Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vasarą visada dėvite apatinius?

zinot net niekada nesusimasciau kad galima kazkur vaikscioti be kelnaiciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 15, 18:40)
Noriu parašyti tiek. Jūs vaikštote per temas ir rašote žodžius. Nepamenu nei vienos minties, kuri verstu mane susimąstyti, kuri manyje iškeltų klausimą.
Jūs rašote tuščius žodžius ir panašu jog įsivaizduojate esanti kažkam įdomi. Jūs nesate įdomi. Bent jau ne man. Jūs tuščia.
Naudojuosi jumis kaip įrankiu atkleisti tam tikros moterų dalies kvailumą. Bet net tam jūs mažai tinkama. Jūs - žodžių rašytoja.
Nežinau ar dažnai žmonės jums sako ką apie jus galvoja. Žinau, jog jūs atrašysite žodžiais, kurie vėl nerodys minčių.

P.S. Buvo? Daugiau nebus. Jei norėsite - suprasite ką ir kodėl jums sakiau. Jei nenorėsite ar nesugebėsite - reiškia ir toliau liksite raidžių rinkėja.

Aš turbūt irgi ieškau žmonėse to, ko ir jūs - kad jų mintys priverstų mane susimąstyti, kad sukeltų įkvėpimą, kad pasakytų tai, ko aš pati nesugalvočiau. Bet yra daug žmonių, kurie ieško kitokių dalykų - pvz, galimybės pasidalinti emocijomis. Moterys ypač. Ir įdomūs žmonės jiems yra tokie, kuriuos jie emociškai geriausiai supranta (grečiau reikėtų sakyti - pajunta). Ir esu susidūrus su tuo, kad tie kitko ieškantys žmonės vadino mane tuščia, neįdomia ir tt. Aš tokių, kurių ieškojau, daugiausia radau tarp aspergerių.
Atsakyti
be kelnaiciu blink.gif blink.gif blink.gif
be liemenuko galimas variantas ir ziurint kokia palaidine
Atsakyti
Nu man tai nelabai yra toksai potraukis ar poreikis, kaip cia pasakius, bet kai karsta, tai visai nieko blogo galbut, jei patogu. g.gif
Atsakyti
Net neisivaizduoju saves be apatiniu,nejaukiai jausciausi prie kitus cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvaksiux: 15 gegužės 2009 - 23:17
oi ne ne ne, negalėčiau niekur išeit jei būčiau be liemenėlės blink.gif , ir kelnaitės, bent minimalios, būtinai reikalingos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tima1: 16 gegužės 2009 - 07:00
visiškai pritariu mediniui.
Atsakyti
as neisivaizduoju kaip be apatiniu kelnaiciu iseit i gatve, todel jas deviu visada. Liemenukas man taip pat reikalingas, tiesiog taip patogiau
Atsakyti
alia gi ir naivumas jūsų, kažkoks diedas sukūrė šią temą, kad pasismaukyt, o visos sąžiningai jam suteikia medžiagos tam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 16, 13:18)
alia gi ir naivumas jūsų, kažkoks diedas sukūrė šią temą, kad pasismaukyt, o visos sąžiningai jam suteikia medžiagos tam lotuliukas.gif

bet ir įžvalgumas gi jūsų smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
niekada nesugalvočiau nedėvėti apatinių netgi karščiausią vasaros dieną bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 16, 13:18)

o gal malonumas abipusis, t.y. abi pusės patenkintos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 16 gegužės 2009 - 14:18