Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XIV tema)

QUOTE(Cobre @ 2009 05 28, 20:39)
Zinai, man irgi nepatiktu tokie bajeriai, kaip netvarka, eiles ir pan.

Zinok pernai Kemer resorte birzelio pradzioj irgi prie skanesnio grilio vakarienes metu tekdavo eilutej pastoveti smile.gif Bet kad niekur neskubejom, tai padarem kaip atrakcija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 28 gegužės 2009 - 20:37
QUOTE(Cobre @ 2009 05 28, 20:39)
Zinai, man irgi nepatiktu tokie bajeriai, kaip netvarka, eiles ir pan. tikrai kiek apkartintu atostogas, juk 5 zv renkiesi , nes nori didesnio komforto, geresnio aptarnavimo, zodziu kuo geresnes poilsio kokybes. bet jau gadinti kitiems nuotaika burbejimu, tai jau persiprasau, uzknistu tokia burbekle negyvai doh.gif jauciu burbtelciau jai ka nors, jei salia sedeciau.

Aišku, kad norisi tobulų atostogų, bet nuo požiūrio ir nusiteikimo irgi daug kas priklauso. Kodėl vienam tuo pačiu laiku tam pačiam viešbuty viskas super, o kitam blogai...
O kai papasakojo apie gido pasiūlymą nupirkti sumuštinių, tai supratau apie ką kalba ėjo...
Bet dėl to gyvenimas ir įdomus, kad esam tokie skirtingi... biggrin.gif
Atsakyti
sveiki gal kas buvo LEO HOTELS ARMA 4+* kaikur 5* Turkija? nes planojam vykti pagal foto man nieko , atsilieopimu mazai kur radau apie ji

user posted image

nes vykstam su vaikais tai nesinori kur srmulys varyti kur daug zmoniu

user posted image

labai lauksim info bet kokia jai galima i AZ nes nevisada cia uzsuku ax.gif

Papildyta:
QUOTE(SilvijaG @ 2009 05 27, 16:30)
Ne visai taip  4u.gif  Vienam zmogui galima vestis skysciu tiek, kiek telpa i vieno litro talpos maiseli. I ta maiseli 10 actimel buteliuku niekaip nesukisi  biggrin.gif

girdejau kad dabar maista neduoda lektuvuose? krize .... doh.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o ka galima su savim paimti vaikams? i lektuva bet ka is maisto ? neprisiknis/?
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 28, 22:57)
manau prie skanesnio maisto daugumoje viesbuciu,bent keletos zmoniu eilutes susidaro

tu grizk atgal ir paskaityk apie eile prie ledu. bet kaip jau sakiau, mano pasirinkima lemtu kaina. manau kaina turi atitikti paslaugas. jei mokeciau 3000 zmogui ir gauciau tai ka cia raso, tai sorry, bet tikrai nuotaika nebutu pati pakiliausia, jei kaina butu mazesne, nei kitu analogisku viesbuciu, tai i daug ka uzmerkciau akis, nes mano isitikinimu, niekas nieko uz dyka nedalina. Tik Daimos atveju gal kiek piktoka butu, nes dabar paziurejau senesnius atsiliepimus ir jie tikrai labai geri. niu idomu ka zilvinas paporins, kai gris. gal jau viesbutis bus sutvarkes visus nesusipratimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 29 gegužės 2009 - 07:09
QUOTE(brasta @ 2009 05 28, 23:55)
O kai papasakojo apie gido pasiūlymą nupirkti sumuštinių, tai supratau apie ką kalba ėjo...

Aš iškart apie tai pagalvojau blush2.gif blush2.gif Bet kaip tu sakai, visi mes skirtingi, ir kas patinka vienam, nebūtinai turi kitam patikt biggrin.gif
Prisimenu, kaip pernai jau Antalijos oro uoste prie registracijos eilėj stovėjau ir įsišnekėjau su viena pana. Paklausė, kaip mano viešbutis, sakau-viskas thumbup.gif , maisto kalnai, kasdien 3 kartus per dieną persivalgydavau lotuliukas.gif O ji sako, tai tau gerai, aš tai alkana visą savaitę, pas mus tik vienas karštas patiekalas būdavo doh.gif Kažkaip jau man ir nepatogu pasidarė sakyt, kad pas mus irgi tik vienas būdavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aišku, gal žmogus pripratęs namie po 5 karštus kasdien valgyt, tai sunku ten jam buvo unsure.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2009 05 29, 06:11)
Prisimenu, kaip pernai jau Antalijos oro uoste prie registracijos eilėj stovėjau ir įsišnekėjau su viena pana. Paklausė, kaip mano viešbutis, sakau-viskas  thumbup.gif , maisto kalnai, kasdien 3 kartus per dieną persivalgydavau lotuliukas.gif O ji sako, tai tau gerai, aš tai alkana visą savaitę, pas mus tik vienas karštas patiekalas būdavo doh.gif Kažkaip jau man ir nepatogu pasidarė sakyt, kad pas mus irgi tik vienas būdavo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Aišku, gal žmogus pripratęs namie po 5 karštus kasdien valgyt, tai sunku ten jam buvo unsure.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tikrai tik vienas karsta patiekalas budavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 29, 08:12)
bet jei kaina maza..tai tos eiles ir neisvalytas klozetas nuotaikos nesugadintu 4u.gif

