Jolita.martyna
ten tokia iskaba stovi, o kainos daugmaz nuo 45 eu- 70 eu, o BMV Cabrio kainuoja 160 Eu, arba 250 dol, bet man sake, kad kainos rudeni keisis, paziureje is pradziu, kaip i durnele
Dabar is lankstinuko, nufotkint kol kas negaliu, bet kainytes Fiat Albea 50 $, fiat linea 60$, fiat doblo 70$, hyundai Starex (minibus) 90$
Dabar, ko mums pritruko:

vyrui Turkija, kiek mate nuo Antalijos iki Alanijos is vis nepatiko, sake, siukslynas ir dykyne, kiemuose lyg nieko, o uz tvoros savartynas, grizus i Lietuva ir pasivaiksciojus po Lazdynus Vilniuje, sake, cia nors grazu, pievele, medziai

Mums truko vakare programos, 23 val baigiasi renginukas ir vsio tylu, ramu, kituose viesbuciuose salia vyko diskotekos lauke, prie baru

Man truko erdves, nelabai kur pasivaiksciot buvo, apeini per pora min teritorija ir viskas, buvom nueje i Botanika, tai ten graziau, ir daugiau pavesiuko ir yra kur pasivaiksciot, baras prie pat baseino, gali ten sedet ir matyt viska, o cia baras biski uz palmiu, vaiko vieno nelabai paliksi, kad nueit ten pasedet. Dar vyrui su dukra pritruko kalneliu daugiau, kita kart, sake reikia ieskot, kur daugiau kalneliu. Delphine Deluxe man truko pavesiuko, jei vaziuot su maziuku vaikeliu, cia i ateity ziurejau, aisku vienas pliusas, kad yra nemazai pavesiniu, prie juros pora hamaku maciau, bet kai prigulem toj pavesinej, dusna ten. Labai ant manes dabar cia nepulkit,

cia tik mano pastebejimai, kaip pirma kart buvusios, nors istikruju prisiskaicius buvau atsiliepimu, kad ten vos ne rojus, nu man tai nezinau, normaliai ten, nera, kad jau kazkas tokio, kaip tikejausi:ax: Gal kita kart, jei issiruosim, reiktu rinktis Kemero, truko man vaizdo.
Ai dar veliau papasakosiu apie kelione su jacta i Alanija, nu ir spjaudemes mes, kad nusipirkom (gerai, kad dar is vietiniu, o ne brangiau is Teztour). Ai, dar vyra labai uzkniso tie siulymai prekeiviu, derejimaisi, neiprate mes deretis

ir nemegstam to.
Ai dar pamirsau pamineti, kas del baseinu, tai nesijaute ten chlorkalkiu taip kvapo, kaip lietuvoj po baseino, jie ten pastoviai vaiksciojo, kazka matavo