Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS, KEPKIM IR GIRKIMES.

Ačiū visoms už pagyrimus blush2.gif Bent jau braškių sezono metu niekad nepirksiu torto, tik pati darysiuos ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
pas mane jau slyvos užderėjo ,,Slyvų pyragaitis" thumbup.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamy 24: 20 liepos 2009 - 19:25
QUOTE(meduke @ 2009 07 20, 12:41)
parodysiu ir as savo grozybes

oho koks gražus ir gausus derlius bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(mamy 24 @ 2009 07 20, 20:24)
pas mane jau slyvos užderėjo ,,Slyvų pyragaitis"  thumbup.gif

jau slyvu turit bigsmile.gif aš rytais vis pro langa pažiūriu, tai dar tik šonai raudonuoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(meduke @ 2009 07 20, 12:41)
parodysiu ir as savo grozybes

Na tikra pasaka thumbup.gif Kaip fainiai! Gal galetum papasakoti kaip gamini - kokia tesla, kaip riesutelius sujungi? As tik vaikysteje tokius grozius matydavau ir labai noreciau pati taip sugebet blush2.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 07 21, 15:32-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 07 21, 15:32)
Na tikra pasaka  thumbup.gif Kaip fainiai! Gal galetum papasakoti kaip gamini - kokia tesla, kaip riesutelius sujungi? As tik vaikysteje tokius grozius matydavau ir labai noreciau pati taip sugebet  blush2.gif

oi mergaites cia nepapasakosi, cia reikia matyti visa gaminimo procesa ir ne viena karta , kad paciom pasidaryti.
Atsakyti
QUOTE(meduke @ 2009 07 21, 16:05)
oi mergaites cia nepapasakosi, cia reikia matyti visa gaminimo procesa ir ne viena karta , kad paciom pasidaryti.

Supratau ... ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meduke @ 2009 07 21, 14:05)

NA,CIA DAUG TALENTINGU IR GABIU MERGAICIU smile.gif JEI AISKIAI PARASYTUM,MANAU TIKRAI ISEITU PADARYTI smile.gif
O DABAR ATRODO,KAD TAU GAILA.....PASIDALINTI GAMINIMO YPATUMAIS ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 07 21, 16:25)

O DABAR ATRODO,KAD TAU GAILA.....PASIDALINTI GAMINIMO YPATUMAIS ax.gif

na tokios reakcijos ir tikejausi................... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(meduke @ 2009 07 21, 14:30)
na tokios reakcijos ir tikejausi................... verysad.gif

na,juk mes cia visos draugiskos,viena is kitos mokomes smile.gif
Atsakyti
meduke, laaabai dailūs tavo riešutukai ir grybukai wub.gif wub.gif wub.gif prisijungiu prie merginų prašymo - būk tokia geručiukė, papasakok plačiau kaip reik riešutėlius daryt user posted image blush2.gif laaaaaaaabai suintrigavai su jais blush2.gif tooookie gražučiai wub.gif
Atsakyti
...sveikutės šaunuolytės kepėjėlės, ko tais nurimot girtis kepiniais, tai aš pakutensiu padus ir iškelsiu temutę į paviršių biškiuką :

user posted image
Atsakyti
Labai graži boržėlė wub.gif wub.gif wub.gif
aš dar nesiryžau tokio niekad daryti ax.gif
Atsakyti