QUOTE(For ever @ 2012 04 07, 06:50)
Kaip dziugu,kad tau susitverke pilvelis!O as vakar,nepasimokius is svetimos petirties,picos suraiciau... Na ir visa nakti prasikankinau..tempe desini sona... ir esu tikra,kad joks man ne dzs,o kazkokia tulzies pusles,ar lataku liga..nuo to ir viduriai kieti ir nevirskina gerai,ir mikroflora sutrikus..
velsturmuosiu poliklinika,kad liga pagaliau surastu... Niu kur matyta,kad vien gerasias bakterijas geriant,gerai jaustis imanoma butu 

Aš tai tau nuoširdžiai patariu pasidaryti kolonoskopiją, tada IŠKART viskas paaiškės, nemaloni procedūra, bet va, aš pasidariau ir nebesigąsdinu, kad kažkoks baubas tam žarnyne tūno, tiesiog suprantu, kad iš dalies tas bėdas žarnynui sukeliu pati, nes DŽS labai su psichika surišta.

Papildyta:
QUOTE(zydinti_gele @ 2012 04 07, 17:28)
Neeee, jokiais būdais ne virtų. Virti burokėliai - mirę burokėliai
. Turi būti žalių burokų sultys. Jeigu neskanu, tai galima sumaišyt su morkų sultim. Dar geresnis efektas tai ryte nevalgius: isgeriat burokų sultis, tada suvalgot porą obuolių. Gali suveikt ne iš karto, ale nuolat geriant per kokias dvi savaites tai situacija turėtų paregėt tikrai. Beto burokų sultys daug gerų dalykų turi, geležies, mineralų, vitaminų, tad blogiau nebus tikrai.
Mano sūnus pastoviai su užkietėjusiais viduriais. Tai pavyko tik atlaisvint su tokiais pakitimais maiste. Ryte burokų sultys ir du obuoliai. Šiek tiek palaukiam ir valgom pusryčius. Dieną - daug daržovių su pagrindiniais patiekalais. Pavakariais - didelė tarkuotų morkų lėkštė. Vakarienei valandą prieš valgį trintų vaisių kokteilis. Tai su tokia programa kartais į tuoletą eina po porą kartų per dieną, bet dažniausiai po vieną, tačiau viduriai normalūs. Tai kaip supratau reikia daugiau ląstelienos.
Aš neseniai pasigavau virusiuką ir prigėriau daug vitamino C, tai dabar su viduriais šakės, niekur į miestą negaliu išeit. Lyg ir buvo pagerėję, bet proto užteko šiandien ryte apelsiną suvalgyt. O gal ir ne nuo vitamino C...

Mano sūnus pastoviai su užkietėjusiais viduriais. Tai pavyko tik atlaisvint su tokiais pakitimais maiste. Ryte burokų sultys ir du obuoliai. Šiek tiek palaukiam ir valgom pusryčius. Dieną - daug daržovių su pagrindiniais patiekalais. Pavakariais - didelė tarkuotų morkų lėkštė. Vakarienei valandą prieš valgį trintų vaisių kokteilis. Tai su tokia programa kartais į tuoletą eina po porą kartų per dieną, bet dažniausiai po vieną, tačiau viduriai normalūs. Tai kaip supratau reikia daugiau ląstelienos.
Aš neseniai pasigavau virusiuką ir prigėriau daug vitamino C, tai dabar su viduriais šakės, niekur į miestą negaliu išeit. Lyg ir buvo pagerėję, bet proto užteko šiandien ryte apelsiną suvalgyt. O gal ir ne nuo vitamino C...
Labai labai šauni jūsų sūnaus mityba, puikiai jam viską sureguliavote, realiai net su viduriais neturinčiam probelemų žmogui, bent dalinai reiktų taip maitintis. Aš irgi laaaabai stengiuos tokios mitybos laikytis