Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XIV tema)

QUOTE(nijako @ 2009 05 26, 11:00)
As nepamaciau ar issiaiskinot del mokejimo svarais uz vizas. Man kelioniu agenturoje pasake, kad Antalijos oro uoste galima sumoketi svarais. Reikes nusivezti, nedings niekur tie pinigeliai jei bus problemu.

galite drasiai veztis...susimoketi svaraisi GALIMA thumbup.gif

Truputis statistikos sioje temoje bigsmile.gif
Praejusiais metais Turkija aplanke 73 tuks Lietuvos turistu...siais metais ju jau su teztouru isvyko virs 4000 zmoniu bigsmile.gif
Praeitais metais 6 is 10 rinkosi auskciausios klases viesbucius...siais metais tai daro 8 ir 10 thumbup.gif
Atsakyti
Jolita.martyna
ten tokia iskaba stovi, o kainos daugmaz nuo 45 eu- 70 eu, o BMV Cabrio kainuoja 160 Eu, arba 250 dol, bet man sake, kad kainos rudeni keisis, paziureje is pradziu, kaip i durnele doh.gif
Dabar is lankstinuko, nufotkint kol kas negaliu, bet kainytes Fiat Albea 50 $, fiat linea 60$, fiat doblo 70$, hyundai Starex (minibus) 90$

Dabar, ko mums pritruko: ax.gif vyrui Turkija, kiek mate nuo Antalijos iki Alanijos is vis nepatiko, sake, siukslynas ir dykyne, kiemuose lyg nieko, o uz tvoros savartynas, grizus i Lietuva ir pasivaiksciojus po Lazdynus Vilniuje, sake, cia nors grazu, pievele, medziai lotuliukas.gif Mums truko vakare programos, 23 val baigiasi renginukas ir vsio tylu, ramu, kituose viesbuciuose salia vyko diskotekos lauke, prie baru g.gif Man truko erdves, nelabai kur pasivaiksciot buvo, apeini per pora min teritorija ir viskas, buvom nueje i Botanika, tai ten graziau, ir daugiau pavesiuko ir yra kur pasivaiksciot, baras prie pat baseino, gali ten sedet ir matyt viska, o cia baras biski uz palmiu, vaiko vieno nelabai paliksi, kad nueit ten pasedet. Dar vyrui su dukra pritruko kalneliu daugiau, kita kart, sake reikia ieskot, kur daugiau kalneliu. Delphine Deluxe man truko pavesiuko, jei vaziuot su maziuku vaikeliu, cia i ateity ziurejau, aisku vienas pliusas, kad yra nemazai pavesiniu, prie juros pora hamaku maciau, bet kai prigulem toj pavesinej, dusna ten. Labai ant manes dabar cia nepulkit, 4u.gif cia tik mano pastebejimai, kaip pirma kart buvusios, nors istikruju prisiskaicius buvau atsiliepimu, kad ten vos ne rojus, nu man tai nezinau, normaliai ten, nera, kad jau kazkas tokio, kaip tikejausi:ax: Gal kita kart, jei issiruosim, reiktu rinktis Kemero, truko man vaizdo.
Ai dar veliau papasakosiu apie kelione su jacta i Alanija, nu ir spjaudemes mes, kad nusipirkom (gerai, kad dar is vietiniu, o ne brangiau is Teztour). Ai, dar vyra labai uzkniso tie siulymai prekeiviu, derejimaisi, neiprate mes deretis blush2.gif ir nemegstam to.

