Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimas viešose vietose

Apklausa: Ar maitinate viešose vietose? (580 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(busimoji_mama @ 2007 02 05, 00:03)
sudominote mane su tais spec drabuziais, o kaip joe atrodo? na liemenuka, ar kokia maikute tai zinau, o ar buna kitu drabuziu? kokiu?
pati tai gedinuosi maitint viesoj vietoj  blush2.gif

būna būna, ir dar labai fainų net smile.gif , pažiūrėk va čia: http://motherwear.com/
bet lietuvoj tai aš nežinau kur galima nusipirkt g.gif , aš užsisakiau vieną bliuskę ilgom rankovėm iš anglijos, pažiūrėsiu kas per daiktas jei parveš.
o šiaip tai pasisiūt galima pažiūrėjus internete ir pasisėmus idėjų 4u.gif
Atsakyti
As tai savo maziuka dazniausiai masinoj maitinau, bet budavo kad ir kavinej ir parke reikejo maitinti. Ir visiskai nebuvo geda.
Atsakyti
kelis kartus teko taip maitinti, as nekreipiu demesio nepatinka tegul neziuri.
Atsakyti
neesu mačiusi maitinančios moters viešai, todėl keista truputy. Pasirodo moterys tai daro. Aš nieko prieš, bet pati negalėčiau. Kai maitinu, net mano artimieji nežiūri. Ir ne dėl to kad man būtų gėda. Bet nuo pirmu dienu šita procesa mes, su dukryte, pavertėm vien mūsų privačiu laiku. Tikiuosi ir neteks jo paverst viešu ax.gif
Atsakyti
aš maitindavau visur smile.gif padoriai prisidengus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ddile @ 2007 02 08, 12:29)
kelis kartus teko taip maitinti, as nekreipiu demesio nepatinka tegul neziuri.

drinks_cheers.gif aš irgi, jei vaikas nori, tai ir maitinu viešumoj. Man labai gražu, kai mamos maitina vaikelius, kokio amžiaus jie bebūtų. Maitinkit kuo ilgiau ir kur tik norit 4u.gif
Atsakyti
Žindžiau viešoj vietoj - parke, kavinėj, paplūdymy. Truputį prisidengusi ir nesiafišuodama, bet tikrai nesigėdijau smile.gif Mačiau ir kitas mamas maitinančias savo mažuliukus. Man tai gražu.
Atsakyti
QUOTE(lulk@ @ 2007 02 05, 00:03)
sudominote mane su tais spec drabuziais, o kaip joe atrodo? na liemenuka, ar kokia maikute tai zinau, o ar buna kitu drabuziu? kokiu?
pati tai gedinuosi maitint viesoj vietoj  blush2.gif

aš maitinu visur ir visada, nors mano mergytė jau ir didelė.

esu mačius žurnale tokius labai gražius džinsinius marškinius, ir lygtais LT reklamavo, kad yra pirkt.kainos nepamenu, bet jei rasiu, įdėsiu nuotrauką
Atsakyti
Pc as ieskau nuosalesnes vieteles ir pamaitinu arba i kavinuke keliaujam
Atsakyti
taip nebijom 4u.gif jei prekybos centruose, tai kavinėj, jei poliklinikoj, tai pas daktarę
Atsakyti
aš irgi sūnelį maitindavau visur laukelyje vasarą na nevisai atviroje vietoje bet kad vaikas prigludes nelabai ką ten ir pamatysi. O šiaip poliklinikoje ir pas daktarę teko pati daktarė pasiūlė nes vaikas verkė, na tik prekybos centre neteko
Atsakyti
va įdedu nuotraukaą rūbuko, manau ir Lietuvoje galima tokių rasti.arba gal net ir pasisiūti wink.gif
user posted image
Atsakyti