Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimas viešose vietose

Apklausa: Ar maitinate viešose vietose? (580 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Rustė @ 2007 02 20, 17:25)
va įdedu nuotraukaą rūbuko, manau ir Lietuvoje galima tokių rasti.arba gal net ir pasisiūti wink.gif
user posted image

labai faina maikutė. bet lietuvoj kiek ieškojau, tai nieko panašaus neradau. dabar užsisakiau iš anglijos panašią. žiūrėsim kas ten per daiktas, jei parvež. jei ką, įmesiu foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Siaip as uz tai kad galetu Lietuvoje kaip ir uzsienyje padryti kambariukus maitinancioms, butu isvengta nepatogumu mamytems ir estetiskai graziau 4u.gif
Atsakyti
pagaliau radau tuos marškinius žindymui.man jie labai gražūs.beto tinkami tiek nėštumo metu, tiek žindymo, o ir po visko juos galima nešioti.sakyčiau labai universalūs ir niekas nesupratų ką ta mama ten daro su vaikiuku mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 02 22, 23:13)
pagaliau radau tuos marškinius žindymui.man jie labai gražūs.beto tinkami tiek nėštumo metu, tiek žindymo, o ir po visko juos galima nešioti.sakyčiau labai universalūs ir niekas nesupratų ką ta mama ten daro su vaikiuku  mirksiukas.gif
user posted image

vauuuuu, kokie faini thumbup.gif . gaila kad rankovės 3/4, o ne ilgos. bet jaučiu reiks nusipirkt. įdomu kiek kainuoja g.gif
Atsakyti
aha, kotryna uzsieme 4u.gif
bet jaučiu bus brangios g.gif
Atsakyti
aš tai stengiuosi nemaitinti, nes kažkaip blush2.gif , bet jei labai prireikia tai ir pavalgom ax.gif
Atsakyti
O man kažkaip visai negėda maitinti viešai. Bet iš mandagumo, tiesiog atsisėdu kur nors kavinėje, nuošalesnėje vietoje. Be to ir vaikiukas ramiau valgo, nesidairo tongue.gif
O maikutė faina labai thumbup.gif
Atsakyti
maitindavau visur ir visada jei reikedavo smile.gif Turejau uzkloteli, persimesdavau per peti pakisdavau mazuli ir viskas gerai budavo thumbup.gif Jokios gedos neturejau ir nesuprasciau del ko tureciau tureti blink.gif
Atsakyti
Nemaitinau ir nemaitinsiu nes as kompleksuota per daug. Stenguosi isvenkti tkiu vietu schmoll.gif
Atsakyti
Nematau tame jokios problemos.Gal ir nereikia isvertus papuliu demonstruot,bet jei vaikuiciui ateina laikas valgyt.Atsisedus atokesneje vieteleja galima ir labai ramiai pasivaisint mirksiukas.gif
Atsakyti
nesu nei per daug kompleksuota, nei per daug megstanti demonstruotis, bet stengiuosi isvengti maitinimu viesoje, bet kartais be to neapsienu. mano mazyle ciulptuko neima, is buteliuko negeria, tai vienintelis nuraminimo budas - krutis. ir tikrai nenumatysi (kaip kazkur viena mamyte rase) kada mazyle uzsimanys pavalgyt ar paprasciausiai, prireiks nuramint. neseniai teko su dukryte lankytis poliklinikoje, tai ten net tik kad maitinimo kambario nera, bet ir vystymo stalo nebuvo sad.gif wc uzimtas, o vaikas po gydytojo apziuros klykia, teko nuramint kruties pagalba, o netoliese kazkokie du kaimieciai aptarineja, komentuoja visa si procesa, tai pasijutau siaubingai. buvau pasiryzusi nueti pas poliklinikos vyr.gydytoja ir pasiulyti irengti maitinimo kambari, bent jau patalpele ir kede joje paskirti
Atsakyti
Pacioje pradzioje stengdavausi maitinti kur nors atokiau, bet, kai nuvaziavusi i uzsieni pamaciau kaip drasiai mamos viesose vietose maitina savo kudikius, nusprendziau ir as nesislepti.
Atsakyti