Ai dar pamirsau pamineti, kas del baseinu, tai nesijaute ten chlorkalkiu taip kvapo, kaip lietuvoj po baseino, jie ten pastoviai vaiksciojo, kazka matavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitukas @ 2009 05 26, 12:59)
Ai dar veliau papasakosiu apie kelione su jacta i Alanija, nu ir spjaudemes mes, kad nusipirkom (gerai, kad dar is vietiniu, o ne brangiau is Teztour).

ir mes spjaudėmės, kad iš vietinių pirkom biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Melitukas @ 2009 05 26, 13:59)
Mums truko vakare programos, 23 val baigiasi renginukas ir vsio tylu, ramu, kituose viesbuciuose salia vyko diskotekos lauke, prie baru g.gif

Apsaugok Viešpatie nuo diskotekų lauke prie viešbučio per naktį lotuliukas.gif
Gal viduj reikėjo paieškoti mirksiukas.gif Dažniausiai taip ir būna. 23 h triukšmas iš lauko persikelia į disko patalpą viduj.
Mes ir tokių susirasdavom ir sax'a su piano prie lobby baro. Reikia tik pasidairyti, nes negalima gi taip tūsintis visiems ir staiga baigt. Širdžiai nesveika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2009 05 26, 13:04)
ir mes spjaudėmės, kad iš vietinių pirkom biggrin.gif .

O ka ka tez tour geresne? g.gif Kiek as skaiciau, tai lyg buvo rasyta, kad is musu agenturu ir is vietiniu i ta pati laiva susodina g.gif Cia viena mama buvo rasius, kad ten labai patiko, animatoriai buvo, zuvi kepe ant groteliu, o pas mus ssssssss doh.gif verysad.gif

QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 05 26, 13:06)
Apsaugok Viešpatie nuo diskotekų lauke prie viešbučio per naktį  lotuliukas.gif
Gal viduj reikėjo paieškoti  mirksiukas.gif  Dažniausiai taip ir būna. 23 h triukšmas iš lauko persikelia į disko patalpą viduj.
Mes ir tokių susirasdavom ir sax'a su piano prie lobby baro. Reikia tik pasidairyti, nes negalima gi taip tūsintis visiems ir staiga baigt. Širdžiai nesveika   biggrin.gif

Viduj buvo diskoteka, buvom uzeja, pora zmoniu sedi ir vsio lotuliukas.gif O prie lobby baro viduj ten buvo gyva muzika, seniai vokieciai soka, muzika, kaip per musu vestuves doh.gif, kaip tai nepatrauke musu tokia ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitukas @ 2009 05 26, 13:07)
O ka ka tez tour geresne? g.gif Kiek as skaiciau, tai lyg buvo rasyta, kad is musu agenturu ir is vietiniu i ta pati laiva susodina g.gif Cia viena mama buvo rasius, kad ten labai patiko, animatoriai buvo, zuvi kepe ant groteliu, o pas mus ssssssss doh.gif  verysad.gif

esu įsitikinusi, kad su Sofa būtų įdomiau, nes vietiniai išviso nieko nepasakojo. Pasiplukdymas ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2009 05 26, 13:11)
esu įsitikinusi, kad su Sofa būtų įdomiau, nes vietiniai išviso nieko nepasakojo. Pasiplukdymas ir viskas.

Su tez tour mums butu kainave 110 $, o su vietiniais kainavo 60$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melitukas: 26 gegužės 2009 - 13:16
QUOTE(Melitukas @ 2009 05 26, 14:10)
Viduj buvo diskoteka, buvom uzeja, pora zmoniu sedi ir vsio lotuliukas.gif O prie lobby baro viduj ten buvo gyva muzika, seniai vokieciai soka, muzika, kaip per musu vestuves doh.gif, kaip tai nepatrauke musu tokia ax.gif  4u.gif

Tai ir pas mus panašiai dėl disko
Grįžtam prie karštų ginčų, kur geriau. Prie Kemer Resorto už kelių šimtų metrų buvo naktiniai klubai, kur gali per naktį didelėj minioj duotis smile.gif Bet čia jau aš nekompetentingas, nes nėjau, o va Cobre (salūnų liūtė), jaučiu, gali turėti savo nuomonę. Beje vieną vėlyvą vakarą netgi taip ir buvo, kad Kemer resorto lankytojai į naktinį klubą buvo įleidžiami nemokamai. Oi koks nesveikai atrodantis viešbutis ryte buvo lotuliukas.gif Aš ėjau kavos rytinės, o kai kurie dar tik namo grįžinėjo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Melitukas @ 2009 05 26, 14:07)
O ka ka tez tour geresne? g.gif Kiek as skaiciau, tai lyg buvo rasyta, kad is musu agenturu ir is vietiniu i ta pati laiva susodina g.gif Cia viena mama buvo rasius, kad ten labai patiko, animatoriai buvo, zuvi kepe ant groteliu, o pas mus ssssssss doh.gif  verysad.gif

