Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS, KEPKIM IR GIRKIMES.

QUOTE(Srove @ 2009 05 27, 00:07)
Nu tikrai vertas pagyru wub.gif kaip reik prisiverst toki iskept doh.gif

As galiu tik dideliu grietinieciu pasigirti su pudingu vaniliniu ir varske lotuliukas.gif

nu ir skanulis bigsmile.gif bigsmile.gif
gal butu galima nuorodele i receptuka? rolleyes.gif
Atsakyti
Srove, ar tas ddyyyyydelis grietinietis pagal grietinieciu recepta, tik ne mazi poadaryti, o pagamintas pyragas, ar cia visai kitas receptas? g.gif
Atsakyti
Tas grietinietis truputi pakeistas.Krastai, tai tie patys: 100gr.sviesto, 100gr.grietines, 1 kiausinis, 1arb.saukst.kepimo milt. 300gr.miltu.
Vidus-300gr.varskes sumaisiau su 3kiausiniu tryniais, saukstas cukraus, rome mirkytu razinu sauja, 60gr.miltu.Atskirai isviriau vanilini pudinga su pienu(pieno pyliau viso 400gr.)atvesinau, paskui sumaisiau su varskes mase, pabaigoj isplakiau likusius tris kiausinio baltymus iki standumo ir sumaisiau viska, tortine isklojau su isminkytu ir atsaldytu padu, uzlenkiant krastus ir i vidu paskleidziau mase.Kepiau gerai ikaitintoj orkaitej 45min. 180l.temp.
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 05 27, 13:44)
Tas grietinietis truputi pakeistas.Krastai, tai tie patys: 100gr.sviesto, 100gr.grietines, 1 kiausinis, 1arb.saukst.kepimo milt. 300gr.miltu.
Vidus-300gr.varskes sumaisiau su 3kiausiniu tryniais, saukstas cukraus, rome mirkytu razinu sauja, 60gr.miltu.Atskirai isviriau vanilini pudinga su pienu(pieno pyliau viso 400gr.)atvesinau, paskui sumaisiau su varskes mase, pabaigoj isplakiau likusius tris kiausinio baltymus iki standumo ir sumaisiau viska, tortine isklojau su isminkytu ir atsaldytu padu, uzlenkiant krastus ir i vidu paskleidziau mase.Kepiau gerai ikaitintoj orkaitej 45min. 180l.temp.

Aciu uz receptuka 4u.gif
Atsakyti
As isbandziau siandien magdalenas blush2.gif skanu, bet man truksta cinkelio kazkokio dar ...
user posted image

o labiausiai pavydziu toms, kurios tokius saunius simtalapius kepa verysad.gif nu nedrystu gamint nors tu ka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 05 27, 20:03)
As isbandziau magdalenas

Kaip graziai ir skaniai atrodo 4u.gif

MERGAITES, jei kepsit grietinieti, pamirsau cukru parasyti i mase doh.gif 75gr. reikia i miltine mase.Kadangi as tankiai juos kepu, tai i recepta net neziuriu, va ir uzmirsau cukru blush2.gif Atsiprasau unsure.gif
Atsakyti
Issikepiau pliusku ryt pusryciams assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 05 27, 22:13)
Issikepiau pliusku ryt pusryciams assa.gif

taaaaaip, jos labai skanios. ir man jau ju noretus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, puikiu gaminiu kepejeles 4u.gif

Pribrendau ir as pasirodyti, ka per paskutinius pora menesiu pagaminau blush2.gif
Velykiniai tortukai:
juodas miskas
user posted image
Istirpo mano puikiosios ramunes ant grietineles verysad.gif doh.gif
medutis
user posted image
juodas miskas siaip i darba
user posted image
dar vienas
user posted image
Snikersas mano gimtadieniui i darba
user posted image
Ir paskutiniai meduciai pagal uzsakymus
user posted image
user posted image
user posted image
blush2.gif
Atsakyti
NUOSTABUS!!
Tikrai lb grazus ir mieli tortukai smile.gif thumbup.gif

Taip ir man aktuoli otkia problema del grietinėlės, o ka daryt, kad ji nesutirpdytu cukrinių gelyciu?
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 05 28, 20:45)

noreciau tavo bendradarbe buti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Domi95 @ 2009 05 28, 21:50)
NUOSTABUS!!
Tikrai lb grazus ir mieli tortukai smile.gif thumbup.gif

Taip ir man aktuoli otkia problema del grietinėlės, o ka daryt, kad ji nesutirpdytu cukrinių gelyciu?

Niekaip nesuprantu, kaip jos ten gali sutirpt... nebuvo dar tokios bedos.. g.gif
Papildyta:
Mazuliux, ten sokoladu aptepti kai kurie tortai? Nu bet kaip lygiai blink.gif man taip nepavyksta..
Atsakyti