Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos

niekada neteko lankytis pas bureja, anksciau galvojau apie tai, bet dabar kazkodel nebenoriu...siaip esu dabar laiminga ir visai nenoriu zinot kas bus ateityje
Atsakyti
NIEKADA NEBUVAU
Atsakyti
kol gyvenom lt tai as turejau tokia moteri.mazdaug i metus karta eidaau pas ja.arba kai didele beda kokia turedavom.ji man patikdavo ,nes paskutiniu metu eidavau ne kaip pas bureja,o kaip pas psihologe. ji tiksliai nupasakojo kas musu laukia...paskutiniais kartais tai eidavau patarimo del konkreciu reikalu. smile.gif
Atsakyti
nėjau ir neisiu (nesinori kvaršint galvos kvailais reikalais)... Žinau, keletą atvejų, kai būrėjos pasakyti žodžiai sudrumsčia normalų gyvenimą, taip kad gal ačiū ax.gif
Atsakyti
Kelis sykius buvau nuejusi viena syki pasake labai jau viska tiksliai o kita kart tik smagiai pasijuokiau nes nesmone spango-o dabar va iseisiu greit atostogu ir nueisiu pas viena kuria rekomendavo mano pazystama sake kad gera bureika nes turiu problemu ir net neisivaizduoju kokia linkme jas sukti.....
Atsakyti
QUOTE(Chaos @ 2009 06 11, 21:23)
Buvau vieną kartą. Viskas ką ji pasakė pildosi  doh.gif

buvau ir man viskas pildosi,noreciau dar nueiti,bet nekaip prisiskambinti negaliu jai doh.gif
Atsakyti
buvau ir as keleta kartu pas bureja......... bet kai as neimu i galva ka jos sako lotuliukas.gif drauge geriau atsimena ka man buna sakius........ bet visos ta pati sake... tik va vienos daugiau pasako ir apie seimos narius, o kitos l.siaurai ir mazai...... tai pas viena buvau praeita menesi tai mazai sake.....bet pagrindinius dalykus pakartojo ka esu seniai girdejus.. tik va..anskciau nesakydavo termino kada tai bu.. o dabar jau pasake....keliu metu begyje... tai ziuresim ar taip bus ar ne 4u.gif
Atsakyti
Nevaikštau ax.gif
Atsakyti
niekada nebuvau pas bureja bet labai noreciau nueiti. tik kur rast ta tikraja g.gif seip manau bureja yra tiesiog Labai gera psichologe ir tiek
Atsakyti
QUOTE(Sicija @ 2009 07 06, 21:45)
niekada nebuvau pas bureja bet labai noreciau nueiti. tik kur rast ta tikraja  g.gif  seip manau bureja yra tiesiog Labai gera psichologe ir tiek

tai kad,deja,dazniausiai ne..Jei ji isties butu gera psichologe,kortu jai neprireiktu.
Atsakyti
Esiu buvus pas būrėją vieną kartą prieš kelis metus ir visiškai nesigailiu.... Planuoju vėl kada apsilankyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 07 06, 23:01)
[/b]
tai kad,deja,dazniausiai ne..Jei ji isties butu gera psichologe,kortu jai neprireiktu.

gal is kortu daugiau pinigu turi rolleyes.gif
Atsakyti