Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimas viešose vietose

Apklausa: Ar maitinate viešose vietose? (580 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ingalp @ 2007 09 19, 14:12)
pagal šios temos rezultatus netoleruojančių žindymo viešumoje yra tik 5,3 procento. taip kad, darau išvadą, jog nepritariančių - mažuma. todėl į mažumas per daug gilintis neverta  irnesakyk.gif

Ale vel interpretuojate kaip norite biggrin.gif Taip, visiskai netoleruojanciu yra tik 5 procentai, taciau sudekite ir kitus, kurie kad ir toleruoja zindyma, BET PASITRAUKIA IS VIESOS VIETOS(mano, kad tai intymu, negrazu, nehigieniska-n priezasciu), o ju yra daugiausiai-net 59%. Is tiesu, as irgi esu ne pries maitinima, bet uz PASITRAUKIMA I NUOSALIA VIETA. Tuo tarpu zindanciu veisoje vietoje ir nesigedinanciu del to tera tik 18,5 %, taip, kad sakyciau tokiu moteru mazuma ir joms reiktu taikytis su daugumos nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nebijau @ 2007 09 19, 14:30)
Ale vel interpretuojate kaip norite biggrin.gif Taip, visiskai netoleruojanciu yra tik 5 procentai, taciau sudekite ir kitus, kurie kad ir toleruoja zindyma, BET PASITRAUKIA IS VIESOS VIETOS(mano, kad tai intymu, negrazu, nehigieniska-n priezasciu), o ju yra daugiausiai-net 59%. Is tiesu, as irgi esu ne pries maitinima, bet uz PASITRAUKIMA I NUOSALIA VIETA. Tuo tarpu zindanciu veisoje vietoje ir nesigedinanciu del to tera tik 18,5 %, taip, kad sakyciau tokiu moteru mazuma ir joms reiktu taikytis su daugumos nuomone mirksiukas.gif

tiek 1 tiek antras atsakymų variantai į klausimą "ar maitinate viešose vietose" atsako "taip". ir taigi, dauguma maitina viešose vietose, ir suoliukas parke prie krūmų ar ne prie krūmų čia jau nebe esmė. manau, kad absoliučiai visos jei tik yra galimybė, pasitraukia nuo akių, nusisuka nuo stalo, etc. nemačiau čia dar nei vienos ekshibicionistės, kuri išsirengtų iki pusės, padėtų papą ant stalo per dalykinius pietus ir žindytų. bet tai nekeičia esmės - 95 proc. maitina arba toleruoja maitinimą viešai. ne viešai tai reiškia, kad maitini tik namie, užsidarius miegamąjame akis į akį su kūdikių arbą max dalyvaujant šeimos nariams, motinos ir vaiko kambariuose, na gal dar savo automobilyje temdytais stiklais. visur kitur yra vieša vieta.
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 09 19, 14:48)
tiek 1 tiek antras atsakymų variantai į klausimą "ar maitinate viešose vietose" atsako "taip". ir taigi, dauguma maitina viešose vietose, ir suoliukas parke prie krūmų ar ne prie krūmų čia jau nebe esmė. manau, kad absoliučiai visos jei tik yra galimybė, pasitraukia nuo akių, nusisuka nuo stalo, etc. nemačiau čia dar nei vienos ekshibicionistės, kuri išsirengtų iki pusės, padėtų papą ant stalo per dalykinius pietus ir žindytų. bet tai nekeičia esmės - 95 proc. maitina arba toleruoja maitinimą viešai. ne viešai tai reiškia, kad maitini tik namie, užsidarius miegamąjame akis į akį su kūdikių arbą max dalyvaujant šeimos nariams, motinos ir vaiko kambariuose, na gal dar savo automobilyje temdytais stiklais. visur kitur yra vieša vieta.

Visumoj pritariu Rokiskio Monstrui del apklausos neobjektyvumo drinks_cheers.gif Si apklausa vedama tarp TIK zindanciu mamu-jos maitina viesai ar ne( as net nebalsavau, nes nesu zindanti mama). Sia tema visai atsitiktinai radau ir as. Reiketu objektyvios apklausos galu gale tarp visu SM dalyviu-tiek vyru, tiek moteru, tiek negimdziusiu, tiek vyresnio amziaus. Ir apklausa turetu buti tik dviem punktais: Ar jus sokiruoja viesai zindanti moteris; taip, ne. Manau, tada tikrai turetume objektyvius atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2007 09 19, 14:27)
tokį vardą mažajam duot gali tik kokia nors super meniška asmenybė arba ežio turėtoja smile.gif xe xe xe biggrin.gif sorry, pati prisiprašei, lai auga sveikas ir didelis, lai pieno nepritrūksta jums visiems gyvenimo atvejams, bet vardą tai sugalvokit protingesnį, nes vaikelis paaugęs neurozę gaus.

