Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XIV tema)

QUOTE(agne2 @ 2009 05 21, 23:41)
Labas is Turkijos is Simena sun club. Kadangi zinau jog tiems kurie ruosiasi kelionei labai idomu kiekvienas ispudis, tad ir prisedau parasyti. Na, viskas cia puiku, oras tik siandien buvo nelabai, bet siaip visas dienas super, sugebejau sudegti taip sauleje, kad baigia visa oda nusilupti. Viskas super cia. Kas del vaisiu, tai braskes deficitas, viena diena dave, bet eile buvo kaip tarybiniais laikais prie bananu, kam isvis jas parode nezinau. Siaip obuoliai, apelsinai, arbuzai, zalios neaiskios gal slyvos kazkokios nzn, na ir tie idomus visai skanus vaisiai, nepamenu kaip vadinasi, Drute apie juos sake. Taigi, vieno tik gaila, kad iki atostogu pabaigos liko penkios dienos  verysad.gif

Simena super, gera viesbuti pasirinkai, ar ten vis dar animatoriai tokie patys saunus, ar rengiami vakarais ju pasirodymai?
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2009 05 22, 07:20)
na jei bus arbūzų -  nebaisu bigsmile.gif

mes pernai nuo gegužės 30 iki vidurio birzelio buvom Kemer resorte. Arbuzu tai tikrai kasdien nuo ryto iki vakaro buvo. Man atrodo, kad ir braskes mačiau. Bet kai man neaktualu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(As ir tu @ 2009 05 22, 06:32)
Simena super, gera viesbuti pasirinkai, ar ten vis dar animatoriai tokie patys saunus, ar rengiami vakarais ju pasirodymai?

As irgi is Simenos tiesiogiai biggrin.gif Animatoriai ne tie patys kaip pernai, tikrai zymiai blogesni, na programos vyksta ivairios.
Del braskiu tai pirmomis dienomis buvo tikrai labai daug, eiliu nebuvo, dabar jau dingo, bet atsirado arbuzai, na mano skoniui tai saldus ir skanus. 4u.gif
Atsakyti
O as pamirsau pasigirti vakar turejome Lietuvi, tokia laime mano liezuviui kliuvo lietuviskai ir vel pakalbeti bigsmile.gif sutvarkem SEB ini draudima, siaip visiems toks patarimas patekus i ligonine skambinti numeriuku gauti is draudimo kompanijos Ivykio numeri (arba angl. Refference number), Faxo numeri i kuri reikia atsiusti med ataskaita ir saskaita, o tada jau viskas ok klosis...
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2009 05 22, 09:01)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet kad uz doleri ar du toki gera maisiuka prikrauna  mirksiukas.gif

Kilogramas 3,5 lyros ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2009 05 22, 09:33)
Galvojau, et ne naujiena čia, bet kai šiemet kažkieno atsiliepimus perskaičiau, kad labai bananai skanūs, tai žadu nusipirkt paragaut bigsmile.gif

Nepirk, nieko įpatingo, bent jau man tokie patys biggrin.gif
Galiu dar kelias kainas vaisių parašyt Alanijos turgaus kiek prisimenu:
arbūzai 2 lyros
melionai 2,5 lyros
trešnės 12 lyrų
abrikosai 7 lyros
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martyna: 22 gegužės 2009 - 08:37
QUOTE(ingusiaa @ 2009 05 22, 09:39)
Lara ir mane domina labai....
jau klausiau bet gal nematei kaip turgus Antalijoje vadinosi kuriame buvot?  mirksiukas.gif

Aš Alanijos turguj buvau, ne Antalijos, neturi manau jis ten pavadinimo, tiesiog aikštėj penktadieniais būna daug prekeivių su vaisiais ir daržovėm 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martyna: 22 gegužės 2009 - 08:42
Bet pernai tokie brangūs vaisiai nebuvo schmoll.gif Galiu palygint, nes buvau tokiu pat laiku, tik 3 dienom trumpiau ax.gif Gal čia dar nuo regiono priklauso, nes pernai buvom prie Kemero, o dabar netoli Alanijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu medus @ 2009 05 22, 09:44)
Čia gal be derybų??

Be, tokios kainos užrašytos buvo, už braškes nusiderėjom pusė lyros, mokėjom 3 lyras, nenoriai kažkaip ten jie derėjosi verysad.gif
Atsakyti
Forma, gal gali ka daugiau parasyti apie ta Ulas parka prie Alanijos ar kokia nuoroda ideti (tavo ideta nuotrauka labai suintrigavo)? Ar toli jis nuo pacios Alanijos ? Ar apart restorano ir papludymio tenai ka nors dar galima pamatyti ar nuveikti ?
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2009 05 22, 09:19)
Kilogramas 3,5 lyros  ax.gif

Alanijos turguj kg buvo nuo 2 iki 3 liru.cia nuo dydzio ir grozio priklauso. Bet kad labai daug tu braskiu turguje butu tai nepasakyciau. Gal jau sezonas baigiasi g.gif
Atsakyti
Sveiki,

Mes jau iš Turkijos smile.gif Šiom dienom čia vėsiau, vakar ir lietučio gavom. Bet kaip adaptacijai, tai oras pats tas, o visi seniau atostogaujantys dziaugiasi vėsumos gavę. Jūra vėsoka, - lyst šalta, tačiau po to kaip arbata.

Už vizas sumokėjom svarais biggrin.gif Prie visu langelių dega tik doleriai arba eurai, tai vyras prieš stojant į eilę nuėjo aiškintis kuris leis mokėt svarais. Sumokėjom pirmam pasitaikiusiam - nežinau, ar ima visi, ar pataikėm.
Atsakyti