QUOTE(čikuraku @ 2009 07 30, 18:15)
labai simpatiskas reikaliukas, gal galima nuorodele su receptuku, kaip sis dalykas ir is ko gaminasi
Kazkada kopinau is forumo bet dabar neberandu.
Tai rasau
Bisvitui 4 kiausiniai, po 200 g cukraus ir miltu, 1 a.s sodos
Kremui200 ml pieno, 300 g sviesto, 10 kiausiniu, 400 g cukraus, saukstas miltu, 40 g zelatinos.
Glajui 5 saukstai kakavos, 100 ml pieno, 100 g cukraus, 50 g sviesto
Teslai visus produktus isplakti mikseriu ideti nugesinta soda ir 30 min 180 laipsniu orkaiteje, atvesusi perpjauti per puse.
Kremui zelatina uzpilti 150 g silto vandens ir palikti 30 min brinkti. Kiausiniu trynius gerai isplakti su puse cukraus, supilti piena, ideti miltus, ir vandens voneleje virti iki uzvirimo, visa laika maisant. Atvesinti.I atvesusia mase sudeti kambario temperaturos sviesta ir isplakti mikseriu Baltymus su likusiu cukrumi isplakti iki super standziu putu. tada pasildyti zelatina, bet kad joje neliktu jokiu granuliu, atvesinti ir plona srovele supilti i baltymus, Galiausiai tryniu ir baltymu mases sumaisykite.
Glajui skirtus produktus kaitinti vandens voneleje iki uzvirs, visa laika maisant, atvesinti tada uztepti ant torto.
Skanaus
Beje mano tortukas tik is puse normos