Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS, KEPKIM IR GIRKIMES.

QUOTE(jurguliux @ 2009 05 14, 19:06)
blink.gif  kas tau dabar nutiko unsure.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Dabar jau pamaciau, kad baigta smile.gif

O as siandien bjauri lotuliukas.gif net labai lotuliukas.gif einu valerijonu isgersiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 14, 19:12)
Dabar jau pamaciau, kad baigta smile.gif

O as siandien bjauri  lotuliukas.gif net labai  lotuliukas.gif einu valerijonu isgersiu  lotuliukas.gif

ar nepavyko koks pyragas ar PMS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 05 14, 19:15)
ar nepavyko koks pyragas ar PMS biggrin.gif

Ne, spurgas kepiau., lyg pavyko, o del PMS... cia atskira tema... unsure.gif
Atsakyti
Na jau kad bardakas tai nesiginciju ir as dar pati busiu piurstus prie jo pridejus kad ir su paskutiniu receptu idetu lotuliukas.gif cia tokius dalykus matyt i AZ reiketu rasyti g.gif bet is kitos puses juk yra temele saldus su nuotraukomis ir receptais,tai sita temele tokia lyg ir ne labai reikalinga butu...nebent cia nesti viska:sriubas,kotletus,kisielius ir pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 05 14, 18:58)
O jūs man pasakykit, kokia šios temos prasmė? g.gif

Is tikro as irgi niekaip nesuprantu skam reikalinga sita tema g.gif

QUOTE(EgluteN @ 2009 05 14, 19:42)
Na jau kad bardakas tai nesiginciju ir as dar pati busiu piurstus prie jo pridejus kad ir su paskutiniu receptu idetu lotuliukas.gif cia tokius dalykus matyt i AZ reiketu rasyti g.gif bet is kitos puses juk yra temele saldus su nuotraukomis ir receptais,tai sita temele tokia lyg ir ne labai reikalinga butu...nebent cia nesti viska:sriubas,kotletus,kisielius ir pan. ax.gif

thumbup.gif user posted image
Atsakyti
pasisakysiu ir as rolleyes.gif

as kai pirma karta uztikau saldumynu skilti sm, ir pagaminau pirma torta, tai man labai norejosi PASIGIRTI savo darbu, todel nusprendziau, kad PAGYRU PUODAS kaip tik man thumbup.gif pasirodziau su tortu, paglosciau savo savimeile ir tiek blush2.gif
manau, kad sita tema tam ir skirta, rodyti savo ivairiausius kepinius, nebutinai tortus, kad ir pyragus, sausainukus, keksiukus ir panasiai.
na ciatik mano nuomone ir tiek 4u.gif
Atsakyti
Va va, juk kotletai cia irgi labai tiktu lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, nu neieškokit tos prasmės, dėki visokias grožybes ir girkitės ir būkit giriamos bigsmile.gif 4u.gif kotletai tai jau kaip ir ne prie ko , visgi SALDUMYNAI tongue.gif

o Jolkos ir neapstokit, atidarė temą ir įdėjo savo foto, nes jau šitas želiukas buvo kažkur prie želiukų seniau mirksiukas.gif

Atsakyti
as tai uz kotletus biggrin.gif

sonatinos "marso" ir maskarponinio-bananinio torto hibridas...
user posted image

visai nieko gavosi. sausaininis pagrindas, o įdaras varskė, grietinėlė, bananai, sokoladas...
Atsakyti
viesai pareiskiu,kad jolkos neapstoju,tiesiog pasakiau kad nelabai kokybiska foto,nezinau kur,kada,kas,i koki zeliuku tema ka idejo,nes zeliukuose nesilankau schmoll.gif o jei buciau naujas zmogus tai tikrai nepagalvociau kad ten varskinsi tinginys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2009 05 14, 18:42)
bet is kitos puses juk yra temele saldus su nuotraukomis ir receptais,tai sita temele tokia lyg ir ne labai reikalinga butu...nebent cia nesti viska:sriubas,kotletus,kisielius ir pan. ax.gif

as kaip suprantu tai i tema 'saldus receptai su nuotraukomis' dedame receptus kurie yra nauji ir nesikartoja.... o cia tik giremes....
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 05 14, 17:57)
pasisakysiu ir as  rolleyes.gif

as kai pirma karta uztikau saldumynu skilti sm, ir pagaminau pirma torta, tai man labai norejosi PASIGIRTI savo darbu, todel nusprendziau, kad PAGYRU PUODAS kaip tik man  thumbup.gif  pasirodziau su tortu, paglosciau savo savimeile ir tiek  blush2.gif
manau, kad sita tema tam ir skirta, rodyti savo ivairiausius kepinius, nebutinai tortus, kad ir pyragus, sausainukus, keksiukus ir panasiai.
na ciatik mano nuomone ir tiek  4u.gif

visiskai su tavim sutinku,gi nevisada mums gaunasi taip gerai iskepti ir papuosti kaip mums noretusi,o kad kas pagirtu ir ivertintu gi kiekvienai yra malonu,gi jai kas nesigavo nekisi i papuosimus kai ten sudetos tokios grozybes,ocia galima,nes cia tokia tema....ir tik saldumynai mirksiukas.gif
Atsakyti