Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS, KEPKIM IR GIRKIMES.

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 28, 20:07)
Niekaip nesuprantu, kaip jos ten gali sutirpt... nebuvo dar tokios bedos..  g.gif
Papildyta:
Mazuliux, ten sokoladu aptepti kai kurie tortai? Nu bet kaip lygiai  blink.gif man taip nepavyksta..

Na, as jas buvau dariusi is tokios jautrios mases - gum paste (Meian yra ja minejusi). ji tokia kaip guma ir labai jautri dregmei. Bet is jos galima labai tikroviskas geles padaryti, plonytes, grazutes ax.gif
O sokoladu tai kad visai nelygiai ten aptepta blush2.gif Na, tas su visciuku gal puse velnio, o kiti tai labai nekaip schmoll.gif Ypac tas sviesesni, kuri tepiau siaubingai nepavykusiu sviestiniu - sokoladiniu kremu doh.gif Cia speju taip lygiai tau atrodo, nes nuotrauku kokybe nera labai gera, tai slepia trukumus lotuliukas.gif

Domi95, KibirVibir - aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 28 gegužės 2009 - 21:23
kokia slapukė bigsmile.gif turi tiek puikių darbų ir nuo Velykų nerodo blink.gif šaunūs tortai, man tai gėlytės labai labai mielos ir jau tas zuikis su morka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 05 29, 03:40)
kokia slapukė bigsmile.gif turi tiek puikių darbų ir nuo Velykų nerodo blink.gif šaunūs tortai, man tai gėlytės labai labai mielos ir jau tas zuikis su morka thumbup.gif

As netycia blush2.gif Kad nelabai ten to grozio daug, tai kazkaip vis neprisiruosdavau. Dabar kai daugiau susikaupe, tai idejau ax.gif O tas zuikis tai laaaabai senai darytas, marcipaninis, kadangi zinojau, kad niekas nevalgys, tai nebijojau deti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 05 28, 21:45)
Sveikutes, puikiu gaminiu kepejeles  4u.gif

Pribrendau ir as pasirodyti, ka per paskutinius pora menesiu pagaminau  blush2.gif
Istirpo mano puikiosios ramunes ant grietineles  verysad.gif  doh.gif

kiek daaaaaug tortu bigsmile.gif
o tas zuikutis, koks mielas, labai graziai nulipintas wub.gif
o del tu istirpusiu ramuniu, maniau, kad ten kazkaip specialiai nupaisyta ax.gif
nu visi tortai, tikrai grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 05 27, 20:03)
magdalenas

kokios dailios formelės rolleyes.gif kaip man tokių norėtųs.. nepaslaptis, kur pirktos? 4u.gif

QUOTE(Dai'na @ 2009 05 27, 22:13)
Issikepiau pliusku ryt pusryciams assa.gif

essen.gif pasiruošus..
o recptukas kur??
Atsakyti
O jau tortu grazumas ir dailumas 4u.gif wub.gif mazuliux padirbejai is peties thumbup.gif
as vakar kepiau miseles obuoliu pyraga.Tikrai labai skanus.Tik man taip dailiai nesigavo blush2.gif
user posted image
Atsakyti
S.N.A.S ,cia receptukas
pliuskos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dai'na: 29 gegužės 2009 - 17:36
QUOTE(EgluteN @ 2009 05 29, 12:57)
O jau tortu grazumas ir dailumas 4u.gif  wub.gif mazuliux padirbejai is peties thumbup.gif
as vakar kepiau miseles obuoliu pyraga.Tikrai labai skanus.Tik man taip dailiai nesigavo blush2.gif

o as vis neprisiruosiu to pyrago pameginti issikept ax.gif jis man toks panasus i toki, kur airijoj valgiau rolleyes.gif
Atsakyti
nieko naujo, ir vėl juodasis miškas doh.gif figūrėlės valgomos, bet ne mano rankų darbas, pirkau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Olesta,o cia jis grietinele puostas g.gif ,ir kaip taip lygiai ji aptept,o kaip tuos sonus taip graziai apdzibuoji g.gif ,man nesigauna
labai jau grazus tortukas wub.gif
Atsakyti
taip, puoštas grietinėle, padažyta maistiniais dažais, o išlyginu karštu sausu peiliu 4u.gif nėra jis jau toks lygus blush2.gif ant foto gal tik panašu į lygų, o dzibavimo aš iš youtubo bandžiau mokintis, kartais gaunasi, kartais ne, būna dienų lyg tyčia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 05 30, 11:16)
nieko naujo, ir vėl juodasis miškas doh.gif figūrėlės valgomos, bet ne mano rankų

labai grazus darbas,papuosta kremu graziai 4u.gif saunuole..
Papildyta:
QUOTE(mazuliux @ 2009 05 28, 19:45)
Sveikutes, puikiu gaminiu kepejeles  4u.gif
Pribrendau ir as pasirodyti, ka per paskutinius pora menesiu pagaminau  blush2.gif
Velykiniai tortukai:

nu saunuole kiek grozybiu prikepusi,visi labai grazus,kita karta taip ilgai neslepk nuo musu smile.gif norim pasidziaugti kartu su tavim...
Atsakyti