Nezinau kiekvieno zmogaus reikalas eiti ar ne bet mano vienai draugei pribure tokiu nesamoniu kad jos vaikas 18metu zus auto katastrofoi ,vaikui tada buvo vos 3met tai ji net pas psihologus turejo lankytis tiek pergyveno po tokiu pranasu bet deja tam vaikui jau 23met ir jis sveikas ir gyvas
Na, visokiu tu bureju buna
As buvau pries metus pas tokia mociute Klaipedoj, kurios pranasystes jau kai kurios issipilde, o iki kitu dar reikes palaukt ir paziuret ar taip ir bus

As buvau pries metus pas tokia mociute Klaipedoj, kurios pranasystes jau kai kurios issipilde, o iki kitu dar reikes palaukt ir paziuret ar taip ir bus

o kartais ta senute ne is reikjaviko gatves?
seip tai ji tai as ir pas ja buvau..nu nezinau....ka ji man sake tai maziausiai emiau i galva mintyse galvojau nusisneka....bet tas nusisnekejimas jau po 2 savaiciu pyldytis pradejo
seip tai ji tai as ir pas ja buvau..nu nezinau....ka ji man sake tai maziausiai emiau i galva mintyse galvojau nusisneka....bet tas nusisnekejimas jau po 2 savaiciu pyldytis pradejo

QUOTE(gosas @ 2009 06 06, 09:40)
Nezinau kiekvieno zmogaus reikalas eiti ar ne bet mano vienai draugei pribure tokiu nesamoniu kad jos vaikas 18metu zus auto katastrofoi ,vaikui tada buvo vos 3met tai ji net pas psihologus turejo lankytis tiek pergyveno po tokiu pranasu bet deja tam vaikui jau 23met ir jis sveikas ir gyvas
o man bureja pribure ,kad mociute mirs po triju metu, taip ir ivyko

QUOTE(gosas @ 2009 06 06, 09:40)
Kartais buna, kad jos prisneka, imi gyvent pagal tai, isikali tai sau, ir paskui galvoji, kad va, issipilde.
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 06, 23:30)
Uzjauciu

Mano mama buvo pas bureja pries kelis metus, buvo viena bet klausinejo apie visa seima... mazdaug 70% issipilde, tai net nzn.. sake kad as jei susidomesiu kazkokiu vyru , tai mesiu mokslus, anksti istekesiu ir turesiu du sunus... taip ir padariau, bet kol kas turiu tik viena... dar keli dalykai issipilde ir man ir broliui... as tai tikiu burejom, aisku ne visom.

QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 06, 23:30)

O aš nenorėčiau patikėti, ką tos visos būrėjos kalba. Bet pernai smalsumo vedama (užėjo biziukas būtinai nueiti) nuėjau pas vieną, tai ji man pradėjo sakyti, kad bus negerai iš giminės su kažkokiu vyru. Kol ji pasakojo vis galvojau kas čia toks galėtų būti, paskui supratau, kad tai gali būti mano dėdė (mamos brolis). Ir tikrai, už kelių mėnesių baisiai susirgo ir labai greit mirė

Nevaikstau pas burejas, netikiu ju burtais, man to nereikia, pasitikiu savo nuojauta.
Smalsumo vedama nuejau
Sake kad su vyru niekaip negalesime susilaukt vaiku, jis bus nevaisingas
O kazkodel
as
dar sake kad lengvai isgarsesiu
Bet man neatnes tai laimes, nu vienu zodziu ispranasavo labai nelaiminga gyvenima

Čia su tom burėjom... sugundėt mane... Jau susiradau pas kurią eisiu, jei neapsigalvosiu
Nu taip smalsu ką man priburtų

Buvau vieną kartą. Viskas ką ji pasakė pildosi