Pažinojau niūriais stalinizmo metais tokį ruskį, kuris vieną dukrą pavadino Revoliucija, o kitą - Pobieda  lotuliukas.gif

gerai būtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif

čia irgi tavo subjektyvi nuomonė tongue.gif . 95 procentams mano sutiktų žmonių vardas patinka tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(nebijau @ 2007 09 19, 15:32)
Reiketu objektyvios apklausos galu gale tarp visu SM dalyviu-tiek vyru, tiek moteru, tiek negimdziusiu, tiek vyresnio amziaus. Ir apklausa turetu buti tik dviem punktais: Ar jus sokiruoja viesai zindanti moteris; taip, ne. Manau, tada tikrai turetume objektyvius atsakymus.

thumbup.gif mintis, pilnai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(nebijau @ 2007 09 18, 19:16)
Beje, manau, kad visi(tiek jus pacios) jaustumetes nejaukiai, jei kokia paaugle kavineje issirengtu nuogai. Argi nebutumet sokiruotos ir nesipiktintumete? biggrin.gif

Nejau neteko girdeti apie maitinimui skirtas liemeneles ir bliuskutes??? mirksiukas.gif Niekas ten nesimato ir niekas nuogais papais nesvytruoja bigsmile.gif

QUOTE(nebijau @ 2007 09 19, 15:31)
Nnuvertinkit musu mamu ir seneliu mirksiukas.gif Neaugino jos blogai musu, nes uzaugome tokios pacios grazios ir protingos ir nekudos biggrin.gif Va tik auklejo mus per prastai, kad nesugebejo iskiepyti tam tikru vertybiu.  verysad.gif Viena is ju-gedos jausmo trukumas. O gal cia jos ir nekaltos g.gif Per daug uzsienietiskos "laisves" plustelejo i musu krasta... su negrais ir ju paprociais.

O kas jau taip nustate kad tie uzsienietiski paprociai tokie negeri? O gal mums yskiepyti sovietiniai dalykai nera jau tokie zavus?
Pati as nemaitinau savo pupos, bet buvau planavusi. Tad kavinese maitindavau savo nutrauktu pienu. Tai as sulaukdavau net atsiliepimu, kad as vos nezaloju vaika. Tekdavo net aiskinti kad tai ne pirktinis reikalas lotuliukas.gif
Man tai pats graziausias vaizdas - maitinanti motina 4u.gif Gaila, kad man neisejo....
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 09 19, 15:46)
thumbup.gif mintis, pilnai sutinku drinks_cheers.gif

Jau atidariau 4u.gif Forume "Paplepejimai" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2007 09 19, 15:04)
  O kas jau taip nustate kad tie uzsienietiski paprociai tokie negeri? O gal mums yskiepyti sovietiniai dalykai nera jau tokie zavus? 
Man tai pats graziausias vaizdas - maitinanti motina 4u.gif  Gaila, kad man neisejo....

patys geriausi yra lietuviški tautiški papročiai, paskuio dar neblogi yra sovietiniai papročiai, kurie parėjo iš liaudies. Patys blogiausi yra užsienietiški vakariniai papročiai, kuriuos sukuria liberalizmo apnuodyta homo sapiens sąmone.
Didžiausias pasaulyje blogis yra liberalizmas ir globalizmas, tatai anot prof. Onos Voverienės yra hidros, kurios grąsina praryti sveiką tautiškai adaptuotą ir orientuotą žmogų. Visos harpijos, kurioms labiau patinka visokie Akropoliai ir Europos, negu kad sekmadienį nueit į bažnyčią, kurios toleruojat juodžius - nigerius ir visokius ten papuasas bei azijatus, o atstumiat lietuvius vyrus - jūs esat nusikaltėlės. Nes pilietinė sąmonė visiškai nieko nereiškia, yra bevertė, jei ji nepersunkta giliai tautiniu jausmu.

Gražiau už maitinančią moterį, gali būti tik dvi maitinančios moterys, tik anos turi būti naminėje aplinkoje.
Atsakyti
QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2007 09 19, 18:52)
patys geriausi yra lietuviški tautiški papročiai, paskuio dar neblogi yra sovietiniai papročiai, kurie parėjo iš liaudies. Patys blogiausi yra užsienietiški vakariniai papročiai, kuriuos sukuria liberalizmo apnuodyta homo sapiens sąmone.
Didžiausias pasaulyje blogis yra liberalizmas ir globalizmas, tatai anot prof. Onos Voverienės yra hidros, kurios grąsina praryti sveiką tautiškai adaptuotą ir orientuotą žmogų. Visos harpijos, kurioms labiau patinka visokie Akropoliai ir Europos, negu kad sekmadienį nueit į bažnyčią, kurios toleruojat juodžius - nigerius ir visokius ten papuasas bei azijatus, o atstumiat lietuvius vyrus - jūs esat nusikaltėlės. Nes pilietinė sąmonė visiškai nieko nereiškia, yra bevertė, jei ji nepersunkta giliai tautiniu jausmu.

