Olesta,o i grietinele dedi standiklio?
olesta koks grazutis tortukas
, labai lygiai pavyksta tau aptepti, man deja bent jau kol kas niekaip

jeigu Žemaitijos pieno naudoju, niekada nededu standiklio, jeigu kita grietinėlė išsiplaka taip pat standžiai ir matau, kad aptepsiu be problemų irgi nededu, standiklį naudoju tik tuo atveju, jei matau, kad neišsiplaka grietinėlė tiek, kad galėčiau lygiai padengti tortą, arba jei matau, kad dzibukai gausis neidealūs, šiaip stengiuosi išvengti standiklio dėjimo, nes daugumoj pas mane vaikiški visi, nors ten paskaičius ir nematau nieko blogo - šiek tiek krakmolo, tai iš bėdos įdedu, bet sakau tik kraštutiniu atveju, jei matau, kad dirbti bus sunku ir neįgyvendinsiu užmačių. Dar kartą akcentuoju, savo ir ne savo pastebėjimus: pasidarau tortą, aptepusi grietinėle skirta įdarui nu vis tiek lieka šis tas, plonai aptepu tortą, dedu jį kelioms valandoms į šaldytuvą ir tik tada plaku naują grietinėlę ir tepu ant pastingusio torto, išlyginti grietinėlę galima sausu karštu peiliu, tik reikia greitai suktis, kad neaptirptų, čia man labai padeda ta besisukanti mano lentutė, kaire ranka suku, dešine greitai lyginu tortuką ir viskas, tikrai nesigauna labai idealiai, aišku užvarius per kelis kartus grietinėlės pavyktų ir idealiai, bet aš kaip ne mėgėja storų kremo sluoksnių, tai ir kitiems nedarau, aptepu minimaliai, kad bent koks vaizdas būtų ir tiek

Olesta, tikrai grazus tortukas
Aciu
Pasistengsiu kita kart greiciau, jei turesiu ka parodyti

QUOTE(apple tree @ 2009 05 30, 16:28)
nu saunuole kiek grozybiu prikepusi,visi labai grazus,kita karta taip ilgai neslepk nuo musu
norim pasidziaugti kartu su tavim...

Aciu

mano pirmasis bandymas:

viduj medutis, papuošimas iš Meian cukraus masės.

viduj medutis, papuošimas iš Meian cukraus masės.
QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 31, 19:12)
Kokia daili gele

QUOTE(rozmarinas @ 2009 05 31, 17:12)
mano pirmasis bandymas:

nu gėlė tai gyva...
Papildyta:
Papildyta:

nu gi aiskiai matosi kad gyva,
,grazus tortas,ir akmenukai apie torta labai faini
lyg tu zadejai daryti vestuvini torta sesei,ar jau darei

brolio zmonai, tai cia bandymai, nes turesiu statuleles corpse bride, tik sita spalva truputi nepavyko, tai nusprendem, kad bus balti tortai su juodais rastais. nes statuleles gan dideles ir tik po viena ant torto tilps, tai bus du tortai juodai balti. gvazdika idejau, nes neturiu dar statuleliu.
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 05 31, 23:24)
nu gi aiskiai matosi kad gyva,
,grazus tortas,ir akmenukai apie torta labai faini

Nu nepasakyciau, kad anoje nuotraukoje matosi, kad gyva gele. Va sitoje, kur is sono idejo, tai matosi.