei saziningai, tai tikrai uzteko. paskui jo kasdien vis daugejo ir pastoviai vis kitoks budavo, gyva muzika, sou vakarais, ekranas lauke, jei vykdavo eurovizija ar futbolo rungtynes. Viskas super. Kas nepatiko, tai jau pamirsau ir tiesa sakant tie nesusipratimai tik nustebino, bet atostogu nesugadino
vaisiu buvo mazokai, bet manau, kad cia labiau del krizes gal, nes kiek pakalbinau atostogavusius kituose Kemero penkiazvaigzdziuose, tai situacija labai panasi, o anksciau tikrai taip nebudavo.
Fotkes bus kita sav. dabar tik sedziu, skaitau jusu pliurpesius ir bendrauju su vaikais