Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vasarą visada dėvite apatinius?

nu nebent.
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 16, 13:18)
alia gi ir naivumas jūsų, kažkoks diedas sukūrė šią temą, kad pasismaukyt, o visos sąžiningai jam suteikia medžiagos tam lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Tai tegu atein jis pasismaukyt prie mano tvoros,aš vasarą namuose dažnai vaikštau be liemenuko,o kai išsimaudau,tai lauk išeinu net susisukus tik į didelį rankšluostįuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Violetelele @ 2009 05 11, 10:48)
Na kaip rengiates šiltuoju metų laiku?

vaikštau nuogas, visur ir visada.
jau smaukaisi?
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 05 16, 19:24)
lotuliukas.gif  Tai tegu atein jis pasismaukyt prie mano tvoros,aš vasarą namuose dažnai vaikštau be liemenuko,o kai išsimaudau,tai lauk išeinu net susisukus tik į didelį rankšluostįuser posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Niekada to nebandziau, bt tiesa sakant net nekilo tokia ideja 4u.gif Bet kakaip visai malonu turetu but, reikes pabandyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 16, 11:54)
visiškai pritariu mediniui.

Nu kurgi tu nepritarsi biggrin.gif , viskas prasidejo nuo to,kai per neapsižiūrejimą užsukau i forumieciu gulejusiu psichiatrinese temą, is pradziu nesupratau,kodel as ten apie rutas kalbu,o tu apie mėtas...
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 05 19, 15:43)
Nu kurgi tu nepritarsi  biggrin.gif  , viskas prasidejo nuo to,kai per neapsižiūrejimą užsukau i forumieciu  gulejusiu psichiatrinese temą, is pradziu nesupratau,kodel as ten apie rutas kalbu,o tu apie mėtas...

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 05 19, 15:43)
Nu kurgi tu nepritarsi  biggrin.gif  , viskas prasidejo nuo to,kai per neapsižiūrejimą užsukau i forumieciu  gulejusiu psichiatrinese temą, is pradziu nesupratau,kodel as ten apie rutas kalbu,o tu apie mėtas...

Ziuriu ziuriu... smile.gif Pakeiskit avatara biggrin.gif nes negaliu susikaupt biggrin.gif pradeda subine skaudet biggrin.gif atrodo,kad man dauzo is to pagalio biggrin.gif

O jei i tema ... nevaikstau be kelnaiciu smile.gif negaleciau...net miegot negaliu be ju.. nejauku.. ir be lemenuko ne... pora kartu buvau... smile.gif nepatiko jausmas... biggrin.gif
Atsakyti
manyčiau, kad apatinė dalis būtina, o viršutinė ne, jei ant viršaus gerai laikantis sexy rūbelis tongue.gif
Atsakyti
apatinius tai visada, bet pas kadangi mane maza krutine, tai liemeneles kartais nedeviu
Atsakyti
namuose megeja palaksty be kelnaiciu ir liemenuko 4u.gif lotuliukas.gif , bet jei kur iseinu, tai su apatiniais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 05 22, 16:45)
manyčiau, kad apatinė dalis būtina, o viršutinė ne, jei ant viršaus gerai laikantis sexy rūbelis tongue.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti