Man taip pat butu idomu pamatyti svieciancia siena, tad lauksiu foto

Taip, pigmentus pirkau iš tos firmos Lietuvoje, kiekį jau buvo paskaičiavęs mano dekoratorius. Dabar jis dekoruoja sienas akriliniais dažais, bet sakė yra bandęs maišyti pigmentus ir su įvairiais lakais, aliejiniais dažais - visur tiko
galite jam skambinti tiesiogiai, jeigu reikia išsamiau, tel.nr. 8681 90265.
Jau pas mane darbai prasidėjo, siena kasdien vis gražėja

Jau pas mane darbai prasidėjo, siena kasdien vis gražėja

QUOTE(manomega @ 2009 05 23, 20:12)
Tiesa noriu paklausti mamytės redstrawberry, ar Jūsų sienų dekoravimui naudos švytinčius pigmentus pirktus Lietuvoje? Klausiu, kadangi aš įsigijau jų įmonėje Narvita, jie tikino jog tikrai galiu juos maišyti su įvairiais dažais, tad norėčiau pasikonsultuoti su žmogumi kuris juos jau yra išbandęs dekoruodamas sienas. Gal galima būtu gauti kokius kontaktus pasikonsultavimui. Ačiū 

Palandziojau truputi po uzsienio forumus ir atradau sienu dekoruotu sviecianciais dazais
pasigrozekite
Fejos

Suniukas

Zeme

Fejos

Suniukas

Zeme

Tikrai gražu
ypač tas šuniukas neblogai įsikomponuotų vaikų kambaryje ant sienos
o gal buvo įdėta ir foto, kaip atrodo šie piešinukai šviesoje? Įdomu su kokios spalvos pigmentais buvo maišyti dažai.

Sveiki, įdedu vaikų kambario dekoruojamos sienos foto, čia jau plaukioja keletas jūros gėrybių
kol kas viskas nupiešta akriliniais dažais, o vėliau bus dažoma šviečiančiais dažais arba laku.

Idomu kiek laiko siena sviecia
Juk nesviecia per visa nakti.Gal kas gali pasakyt?

Pas mane piešinėliai jau lakuojami šviečiančiu laku
man sakė, kad švytėjimo laikas priklauso nuo pigmento tipo - vieni gali šviesti tik 1-2 val, o kiti net 10-12val. Iš pradžių (išjungus šviesą) šviečia ryškiai, palaipsniui tas švytėjimas silpsta, bet išlieka iki 12 val. (kaip ir minėjau priklauso nuo pigmento tipo).
Už poros dienų gal jau siena bus baigta, įdėsiu foto

Už poros dienų gal jau siena bus baigta, įdėsiu foto

QUOTE(redstrawberry @ 2009 05 27, 15:34)
Tikrai gražu
ypač tas šuniukas neblogai įsikomponuotų vaikų kambaryje ant sienos
o gal buvo įdėta ir foto, kaip atrodo šie piešinukai šviesoje? Įdomu su kokios spalvos pigmentais buvo maišyti dažai.

deja, ten buvo tik foto tamsoje idetos, taigi del to, kaip atrodo sviesoje nieko negaliu pasakyti

pvz, zuvytes paveiksliuke (kur buvau anksciau idejusi) bangos yra piestos 2 rusiu pigmentais: virsutiniu spalva sviesoje - sviesiai gelsva, o tamsoje zydra; apatiniu bangeliu spalva sviesoje balta, o tamsoje-melyna.
ir idomu bus pamatyti tavo svieciancia siena

Pagaliau svieciantis akvariumas ant sienos baigtas
lieka tik baldus isigyti
Sviesoje

Tamsoje
http://images50.fotk...riumas_n-vi.jpg

Sviesoje

Tamsoje
http://images50.fotk...riumas_n-vi.jpg
redstrawberry, labai graziai atrodo ir dienos sviesoje ir tamsoje
originali ideja
kazi, ilgaamzis toks dazymo budas?

originali ideja
kazi, ilgaamzis toks dazymo budas?

šviesoje tai ilgaamžis, o tamsoje švytėjimas išsilaiko 10 metų. Po to galima pakartotinai nulakuoti ir švytės kaip naujas
, bet vaikui (jau paaugliui) turbūt nebebus aktualios žuvytės po tiek metų, susikurs savo stiliu kambariui

man taip pat labai patiko sis akvariumas
idomu butu si kambariuka ir su baldais pamatyti, t.y. jau pabaigta
gal pastebėjai, kuri spalva ilgiausiai sviecia po sviesos isjungimo?