Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vasarą visada dėvite apatinius?

QUOTE(burbanti @ 2009 05 15, 11:37)
O del higienos-ne pas visas išskyros gausios ir niekur nerasiau,kad vaikstau savaitem be kelnaiciu  biggrin.gif  biggrin.gif

kalbedama apie higiena as dar turejau omeny kad pvz. jei be kelnaiciu, ir pvz su sijonuku - juk ne visur noresis sestis. o jei sijonuka galima "dirzu" pavadinti wink.gif ?
velgi ziurint kur eini ir ka darai.
Atsakyti
Aišku dėviu biggrin.gif nebent kartais liemenėlės ne. Net neįsivaizduoju kaip gali būti kitaip! biggrin.gif turbūt būtų gėda be nieko eit į gatvę,jausčiausi kaip kokia Britney Spears biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mocha: 15 gegužės 2009 - 12:39
QUOTE(Bacca @ 2009 05 15, 11:47)
kalbedama apie higiena as dar turejau omeny kad pvz. jei be kelnaiciu, ir pvz su sijonuku - juk ne visur noresis sestis. o jei sijonuka galima "dirzu" pavadinti wink.gif ?
velgi ziurint kur eini ir ka darai.

biggrin.gif biggrin.gif Oi ne,as iki tokiu krastutinumu nedaeinu,per daug,turbut,konservatyvi ir amzius ne tas biggrin.gif Bet ,kad vyras turetu apie ka pagalvoti hihihi.gif kartais nedeviu (ne daznai) tokiu metu,kad net nepagalvotum biggrin.gif biggrin.gif .O nuo kitu zmoniu -slepiu.Vajeeee...nezinau ar sugebeciau kam nors kitam parodyti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ,nei savo vyrui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 05 11, 22:49)
Aš tai beveik visada su visais apatiniais, nebent juos pakeičia maudimukas, kai važiuoju prie jūros ar prie ežero  ax.gif  Man kažkaip komfortiškiau taip  blush2.gif

Ir aš taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
O taip,visada.Visų pirma,pas mane nedidelė krūtinė su jautriais speneliais,ir kai būnu be liemenėlės,jaučiuosi kaip nuoga,nes viskas persišviečia.Antra,nesiskundžiu išskyrų trūkumu,tai bijau,kad su trumpesne suknele prisėdus galiu ir prilipti kaip sraigė lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(gaika78 @ 2009 05 15, 17:09)
O taip,visada.Visų pirma,pas mane nedidelė krūtinė su jautriais speneliais,ir kai būnu be liemenėlės,jaučiuosi kaip nuoga,nes viskas persišviečia.Antra,nesiskundžiu išskyrų trūkumu,tai bijau,kad su trumpesne suknele prisėdus galiu ir prilipti kaip sraigė  lotuliukas.gif .

biggrin.gif biggrin.gif Oi nemirtingos jus moteros,siandien beveik is visu pasisakymu juokas ima biggrin.gif O gal cia as siandien priplaukus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 05 15, 18:20)
O gal cia as siandien priplaukus  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ne tik šiandien.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 15, 17:24)
Ne tik šiandien.

O,Medinio keršto valanda man jau priartėjo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Laikykis Burbanti,dabar tai tau bus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 15 gegužės 2009 - 17:32
QUOTE(burbanti @ 2009 05 15, 17:31)
O,Medinio keršto valanda man jau priartėjo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Laikykis Burbanti,dabar tai tau bus biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Pranašingas tavo avataras...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 15, 17:24)
Ne tik šiandien.

A susidomejai moteriškiu išskyromis? yess.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 05 15, 18:31)
O,Medinio keršto valanda man jau priartėjo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Laikykis Burbanti,dabar tai tau bus biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Noriu parašyti tiek. Jūs vaikštote per temas ir rašote žodžius. Nepamenu nei vienos minties, kuri verstu mane susimąstyti, kuri manyje iškeltų klausimą.
Jūs rašote tuščius žodžius ir panašu jog įsivaizduojate esanti kažkam įdomi. Jūs nesate įdomi. Bent jau ne man. Jūs tuščia.
Naudojuosi jumis kaip įrankiu atkleisti tam tikros moterų dalies kvailumą. Bet net tam jūs mažai tinkama. Jūs - žodžių rašytoja.
Nežinau ar dažnai žmonės jums sako ką apie jus galvoja. Žinau, jog jūs atrašysite žodžiais, kurie vėl nerodys minčių.

P.S. Buvo? Daugiau nebus. Jei norėsite - suprasite ką ir kodėl jums sakiau. Jei nenorėsite ar nesugebėsite - reiškia ir toliau liksite raidžių rinkėja.
Atsakyti
Neesu menininke,todel aukštomis frazėmis nekalbu .Suprantu,kad mano kai kurie pasisakymai apie tave gerokai persudyti buvo ir uzgavo tavo didžią savimeile biggrin.gif ,bet ,tai nereiskia,kad as apie tave galvoju blogai ar gerai,man visiskai tas pat tu toks ar kitoks,taip rasai ar kitaip,nesidomiu tavo frazemis ir ju išvedžiojimu..Kam tu mane analizuoji,bandai man paaiskinti,jog as zodziu rasytoja,tau sirdi del to skauda? ...tai žaidimas..ir tu cia ateini pazaisti,kaip ir as... o taisykliu tam nera ir nebus...
Aisku ,kad suprantu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ne tokia jau as durna ,kaip atrodau,bet tai ne realus gyvenimas,tai fantazija,mes niekada gyvenime nesusitiksim ir nesuzinosim,kokie esam ,iš tikro, zmones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 15 gegužės 2009 - 18:04