O kokia turėtu būti kaina, kad nevalytas klozetas tiktu ? biggrin.gif
O Beatriukas daba žiūro į Marmario apylinkes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 05 29, 06:16)
O kokia turėtu būti kaina, kad nevalytas klozetas tiktu ?  biggrin.gif
O Beatriukas daba žiūro į Marmario apylinkes  rolleyes.gif

1000lt zmogui 9 naktims hihihi.gif ir..eitum reikalauti,kad isvalytu klozeta laugh.gif
o jei rimtai...jei tai butu 3 zvaig viesbutis atitinkamai ir sumokeciau uz ji...tai nenustebciau....bet jei 5 zvaig tai butu ne itin malonu....juk zvaigdutes turetu buti dalinamos uz kokybe 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 29 gegužės 2009 - 07:19
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 29, 08:15)
tikrai tik vienas karsta patiekalas budavo g.gif

Tai tiek aš, tiek ji buvom 3* smile.gif Dažniausiai iš mėsiškų būdavo vienas, o tik garnyrai keli-ryžiai, bulvių košė ar dar kas smile.gif Nemačiau tame jokių problemų schmoll.gif Matai, aš valgau viską (jei tik nesugedę lotuliukas.gif ), tai man nebuvo poreikio rinktis iš kelių patiekalų biggrin.gif Aišku, salotų visokių būdavo nors vežimu vežk thumbup.gif Tiesą pasakius, kadangi tai buvo mano pirmoji kelionė, man ir į galvą neatėjo, kad turėtų būti 5 karšti vienu metu lotuliukas.gif Ir net jei šiais metais 5* gaučiau 1 karštą-nu visai nepergyvenčiau schmoll.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 05 29, 08:21)
Tai kadangi mano vaikiui kainavo 499, tai prie lovos ras naktipuodį su užrašu "išsinešk pats"  unsure.gif

Be abejonių taip ir bus lotuliukas.gif Perspėk vaikį, kad šoko negautų nuvažiavęs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 29, 08:27)
na su vaikais truputi sunkiau kai tik vienas karstas..aisku..nenumirtu is alkio..rastu ka pavalgyti biggrin.gif

Kas iš tų 20 karštų (panašiai tiek buvo Kemer resorte), kai iš jų 18 vaikui atrodo įtartinai ir jis jo nei pirštu nepalies. Čia maniškio ponaičio požiūris. Aišku reikalą pataisydavo tie like du variantai smile.gif O dar kai piceriją atrado lotuliukas.gif

QUOTE(Cobre @ 2009 05 29, 08:44)
registratuje bernuzeliai ramiai stebejo tuos idomius ir niekaip nepavykstancius bandymus, uzsieme tikrai nebuvo. neislaikiau ir pasakiau, kad baigtu vargti ir pasakytu, kad pakviestu nesika, kuris jau keleta kartu buvo pravares pro sali.

ir tu visiškai teisi. Moki pinigus, norisi gauti paslaugą. Tik jeigu ta paslauga nevisad būna tokia, kokios tikiesi, vieni daro didelę tragediją, o kiti tik pečiais gūžtelna smile.gif
Mes pernai kai gavom kortelę nuo kambario nugrybavom ne į tą korpusą. Grįžom. Pasiguodėm. Tada nešikas susikrovė lagaminus ir nuvežė iki vietos. Aprodė minibarą (kuris buvo tuščias biggrin.gif ), seifo veikimo principą. Užtat teko išsiskirti su doleriu biggrin.gif
Paprašėm kambarinės, kad papildytu minibarą. Po dviejų valandų jis dar buvo tuščias. Paprašėm dar kartą pas kitą kambarinę. Po dar dviejų valandų jis buvo toks pats tuščias. Tada vel paprašėm, tik jau prie kambarinės buvo kažkokia moteriškė jau viršesnė. Nežinau kada papildė, bet vakare jau radom pilną asortimentą. Iš tokios situacijos vieni jau būtu priskaldę skambučių Šilalei, kiti tik šypteltu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2009 05 29, 08:47)
3* visada tik vienas būdavo kiek teko būt  4u.gif

drysciau papriestarauti schmoll.gif bigsmile.gif

anais metais buvom su pumom turkijoj Kemere 3 * 2007 m. taip pat turkija - Bodrumas tai visur buvom 3* o karsto buvo 4 patiekalai, visada buvo zuvis, vista ir dar kokia mesa, niekas nebuvo maziau, garniruj visada bulves arba ryziai arba makaronai ir bulves kas ka megsta, salotu gausos ir t.t.

siais metais ruosiames i 5* nes vaikai paaugo rekia atrakciju jiem daugiau , tai po 2 savajciu isvykstam manau patiks nes zinau kad visko buna nors iki siol viskas buvo super puper thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

Mavi viesbutis Bodrume 4*
paskutine minute 1200 zlotu asmeniui

user posted image
Atsakyti