Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XIV tema)

QUOTE(Lauruciuk @ 2009 05 25, 20:41)
Man tai tie viesbuciai kaip kad Valery beach, Lancoria, Turkiz ir visi kiti toj eilej po realaus apziurejimo nepatiko  schmoll.gif  Kiek maciau tai ten po ju teritorijas vaiksto kas nori, jokio privatumo. O kai rinkausi, tai vis ziurejau i tuos salia juros  g.gif

Turkize fainas paplūdimys padarytas. Kažkokio medžio toks kaip parketas sukaltas ir kai saulė spigina ir ateini šlapias iš jūros, kvapas kaip saunoj būna thumbup.gif Ir Thalasso centras geras, daug žmonių vežimėliuose mačiau, su kojų traumomis būtent tame viešbutyje gyveno ax.gif O ir šiaip visai neblogas viešbutis, tik ne 5*, kaip kataloge nurodyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Na įkišiu ir aš savo trigrašį dėl Delphino. Ir aplamai del viešbučių. Kai važiuoji pirmą kartą, o įpatingai į tokio lygio viešbutį, tai ir atrodo, kad ten super duper. Kai pries 8 metus pirmą kart važiavau i Turkiją, man delhinas kai pravažiavom ir atrodė ACHTI. O kalbų, kalbų, atrodė rojus. važiavau su didėliausiom viltim. O teko nusivilti. Nėra jis blogas veišbutis, tikrai geras, juo labiau kaina prienama. ne kaip prieš 8 metus 10 dienu dviems 10000. O nusivyliau dėl to, kad per daug tikėjausi. Nieko ten stebuklingo nėra, tas pats kaip ir visur, normalesniuose 5* viešbučiuose. ir gyva muzika, ir maisto daug ir .t.t. Kituose net geriau kai kas.Mano nuomone šio viešbučio arkliukas servisas. kitose srityse yra tikrai kur pasitemti. O kas liečia vaisius, manau tai tiesiog sezono problema, įsibėgejus vasarai jų tikrai atsiras daugiau visuose viešbučiuose.
Tai tiek ir nėra ko čia pyktis, svarbu gerai nusiteikti 4u.gif na ir turbūt nepuoselėt didelių vilčių,kad paskui viskas maloniai stebintų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odry: 26 gegužės 2009 - 10:27
QUOTE(Melitukas @ 2009 05 25, 12:00)
Na va, galiu ir as pagaliau prisesti nors trumpam, papasakoti, kol dar ispudziai neibleso labai.  blush2.gif
Buvom 30 km nuo Alanijos "Delphin Deluxe Resort".

Noriu paklausti, ar kambaryje yra arbatinukas?Labai nesinoretu veztis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2009 05 26, 11:28)
Noriu paklausti, ar kambaryje yra arbatinukas?Labai nesinoretu veztis doh.gif

Nėra 4u.gif
Atsakyti
Gal aks zinote, ar Kemere yra "shmutkiu" turgus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2009 05 26, 11:41)
Gal aks zinote, ar Kemere yra "shmutkiu" turgus?  g.gif

Aš ėjau pro turgų greitu žingsniu. Buvo žemės ūkio produkcijos, buvo žaislų, berods buvo iš skudurų. Kiek pamenu, tik pirmadienį ir veikia
Atsakyti
QUOTE(SilvijaG @ 2009 05 26, 10:29)
O ka darysi su arbatinuku kambaryje?

Ne nera, bent jau pas mus nebuvo. Galit pasiimt spyrale pasildymui vandeniuko.
Atsakyti
QUOTE(Melitukas @ 2009 05 26, 12:13)
Ne nera, bent jau pas mus nebuvo. Galit pasiimt spyrale pasildymui vandeniuko.

Lygintuvas, spYralė, arbatinukas, trikojis fotikui....
Kas dar kokių idėjų turit, ko namie nepalikti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 26 gegužės 2009 - 11:16
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 05 26, 11:16)
Lygintuvas, spYralė, arbatinukas, trikojis fotikui....
Kas dar kokių idėjų turit, ko namie nepalikti ?

Tarp kitko, mums lygintuvas labai praverte, nors buvau islyginus rubus, graziai sudejus, bet istraukus is lagamino doh.gif ypac kelnes linines blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melitukas: 26 gegužės 2009 - 11:25
Va dar pora nuotraukyciu is Delphin Deluxe Resort ikelsiu:
Cia atsargiai, maisto nepalikinekit, restorane tas pats dedasi, viska istampo lotuliukas.gif
[attachmentid=177913]
Cia vaizdelis is mini club zaidimu aiksteles su ispaisyta turiste mirksiukas.gif
[attachmentid=177914]
Cia pro langa 4 auksto fotografavau, sone matosi apzvalgos ratas nedidelis, ten pat masineles, traukinukas vaikams
[attachmentid=177915]
Cia vaizdas nuo juros
[attachmentid=177916]
Cia vaizdas nuo liepto, ant priklota ciuziniu ir gultu pora su skeciais
[attachmentid=177917]
Cia vaizdelis is pagridines puses, ten sonuose staliukai, supynes tokios sedymos, kiek pravaiksciojom ir pravaziuodami matem, tai tik musu viesbutyje taip pagrindinis iejimas sutvarkytas graziai
[attachmentid=177918]
Sita nuotrauka turiu idet, nors mano kubatura cia ir uzdengia viska, doh.gif ax.gif bet tik penktadieniais atvaziuoja turgus kitoj gatves pusej, tai pasinaudokit galimybe, cia vaizdas pro musu balkona

[attachmentid=177919]
O toks vaizdelis paskui doh.gif
[attachmentid=177923]

Praejimas nuo baseino i jura
[attachmentid=177920]
O cia pliazo kavinuke, kur budavo ledai, vafliai, taip pat galima pavalgyt, ar uzkast, gerimai
[attachmentid=177922]

Siaip, kam idomu idejau nuotraukeliu su vaizdais, paskui aprasymus padarysiu i cia, nuotraukas dar tik dedu ax.gif :
http://public.fotki....litute/turkija/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melitukas: 26 gegužės 2009 - 12:02
QUOTE(Mamanija @ 2009 05 26, 12:56)
Tai gal Jūs galite pasiūlyti, nes mačiau kitoj temoj sudarinėjat važiuojančių sąrašus, tai statistiškai jau galėtumėt patarti, kur daugiausia, o gal ir ten ir geriausia, važiuoja.
smile.gif

tai tą sąrašėlį ir pati galit peržvelgt smile.gif 4u.gif Šiais metais kažkaip Simena Sun Club ant bangos thumbup.gif Ir Daima Resort gan populiarus ax.gif Bet čia greičiausiai dėl labai gerų išankstinio pardavimo kainų thumbup.gif
Atsakyti
As nepamaciau ar issiaiskinot del mokejimo svarais uz vizas. Man kelioniu agenturoje pasake, kad Antalijos oro uoste galima sumoketi svarais. Reikes nusivezti, nedings niekur tie pinigeliai jei bus problemu.
Atsakyti