Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XIV tema)

QUOTE(dovile01 @ 2009 05 13, 22:26)
Mielieji ir mielosios, gal kas nuorodėlę mesteltų, kur tuos "Turistus" rasti...?  wub.gif Savo jėgom ieškojau - nieko  schmoll.gif  O taaaaip noriu pažiūrėt. Dėkinga būtu mūsų šeimyna  drinks_cheers.gif

Cia prasom smile.gif
Arba cia smile.gif
Ir dar cia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SilvijaG: 14 gegužės 2009 - 07:03
ziurinejausi valiutu kursus pas juos, gal kam idomu
http://www.tcmb.gov.tr/yeni/eng/
Atsakyti
Sveikos smile.gif
na skaitinejau as cia pastoviai tuos postus ir galu gale atejo mano eile thumbup.gif sianakt skuodziam i oro uosta ir anksti ryte isskrendam thumbup.gif
varom i Antalija (tiksliau 12 km nuo jos) i Timo hotel viesbutuka, jis Novauro kataloge kaip naujiena todel lietuviu atsiliepimi nebuvo, teks parasyti, kai grisiu smile.gif

help 4u.gif
kazkur maciau ideta sarasiuka ka rekomenduojama veztis i kelione ir dabar jo niekur nerandu doh.gif
gal kas zinot kur ji rasti? nes dabar jau pradedu panikuoti, kad gal ka pamirsome isideti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2009 05 15, 12:14)
kazkur maciau ideta sarasiuka ka rekomenduojama veztis i kelione ir dabar jo niekur nerandu  doh.gif
gal kas zinot kur ji rasti? nes dabar jau pradedu panikuoti, kad gal ka pamirsome isideti  rolleyes.gif

aš rėmiausi šituo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2009 05 15, 12:14)
help  4u.gif
kazkur maciau ideta sarasiuka ka rekomenduojama veztis i kelione ir dabar jo niekur nerandu  doh.gif
gal kas zinot kur ji rasti? nes dabar jau pradedu panikuoti, kad gal ka pamirsome isideti  rolleyes.gif

Arba gali remtis esanciu CIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 15 gegužės 2009 - 11:23
Sveikos merginos, mes su draugu dar niekur nebuvom atostogauti, planuojam gal i turkija.. as labai noreciau 4u.gif patarkit kada geriau ten vaziuoti? kur geriau vaziuoti, i koki kurorta? as labai noreciau aplankyti Rodo sala ir Pamukale.. tai belieka tama Marmaris? kazkas man yra sakes kad tai yra brangokas kurortas.. daug pinigeliu isleisti nesinoretu. ir vis neapsisprendziu koki viesbuti reiketu imti? ar su daugiau zvaigzduciu ar maziau? maitinima koki pasirinkti. manau kad nesivoliotumem tik prie baseino, bet ekskursiju irgi tik 2-3 teplanuotumem. labai aciu uz bet kokia info. bandziau skaityti ankstesnes temas, bet ju tiek daug, kad jau pasiklydau.. blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(viktorijute @ 2009 05 15, 14:42)
Sveikos merginos, mes su draugu dar niekur nebuvom atostogauti, planuojam gal i turkija.. as labai noreciau 4u.gif  patarkit kada geriau ten vaziuoti? kur geriau vaziuoti, i koki kurorta? as labai noreciau aplankyti Rodo sala ir Pamukale.. tai belieka tama Marmaris? kazkas man yra sakes kad tai yra brangokas kurortas.. daug pinigeliu isleisti nesinoretu. ir vis neapsisprendziu koki viesbuti reiketu imti? ar su daugiau zvaigzduciu ar maziau? maitinima koki pasirinkti. manau kad nesivoliotumem tik prie baseino, bet ekskursiju irgi tik 2-3 teplanuotumem. labai aciu uz bet kokia info. bandziau skaityti ankstesnes temas, bet ju tiek daug, kad jau pasiklydau.. blush2.gif

