Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XIV tema)

Čia biski į tema prie tų ekskursiju. Uošviai ką tik grįžo iš Kemero. Dvi ekskursijas ėmė.
Myra-Kekova. Viskas gražu, bet kokio velnio reikia užvežinėti į kažkokia a la gydančių akmenų gaminių gamyklą.
Pamukalė. Vėlgi būtu pusė velnio, bet į ekskursiją įeina užvažiavimas į tekstilės gamyklą ir apsipirkimas.
Žiūrėjom jų video ir vėl su žmona susidairėm. Ačiū, nereikia schmoll.gif

O gal tik lietuvių organizuojamose ekskursijose taip būna ? Gal vietiniai veža tik ten kur parašyta ?
Atsakyti
QUOTE(Linoshka @ 2009 05 29, 13:50)
Ir dar klausimas dėl tų agentūrų vietinių. Kaip supratau iš jų gerokai pigiau pirkt ekskursijas. Bet tai tenai jų daug (pvz. Marmary)? Taip paprastai kada užsinori ir eini? (žinau, durni klausimai, bet būkit žmonės, atsakykit biggrin.gif

Eini gatve, užeini į agentūrą, susižinai kainas, eini toliau-vėl užeini, vėl susižinai. Ir perki ten, kur tau kaina labiausia patinka smile.gif 4u.gif

QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 05 29, 13:59)
Myra-Kekova. Viskas gražu, bet kokio velnio reikia užvežinėti į kažkokia a la gydančių akmenų gaminių gamyklą.
Pamukalė. Vėlgi būtu pusė velnio, bet į ekskursiją įeina užvažiavimas į tekstilės gamyklą ir apsipirkimas.

blink.gif Dėl Pamukalės tai žinojau, kad veža į visokias gamyklas (kiek teko girdėt-tekstilės ir vyno), nu bet Myroj-Kekovoj pati buvau, jokių gamyklų nelankėm schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 05 29, 13:59)
Čia biski į tema prie tų ekskursiju. Uošviai ką tik grįžo iš Kemero. Dvi ekskursijas ėmė.
Žiūrėjom jų video ir vėl su žmona susidairėm. Ačiū, nereikia  schmoll.gif

O gal tik lietuvių organizuojamose ekskursijose taip būna ? Gal vietiniai veža tik ten kur parašyta ?

Su vietiniais važiavom į Myra-Kekova, jokių fabrikų nelankėm schmoll.gif
O su lietuviais į Pamukalę, tai vežė į tekstilės, akmenų ir vyno doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2009 05 29, 14:06)
Eini gatve, užeini į agentūrą, susižinai kainas, eini toliau-vėl užeini, vėl susižinai. Ir perki ten, kur tau kaina labiausia patinka smile.gif 

jo jo, dar pasėdi, arbatos pageri biggrin.gif mus Coca-cola vaišino, o kitą dieną po ekskursijos šiaip užėjom paplepėt.

mes rinkomės iš dviejų agentūrų (čia Ičmelere), vienoj kainos 2-3 eurais pigesnės buvo, bet kažaip darbuotojas toks atsipūtęs buvo, niekas jam neįdomu, dar kai pasakė, kad su jų agentūra plaukę žmonės raftinge nukentėjo, išėjom ieškot kitos. radom, darbuotojas paklausė iš kur esam, kai pasakėm, kad iš LT, iš karto davė svečių knygą, kur radom lietuvių atsiliepimus, kurie buvo patys geriausi (net nustebom biggrin.gif ), tai dar pasiderėję, ėmėm ekskursijas per juos ir likom labai patenkinti thumbup.gif tai grįžom ir dar pačios pagyrimų prirašėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2009 05 29, 14:11)
Su vietiniais važiavom į Myra-Kekova, jokių fabrikų nelankėm schmoll.gif
O su lietuviais į Pamukalę, tai vežė į tekstilės, akmenų ir vyno  doh.gif