Aha, uošviai su tezais varė į Myra-Kekova. Atgal grįžtant jachtoje grilis buvo. Krevetes, krabus užsisakinėjo.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 05 26, 13:19)
Tai ir pas mus panašiai dėl disko
Grįžtam prie karštų ginčų, kur geriau. Prie Kemer Resorto už kelių šimtų metrų buvo naktiniai klubai, kur gali per naktį didelėj minioj duotis smile.gif Bet čia jau aš nekompetentingas, nes nėjau, o va Cobre (salūnų liūtė), jaučiu, gali turėti savo nuomonę. Beje vieną vėlyvą vakarą netgi taip ir buvo, kad Kemer resorto lankytojai į naktinį klubą buvo įleidžiami nemokamai. Oi koks nesveikai atrodantis viešbutis ryte buvo  lotuliukas.gif  Aš ėjau kavos rytinės, o kai kurie dar tik namo grįžinėjo  biggrin.gif

Siaip mes irgi nemegejai, bet norejosi truputi pasiskratyti, ju muzikos pasiklausyti, neilgam, paziopsoti, kas, kaip, mirksiukas.gif bet, kad su vaiku galetumem eit, nors jinai jau 23 val luzinejo visa pykta, po kalneliu ir maudyniu lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 05 26, 14:21)
Aha, uošviai su tezais varė į Myra-Kekova. Atgal grįžtant jachtoje grilis buvo. Krevetes, krabus užsisakinėjo.

O mes varėm su vietiniais ir lygiai taip pat grilis buvo ir krabus kepė liezuvis.gif liezuvis.gif Tik ekskursija vos ne dvigubai pigiau kainavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įdomi: 26 gegužės 2009 - 13:30
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 05 26, 13:21)

Niu va verysad.gif pagailejom pinigeliu, nes bijojom, kad bus tas pats, kaip su vietiniais doh.gif
Gal kas is buvusiu ir plaukusiu jachta i Alanija su musu agenturom siemet, gales papasakot placiau, ar panasiai ar ne g.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 26, 13:29)
na va is lankstinuko kainos normalesnes....beje o kainos rudeni keisis,tai mazes g.gif
Itariu reiks iki Alanijos pavaziuot,gal ten pigiau nuoma kainuos

Jie sake, dar imanomos gerybos, bent pas vietinius, o ten nemazai dar yra firmeliu, cia turgeli uz kokio kilometro nuo viesbucio. O kainos turbut pigesnes, nes visgi jau nebesezonas g.gif
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 26, 13:32)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

o man atvirksciai visi sake,tik neplaukit su jachta ax.gif

As irgi sakau, neplaukit su jactaaaaaa, geriau nemokamai nuvaziuot is viesbucio i Alanija ir patiems pavaiksciot, ten vietoj siulo plaukiojima issinuomot 1.5 val thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitukas @ 2009 05 26, 12:32)
Jie sake, dar imanomos gerybos, bent pas vietinius, o ten nemazai dar yra firmeliu, cia turgeli uz kokio kilometro nuo viesbucio. O kainos turbut pigesnes, nes visgi jau nebesezonas g.gif

supratau...zodziu is stendo kainos zveriskos....o is lankstynuko ziuriu galima issirinkti,tik labai mazytes masinytes,kaip supratau...gal as klystu blush2.gif .....na taip dar derybos thumbup.gif kuo ilgiau nuomuosies,tuo maziau kainuos...tikiuosi lotuliukas.gif
Beje..gal praleidau...cia SU PILNU DRAUDIMU KAINOS MASINU IS LANKSTYNUKU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 26 gegužės 2009 - 13:39