Įkraunama...
Įkraunama...

Šviečiantys dažai (tamsoje)

Man taip pat butu idomu pamatyti svieciancia siena, tad lauksiu foto ax.gif
Atsakyti
Taip, pigmentus pirkau iš tos firmos Lietuvoje, kiekį jau buvo paskaičiavęs mano dekoratorius. Dabar jis dekoruoja sienas akriliniais dažais, bet sakė yra bandęs maišyti pigmentus ir su įvairiais lakais, aliejiniais dažais - visur tiko smile.gif galite jam skambinti tiesiogiai, jeigu reikia išsamiau, tel.nr. 8681 90265.
Jau pas mane darbai prasidėjo, siena kasdien vis gražėja thumbup.gif

QUOTE(manomega @ 2009 05 23, 20:12)
Tiesa noriu paklausti mamytės redstrawberry, ar Jūsų sienų dekoravimui naudos švytinčius pigmentus pirktus Lietuvoje? Klausiu, kadangi aš  įsigijau jų įmonėje Narvita, jie tikino jog tikrai galiu juos maišyti su įvairiais dažais, tad norėčiau pasikonsultuoti su žmogumi kuris juos jau yra išbandęs dekoruodamas sienas. Gal galima būtu gauti kokius kontaktus pasikonsultavimui. Ačiū smile.gif

Atsakyti
Palandziojau truputi po uzsienio forumus ir atradau sienu dekoruotu sviecianciais dazais biggrin.gif pasigrozekite mirksiukas.gif

Fejos

user posted image

Suniukas

user posted image

Zeme

user posted image
Atsakyti
Tikrai gražu thumbup.gif ypač tas šuniukas neblogai įsikomponuotų vaikų kambaryje ant sienos smile.gif o gal buvo įdėta ir foto, kaip atrodo šie piešinukai šviesoje? Įdomu su kokios spalvos pigmentais buvo maišyti dažai.
Atsakyti
Sveiki, įdedu vaikų kambario dekoruojamos sienos foto, čia jau plaukioja keletas jūros gėrybių biggrin.gif kol kas viskas nupiešta akriliniais dažais, o vėliau bus dažoma šviečiančiais dažais arba laku.

user posted image
Atsakyti
Idomu kiek laiko siena sviecia g.gif Juk nesviecia per visa nakti.Gal kas gali pasakyt? ax.gif
Atsakyti
Pas mane piešinėliai jau lakuojami šviečiančiu laku smile.gif man sakė, kad švytėjimo laikas priklauso nuo pigmento tipo - vieni gali šviesti tik 1-2 val, o kiti net 10-12val. Iš pradžių (išjungus šviesą) šviečia ryškiai, palaipsniui tas švytėjimas silpsta, bet išlieka iki 12 val. (kaip ir minėjau priklauso nuo pigmento tipo).
Už poros dienų gal jau siena bus baigta, įdėsiu foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(redstrawberry @ 2009 05 27, 15:34)
Tikrai gražu  thumbup.gif ypač tas šuniukas neblogai įsikomponuotų vaikų kambaryje ant sienos  smile.gif  o gal buvo įdėta ir foto, kaip atrodo šie piešinukai šviesoje? Įdomu su kokios spalvos pigmentais buvo maišyti dažai.

deja, ten buvo tik foto tamsoje idetos, taigi del to, kaip atrodo sviesoje nieko negaliu pasakyti g.gif
pvz, zuvytes paveiksliuke (kur buvau anksciau idejusi) bangos yra piestos 2 rusiu pigmentais: virsutiniu spalva sviesoje - sviesiai gelsva, o tamsoje zydra; apatiniu bangeliu spalva sviesoje balta, o tamsoje-melyna.

ir idomu bus pamatyti tavo svieciancia siena smile.gif
Atsakyti
Pagaliau svieciantis akvariumas ant sienos baigtas biggrin.gif lieka tik baldus isigyti smile.gif

Sviesoje

user posted image

Tamsoje

http://images50.fotk...riumas_n-vi.jpg
Atsakyti
redstrawberry, labai graziai atrodo ir dienos sviesoje ir tamsoje thumbup.gif
originali ideja
kazi, ilgaamzis toks dazymo budas? g.gif
Atsakyti
šviesoje tai ilgaamžis, o tamsoje švytėjimas išsilaiko 10 metų. Po to galima pakartotinai nulakuoti ir švytės kaip naujas biggrin.gif , bet vaikui (jau paaugliui) turbūt nebebus aktualios žuvytės po tiek metų, susikurs savo stiliu kambariui biggrin.gif
Atsakyti
man taip pat labai patiko sis akvariumas thumbup.gif idomu butu si kambariuka ir su baldais pamatyti, t.y. jau pabaigta bigsmile.gif gal pastebėjai, kuri spalva ilgiausiai sviecia po sviesos isjungimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladyinwhite: 03 birželio 2009 - 20:28