visai tikėtina, kad vėl būsiu pripainiojes ir juos toj vienoj Pamukalės ekskursijoj pavežiojo po visur. Nors atorodo, kad nemaišau g.gif Vistiek nenoriu jokių akmenų, ranksluosčių ir vynų už turistinę kaina smile.gif
ir dar kai pamačiau kiek žmonių Pamukalėj mirksta kaip silkės bačkoj, drįsau suabejoti šilumos tame vandenyje kilme biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 29 gegužės 2009 - 13:18
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 05 29, 14:17)
visai tikėtina, kad vėl būsiu pripainiojes ir juos toj vienoj Pamukalės ekskursijoj pavežiojo po visur. Nors atorodo, kad nemaišau  g.gif  Vistiek nenoriu jokių akmenų, ranksluosčių ir vynų už turistinę kaina smile.gif

Jei su lietuviais važiavo, tai visai tikėtina, kad abejose fabrikus lankė, nes jie netgi veždami į oro uostą sugeba prie brangios parduotuvės sustot, tipo pavalgykit hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2009 05 29, 13:06)
nu bet Myroj-Kekovoj pati buvau, jokių gamyklų nelankėm schmoll.gif  schmoll.gif

mes buvom per vietinius, tai vežė į gamyklėlę tų akmenų, man tai visai patiko, ten gal pusvalandis, parodė kaip iš akmens daro statulėles, parduotuvėje paganėm akis, visai faina buvo, kai neilgai užtrunka.... ax.gif
Atsakyti
Laba diena,

nors is Turkijos grįžau antradienį, bet apsilankau pas jus tik ddabar ir labai atsiprašau, žinau, kad šioje temoje yra labai laukiami sugrįžusių įspūdžiai. O anksčiau prisijungti negalėjau, nes parsivežiau savo mažiuką labai susirgusį, susirgo paskutinę atostogų dieną, atsipalaidavom, nebeprižiūrėjom, gal persimaudėm, gal legų padauginom, aš šalto pepsio davėm gurkštelt, angina baisiauia, sukarščiavo labai, tad kelionė atgal buvo tragiška. Na, bet vistiek, tie įspūdžiai gerieji vistiek laimi prieš bloguosius.
Atostogomis esu labai patenkinta, o tiems kurie keliauja į Simena sun club, tai aš galiu pasakyti, kad puikus viešbutis ir tiek. Galbūt kvaila iš mano pusės, bet jame jau buvau antrą kartą, iš pradžių rinkdamasi važiuoti antrą kartą į jį dar abejojau, aplinkiniai kvailino, kad kvaila į tą pačią vietą važiuoti, bet nuvykusi ten, drąsiai pasakiau, kad rinkčiausi jį ir trečią kartą, dėl kokybės ir padorios kainos santykio. O gal dar ir todėl , kad atvykusi antrą kartą , buvau maloniai sužavėta, jog kai kurie darbuotojai prisiminė mus, o tie su kuriais ir taip buvome susidraugavę ir bendravome ištisus metus, nustebino begalo maloniais siurprizais mus, na iesiog žodžiais tai neapsakoma.
Rojaus kampelis tiesiog, gamta, sodai, žaluma mane tiesiog svaigina. Dešimt dienų pamiršau visas priblemas, visas krizes , dešimt dienų žemės rojuje.
Tiesa mažasis mano padauža pridarė visokių kiaulysčių man, įmetė fotiką ir mobilų į baseiną, tad ne vieną ašarą išliejau ne dėl fotiko ar mobilaus, bet dėl foto, kurių nebesitikėjau atgaivinti, tačiau tik šiandien paskambino fotografas ir pranešė, kad fotkes pavyko atgaivinti, deja dėl fotiko likimas nelabai aiškus. Taigi ryt atsiimsiu fotkes ir pasidalinsiu su jumis.
Atsakyti
linkejimai is sauletosios turkijos bigsmile.gif
rasau jums is rojaus, kuris vadinami simena sun club bigsmile.gif
sorry nezinau kaip sitam kompe taska padet tad nei kableliu nei tasku nebus biggrin.gif
esame ne re aliai patenkinti viesbuciu
atskirdom puikiai dave labai superini seimynini kambari bigsmile.gif \
terirtorija nerealiai didele dar neisikirtome kur kas vyksta kas kur darosi
Silvija aciu jums labiausiai wub.gif
zinok manau kad birzelio 7 galim nesusitikti verysad.gif
esme tame kad teritorija ant tiek didele kad tu veidu kurie su mumis vaziavo autobuse is oro uosto iki siol nesutikome lotuliukas.gif
tad susitariam kad birzelio 7- 14 valanda susitinkam prie pagrindinio baseino. nes ji tikrai rasite/
musu kambario numeris yra 206
jei nesisitiksime tai lauksim jusu kambary kada nors biggrin.gif
tortu cia daug \ tai kad gimtadieni tavo atsvesime puikiai drinks_cheers.gif
o info kitiems = oras labai geras/ 27 laisniai silumos
viesbutis tikrai puikus = ir maitinimas geras, jo yra visuose kampuose. bet mes dar ne viska apziurejom/
eini vaikams ledu ir netycia pamatai kokiu nors vyktastanciu pramogu tai kad vakare eisime na razvedku cool.gif
ledus dalina po kiek nori. nustatytos dvi valandos ju dalinimui. eiliu nera
trumpiau tariant viskas cia super thumbup.gif
sorry uz lygybes zenklus. slesus ir t/t/ Klaviatura visgi turkiskai zenklus delioja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2009 05 29, 16:28)
linkejimai is sauletosios turkijos bigsmile.gif
rasau jums is rojaus, kuris vadinami simena sun club bigsmile.gif
sorry nezinau kaip sitam kompe taska padet tad nei kableliu nei tasku nebus biggrin.gif
esame ne re aliai patenkinti viesbuciu
atskirdom puikiai dave labai superini seimynini kambari bigsmile.gif \
terirtorija nerealiai didele  dar neisikirtome kur kas vyksta kas kur darosi