Gražiau už maitinančią moterį, gali būti tik dvi maitinančios moterys, tik anos turi būti naminėje aplinkoje.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Reiskiu gilia uzuojauta tavo giliai persunktam i..... 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Nesuprantu kuo čia dėtas tautiškumas ir kūdikio maitinimas? Negi čia tikrai yra tokia didelė blogybė - maitinti vaiką viešai? Aš pvz nemačiau nė vienos moters, kuri rodytų nuogą krūtinę blink.gif Juk kaip rašė tosk, yra liemenėlės tam skirtos, patogios palaidinės, juk ten net norėdamas nieko nepamatysi. Matai tik motiną ir prie jos prigludusi kūdikį wub.gif Nesuprantu, kas čia per blogybė. g.gif Aš gyvenime matau daug baisesnių, gėdingesnių ir šlykštesnių dalykų unsure.gif O matant tokią moterį, reikia tik džiaugtis, kad tokių yra, nes dauguma šiuolaikinių mamų išvis tingi maitinti ir pasirenka lengvesnį kelią - mišinį, kadangi tuomet nereikia atsisakyti žalingų ypročių kaip rūkymas ar alkoholis. Ir apskritai - tuomet vaikas ilgiau naktimis miega. Man čia didesnė nedorybė, nei maitinimas viešai. Ir dar, diskutuojant nereikėtų įžeidinėti kitų žmonių, kalbant apie vaikų vardus ir pan. Kiekvienas renkasi tokį, kokį nori. O šitaip įžeidinja tik silpnas žmogus, nemokantis toleruoti kito nuomonės. Linkiu išmokti tolerancijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aukaja @ 2007 09 19, 22:27)
Nesuprantu kuo čia dėtas tautiškumas ir kūdikio maitinimas? Negi čia tikrai yra tokia didelė blogybė - maitinti vaiką viešai? Aš pvz nemačiau nė vienos moters, kuri rodytų nuogą krūtinę blink.gif Juk kaip rašė tosk, yra liemenėlės tam skirtos, patogios palaidinės, juk ten net norėdamas nieko nepamatysi. Matai tik motiną ir prie jos prigludusi kūdikį wub.gif Nesuprantu, kas čia per blogybė.  g.gif Aš gyvenime matau daug baisesnių, gėdingesnių ir šlykštesnių dalykų unsure.gif O matant tokią moterį, reikia tik džiaugtis, kad tokių yra, nes dauguma šiuolaikinių mamų išvis tingi maitinti ir pasirenka lengvesnį kelią - mišinį, kadangi tuomet nereikia atsisakyti žalingų ypročių kaip rūkymas ar alkoholis. Ir apskritai - tuomet vaikas ilgiau naktimis miega. Man čia didesnė nedorybė, nei maitinimas viešai. Ir dar, diskutuojant nereikėtų įžeidinėti kitų žmonių, kalbant apie vaikų vardus ir pan. Kiekvienas renkasi tokį, kokį nori. O šitaip įžeidinja tik silpnas žmogus, nemokantis toleruoti kito nuomonės. Linkiu išmokti tolerancijos ax.gif

Va cia tai tikra teisybe. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif As pati maitinu viesoje vietoje ir mano krutines niekas nemato. smile.gif
Atsakyti
Esu maitinusi visokiose durnose vietose- ligoninėj ant palangės, laidojimo namuose, lauke ant suoliuko ir t.t. Žinoma norisi intymios ir ramios aplinkos, bet nevisada tokią turi tam momentui 4u.gif . Esu drovi, todėl visada stengiausi, kad tų maitinimų niekas nematytų blush2.gif . Na iš esmės ir taip ten nieko nesimato- netraukiu gi krūtų per palaidinės viršų, netabaluoju ir kitiems nekaišau- va, žiūrėkit, maitinu tongue.gif . Visada turiu vystyklą, užsikloju juo, niekas nieko nemato ax.gif , netgi vaiko, kad jis ten guli ax.gif . Galima tik nuspėti- migdau arba maitinu.
Atsakyti
Kadangi aš pati turiu labai nedaug pienuko, tai tenka primaitinti vaikiuką mišinukais, tai aš džiaugiuosi už tas mamas, ir man tikrai nemaišo wub.gif
Atsakyti