Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS, KEPKIM IR GIRKIMES.

va va va, nu man jis nerealiai šiltai gražus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
fainas miskiukas thumbup.gif
Atsakyti
dekui mergaites,o rozytes bandziau daryti is marmelediniu saldainiu,bet man patys galai vis atvipdavo doh.gif

neramuole,tortukas puikus,labai graziai baltas sokoladas su tamsiu atrodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dai'na: 07 birželio 2009 - 19:48
QUOTE(neramuole @ 2009 06 07, 17:16)
sveikutes, kad atgaivint tema dedu keleta savo darbeliu, abu meduciai  4u.gif

ogo koki grazus tortukai, tas antrasis man labai simpatiskas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Dai'na @ 2009 06 07, 20:08)
medutis naminiam vartojimui smile.gif

nieko sau naminiam vartojimui bigsmile.gif o jau gelyciu dailumas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(neramuole @ 2009 06 07, 20:19)
olesta juodasis miskas tikrai nieko gero, bet kadangi bijau gaut per sikna nesu ji cia  ax.gif

koks sokoladiskas tortukas bigsmile.gif ir tikrai labai skaniai atrodo, noreciau dabar gabalelio essen.gif
Atsakyti
Neramuole, o jau tortų kad prikepus bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Marškiniai tobuli thumbup.gif miškiuką - labai įdomiai papuošei, tikrai labai gražu wub.gif antrasis tortas - labai simpatiškas thumbup.gif

Dai'na, labai patiko papuošimai iš marmeladinių saldainių wub.gif labai puošnus medutis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 06 07, 18:19)
olesta juodasis miskas tikrai nieko gero, bet kadangi bijau gaut per sikna nesu ji cia

na tu ir darbstuole,sitiek tortu prikepusi rolleyes.gif visi labai grazus,ypac paskutinis,labai gerai atrodo...kaip tu ten darei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apple tree: 07 birželio 2009 - 23:59
QUOTE(apple tree @ 2009 06 08, 00:56)
na tu ir darbstuole,sitiek tortu prikepusi  rolleyes.gif visi labai grazus,ypac paskutinis,labai gerai atrodo...kaip tu ten darei?

aciukas mergaites wub.gif paskutiniam apipyliau juoduoju sokoladu ir istirpinus is lenkijos parsevezta dvieju spalvu sokolada pakelyje piesiau kringelius ax.gif ten pakeliuose tokio sokolado yra keleta rusiu, man labai patinka thumbup.gif imerki i karsta vandeni 5 minutem ,prakerpi skylute ir kringeliuoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 06 08, 08:33)
aciukas mergaites  wub.gif  paskutiniam apipyliau juoduoju sokoladu ir istirpinus is lenkijos parsevezta dvieju spalvu sokolada pakelyje piesiau kringelius  ax.gif  ten pakeliuose tokio sokolado yra keleta rusiu, man labai patinka  thumbup.gif  imerki i karsta vandeni 5 minutem ,prakerpi skylute ir kringeliuoji  biggrin.gif

aš Tau sakiau, kad superinis tortukas, o Tu prastas, ne koks, liuks mergyte, nosį aukštyn, ir šiaip jau į papuošmų temą Tavo tortai galėtų keliauti, gana kuklintis mirksiukas.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano Juodasis miskas ax.gif
Nelikau as juo suzaveta, gal todel, kad biskvita laisciau su vysniu syrupu g.gif Mama tai atsipjovusi uzsipyle vysniu likerio, sake super lotuliukas.gif
Skirtas naminiam vartojimui, tai puostas, kad tik puosti lotuliukas.gif
user posted image

Atsakyti
as atnesu parodyti tikrai skanu tortuka,tai "NAPALEONAS" is cipciuko receptu,(pagal ponios Kvarskienes recepta)tikrai vertas demesio,labai skanus pertepimas,gaunasi kaip kondencuotas pienas,o pats tortukas slapias tiesiog tirpsta burnoje,pjuvio neturiu,labai atsiprasau,nes pamirsau doh.gif ,o kai pagalvojau kad butu gerai,torto nebebuvo..... mirksiukas.gif virsus papuostas morengiukais,irgi pagal cipciuko beze recepta...aciu jai uz receptus mirksiukas.gif

user posted image

Atsakyti
kokie grazus tortukai smile.gif man pvz laaabai grazus tortai "naminiam vartojimui" kaip jus sakot smile.gif jie tokie idomus ir nematyti, orginalus ir atrodo tikrai skanus nes naminiai thumbup.gif
ash uz orginaluma clap.gif
laaaaabai grazu, nesikuklinkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(urgit@ @ 2009 06 08, 13:36)
Mano Juodasis miskas  ax.gif
Nelikau as juo suzaveta, gal todel, kad biskvita laisciau su vysniu syrupu  g.gif  Mama tai atsipjovusi uzsipyle vysniu likerio, sake super  lotuliukas.gif
Skirtas naminiam vartojimui, tai puostas, kad tik puosti  lotuliukas.gif

as juoda miska laistau skiestu kompotuku, jeigu uogos buna is kompoto, arba saldytu uogu sirupu, kur atsiranda joms atitirpus ir buna super smile.gif o pacias uogeles brendyje ar degtineje pamirkau tongue.gif
Atsakyti