Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimas viešose vietose

Apklausa: Ar maitinate viešose vietose? (580 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Natuke @ 2007 10 19, 13:22)
tai kaip ji vaikščiojo ir maitino?

Pasiėmus lialiuką, davus krūtį ir vaikšto biggrin.gif. Mažutis ten dar visai kruopiukas buvo, tai nėra sunku tokį ir laikyti, bet nekaip ten viskas atrodė... unsure.gif
Atsakyti
Nematau tame problemos...man kudikis svarbiau uz neutralu nuomone. :0 Juolab, kad maitinant juk nereikiavisiskai issinuoginti. ax.gif
Atsakyti
Tai taip ir yra g.gif jei maitini vaikstinedama ar pilnam kambary sveciu tai nelabai gerai turetu jaustis pati mama, o ir aplinkiniai taip pat kiti buna jautrus tongue.gif, o maitinti viesoje vietoje, bet santuriai tai yra normalu, as ir kavineje stengdavausi susirast nuosalia vieta, ir pliaze po skeciu, o ka nuo visu nepasislepsi schmoll.gif
Atsakyti
man maitinimas krutimi viesose vietose nesukele jokiu rupesciu schmoll.gif zinoma uzsidengdavom kazkaip ar nusisukdavom ax.gif
Atsakyti
Mna irgi teko maitinti pliaže ir kavinėje, bet juk neištrauki ir nedemonstruoji krūties. Vaikelis paslepia iš vienos pusės, o iš viršaus merliuką užsimetu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne matau nieko blogo del maitinimo viesoje vietoje, nes tai naturalus procesas, taciau pati turbut sunkiai isdrisciau maitinti kazkur kavineje ar pvz kokiam akropoly ant suolelio. Manau, pasiieskociau nuosalesnes vietos, nors jei tokios nerasciau, tada turbut butu nusispjaut, nes mano mazylio poreikiai man svarbiausi! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana.Z @ 2007 11 15, 12:00)
Ne matau nieko blogo del maitinimo viesoje vietoje, nes tai naturalus procesas, taciau pati turbut sunkiai isdrisciau maitinti kazkur kavineje ar pvz kokiam akropoly ant suolelio. Manau, pasiieskociau nuosalesnes vietos, nors jei tokios nerasciau, tada turbut butu nusispjaut, nes mano mazylio poreikiai man svarbiausi! smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vakar vakarieniavom kavineje ir atejo laikas mazei duoti papa. As labai padoriai ir dorovingai ant peties antklodele uzsimeciau, kad niekas nieko nematytu, pavalge maze is vienos kruties, paskui is kitos, tada daviau vyrui kad palaikytu stacia kol atsirugs, o pati pradejau savo salotas kapoti. Vyras man ir sako " o tu megztinio nenori zemyn nusileisti" doh.gif doh.gif doh.gif Taigi as pamaitinusi taip ir likau sedeti prie stalo su iki pazastu uzkeltu megztiniu! Kavineje! Vakare! Pilna zmoniu! Va ka reiskia keturis menesius kas dvi valandas maitinti. Vienu zodziu, kartais geriau is saves pasijuokti
Atsakyti
Pati viešiausia vieta, kur maitinau savo vaikelį, buvo Maxima. Buvo karšta vasaros diena ir mano vaikiukas užsimanė atsigerti, tai vienintelį suolelį salėj radau ten, kur žmonės batus matuojasi. Na, tai ir mes ten prisėdom lotuliukas.gif
Jaučiu, šokiruotų buvo, bet aš neturėjau laiko ieškotis kitos vietos , vaikiukas labai verkė.
Turiu labai gerą palaidinę, kuri uždengia visą krūtį. Ten taip sukryžiuota medžiaga, kad galima tik spenelį ištraukt.
Bet tą kartą buvau ne su ja doh.gif
Atsakyti
bet kur ir bet kada, ipratau ir man visai niekas nemaiso
Atsakyti
Nu man tai toks intymus dalykėlis tik tarp leliuko ir mamos wub.gif Bet tai tik mano nuomonė g.gif
Atsakyti
Nu jai but labai reikeja. Bet man net nepatinka kai i kambari kas svetimi ateina kai as maitinu (nu isskyrus mano vyra ir mama).
Atsakyti