Na jei nori Rodo ir Pamukalės tuomet geriau Marmaris. Aš nesutikčiau, kad jis brangesnis. Na aišku viešbučiai kemere AI ir Marmaryje HB kaina vienoda. Bet Jei be vaikučių pilnai HB pakanka, ypatingai jei ruošiatės daugiau keliauti. Ilsėtis man labiau patiko Kemere, o šėlti, - Marmaryje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 04 sausio 2010 - 14:01
Del HB nesutikciau ax.gif ...jei atostogaus tarkim 9 dienas ir is ju 2,3 dienas i ekskursijas vazines..liks 7 arba 6 lasivos dienos,...kurias leis viesbutyje,maudysis,ilsesies.......man tik papusryciauti ir pavakarieniauti butu per mazai..nebekalbu apie gerimus ir t.t......geriau paimti pigesni viesbuti arba pigesni regiona ir pailseti,kaip sakant,nei per atostogas varzyti ir skaiciuoti pinigelius ar gali sau leisti papietauti ar isgerti dar viena taure vyno ar koki kokteiliuka blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorijute @ 2009 05 15, 13:42)
Sveikos merginos, mes su draugu dar niekur nebuvom atostogauti, planuojam gal i turkija.. as labai noreciau 4u.gif  patarkit kada geriau ten vaziuoti? kur geriau vaziuoti, i koki kurorta? as labai noreciau aplankyti Rodo sala ir Pamukale.. tai belieka tama Marmaris? kazkas man yra sakes kad tai yra brangokas kurortas.. daug pinigeliu isleisti nesinoretu. ir vis neapsisprendziu koki viesbuti reiketu imti? ar su daugiau zvaigzduciu ar maziau? maitinima koki pasirinkti. manau kad nesivoliotumem tik prie baseino, bet ekskursiju irgi tik 2-3 teplanuotumem. labai aciu uz bet kokia info. bandziau skaityti ankstesnes temas, bet ju tiek daug, kad jau pasiklydau.. blush2.gif

Ką galiu patart, tai imt 3 žv. viešbutį. Arba 2, bet tada pasidomėt atsiliepimais, kad kokia skylė nebūtų.
Žodžiu, neužsikelkit kartelės, nes pirmai kelionei tikrai tiks 3 žv., o jei į daugiau važiuotumėt paskui gali nesinorėt į prastesnį............
Dėl maitinimo, tai važiuojant per karščius, manau, pilnai užtenka HB, AI verta dėl alkoholio, jei jums tai aktualu.
Atsakyti
Beje pernai draugai buvo 5* viešbutyje su AI. Ir nebuvo taip, kad gerti duodavo nuo ryto iki vakaro g.gif Dėl mineralinio nesigilinau, bet nemokamas alus buvo per pietus ir vakariene. Ir viskas smile.gif Kaži čia jiems toks unikalus pasitaikė viešbutis, ar taip dažniau pasitaiko ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 15 gegužės 2009 - 14:12
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 15, 14:56)
Del HB nesutikciau ax.gif ...jei atostogaus tarkim 9 dienas ir is ju 2,3 dienas i ekskursijas vazines..liks 7 arba 6 lasivos dienos,...kurias leis viesbutyje,maudysis,ilsesies.......man tik papusryciauti ir pavakarieniauti butu per mazai..nebekalbu apie gerimus ir t.t......geriau paimti pigesni viesbuti arba pigesni regiona ir pailseti,kaip sakant,nei per atostogas varzyti ir skaiciuoti pinigelius ar gali sau leisti papietauti ar isgerti dar viena taure vyno ar koki kokteiliuka blush2.gif  rolleyes.gif

Na aš turėjau omeny, kad jei norisi į Marmarį, bet šiek tiek spaudžia finansai, pakaktų imti HB. Jei bus labai riesta, paimsi kebabą gatvėje, jie juk tikrai nerealiai smile.gif skanūs
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 05 15, 14:25)

O kuom skiriasi tada AI nuo UAI ?

UAI įeina ir užsienietiški alkoholiniai gėrimai, pramogų nemokamų daugiau, rankšluosčiai, gultai nemokami ir t.t. Na čia skirtingai viešbučiai papildomų nemokamų priedų prideda smile.gif
Atsakyti