ir mes perduodam lenkejimus is Kiriso tongue.gif jei kas dar ne Turkijoj smile.gif
Pirma diena vertinu 11 balu is 10 galimu...
kazkaip viskas geriau nei tikejomes...ypac kambarys...kaip ir tikejomes, is kart pasiule liuksa family vietoj dvieju standartu, nes standartu truksta, o family brangus neispikrti... vadinasi, sutaupem dar 4000 lotuliukas.gif

pilna visokiu sampunu, kas ten sake , kad nebuna??? bet siaip zmoniu daug, siadien rusi maciau keikesi, kad nepagyvendina kur nori...

lietuviu irgi labai daug/// visko uztenka, servisas geras. dar niekas nesupykino:)...
Atsakyti
QUOTE(StopIt @ 2009 05 29, 16:57)
pilna visokiu sampunu, kas ten sake , kad nebuna???

Visdėlto daug kas priklauso nuo kambarinės tvarkančios kambarį, o ne tik nuo viešbučio, nes viešbutis tai tas pats, o atsiliepimai visai kitokie. Jei jiems kambario netvarkė tai matyt todėl ir šampūno nebuvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martyna: 29 gegužės 2009 - 17:06
Sveiki,
Beatriuk, taškas- sekantis mygtukas į kairę nuo to, kuris turėtų žymėti tašką. biggrin.gif 4u.gif
Buvau ekskursijoje Demre - Myra, tai užvežė į onikso gamyklėlę, trumpai papasakojo ir rekomendavo įsigyti pigiau doh.gif lotuliukas.gif Tas pigiau - beveik trečdaliu brangiau nei bet kurioje kitoje parduotuvėlėje biggrin.gif
Atsakyti