Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS, KEPKIM IR GIRKIMES.

toks jausmas, kad plepesiuose ir čia renkasi labai skirtingi žmonės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 05 14, 22:01)
toks jausmas, kad plepesiuose ir čia renkasi labai skirtingi žmonės unsure.gif

pritariu ax.gif ten issiaiskinam,kad pastabos ir kritika,tai nera kabinejimasis,ale kai cia pasakai kazka,nu vsio gali gyva suest doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 05 14, 22:02)
pritariu ax.gif  ten issiaiskinam,kad pastabos ir kritika,tai nera kabinejimasis,ale kai cia pasakai kazka,nu vsio gali gyva suest doh.gif

Nu bet is tikro, jau plepesiuose kalbejom apie kritika, visos kaip ir suprato viska, bet cia vistiek isizeidzia. Uztai ir gaunasi toks balaganas, kad ten atrodo visai kiti zmones. Tiesiog kantrybe ne pas visus auksine...
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2009 05 14, 19:42)
Na jau kad bardakas tai nesiginciju ir as dar pati busiu piurstus prie jo pridejus kad ir su paskutiniu receptu idetu lotuliukas.gif cia tokius dalykus matyt i AZ reiketu rasyti g.gif bet is kitos puses juk yra temele saldus su nuotraukomis ir receptais,tai sita temele tokia lyg ir ne labai reikalinga butu...nebent cia nesti viska:sriubas,kotletus,kisielius ir pan. ax.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image..............nu ir temelė , gerai , kad aš čia nesilankau doh.gif ....nes kaip rugiagele , namie nebeturiu valerijono laugh.gif....................tema tuščia ir visai nereikalinga , kažkuri parašė ...." juk čia dedame ne vien tortus , bet ir pyragus , sausainukus ir t.t ....) ....bet juk jiems visiems irgi yra užvestos temos , tai ten ir dėkite , ir girkitės , kad skanūs gavosi , receptuką mestelkit , jei kartojate kieno nors - tai pagirkite autorę .....beprasmybė kažkokia ne tema doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 14, 22:17)
user posted imageuser posted imageuser posted image..............nu ir temelė , gerai , kad aš čia nesilankau  doh.gif ....nes kaip rugiagele , namie nebeturiu valerijono  laugh.gif....................tema tuščia ir visai nereikalinga , kažkuri parašė ...." juk čia dedame ne vien tortus , bet ir pyragus , sausainukus ir t.t ....) ....bet juk jiems visiems irgi yra užvestos temos , tai ten ir dėkite , ir girkitės , kad skanūs gavosi , receptuką mestelkit , jei kartojate kieno nors - tai pagirkite autorę .....beprasmybė kažkokia ne tema doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jomajo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2009 05 15, 00:23)
Jomajo...  doh.gif

Visai ne i tema biggrin.gif
Atsakyti
paskaicius visu komentarus net isigandau,laukim kitos dienos gal issimiegojusios nebusit tokios piktos,ir jai manot kad nereikia tokios temos,tai nereikia schmoll.gif ,laukiu rytojaus be piktumu lotuliukas.gif
Atsakyti
nu konkreciai pms uzpludo.... biggrin.gif kad jolka atidare tema ir idejo jusu akimis beverte zinute blogai, o kad 4 puslapius pripliurpet bileko, tai jau gerai......

del temos reikalingumo, tai manau, kad ji reikalinga. tik reiktu kad visi detu viska ten kur reik... meducio jau man atrodo 4 tema eina... ir ten vis dar dedami "mano pirmieji tortai", o poto kai bandai atrasti kas ten koki nauja pertepima meduciu siule, tai turi perversti visas tas nulines i6liekamosios vertės postus su "mano pirmasis tortas" "kaip graziai atrodo". dekit cia savo pirmuosius tortus, aikciojam nuo ju grozio cia ir nesikis kitos temos... su zeliukais tas pats "styai mano zeliukas. supyliaus sluoksniais 3 pakelius pirktines zele", sekantis postas "stai mano zeliukas. as supyliau 4 pokelius pirktines zele". nu labai grazu, bet kam ten reik tokiu pat tik skirtingu eiliskumu "sudryzuotu" -eliasdešimt zeliuku... o poto dar sekanciu "ui ,ai kaip grazu". o del receptu kad jie pasiklysta, tai cia jau rasiusio kalte. jei ka nors sudomino, tai galima ta pati recepta parasyti ir i "receptus su nuotraukom", nes sudomina tikrai ne visi receptai.
zodziu, bobos nesipykstam 4u.gif

vistik radau, kad cia itakojo mustynes biggrin.gif taigi pilnatis doh.gif
Atsakyti
o as pvz laukiu kol galesiu paziureti pagyru smile.gif jei koks kepiniukas sudomina sitame pagyru puode tai skubu susirasti kitose temose kaip, ka daryti, persiskaitau tada ir visas variacijas. o siaip as akimis myliu, tai kai ka uzmatau skanaus netyngiu ir pasieskoti biggrin.gif tikekimes moterytes pasipykusios ant tu nerviuku bego kepti tortu biggrin.gif ir ateis siandien nebe pyktis, o pasigirti 4u.gif
Atsakyti
Užėjus kalbai apie tvarką, norėčiau tokį pastebėjimą vieną ax.gif , papuošimų temoje mes irgi labai teršiame. Jei norėčiau pasigirti fotosesijomis, tai atneščiau į pagyrų puodą, bet jau kuris laikas, papuošimų tema pasidarė liaupsių tema, tik prašau suprasti mane teisingai ir nebesivelkim į diskusijas, kai norėsiu pagyrų ar kritikos ateisiu čia, o kai manysiu, kad padariau kažką naudingo ir gal būt Jums galinčio padėti, nešiu į papuošimus, gi ir aš taip mokiausi nuo pirmos dienos, papuošimų temoje užtat ir ieško mergaitės papuošimų ir patarimų kaip daryti vieną ar kitą dalykėlį...užtat paskui priteršia nuėjusios tobulą Inočkos temą, nes nusibosta tarp liaupsių ieškoti atsakymo unsure.gif linkiu visoms geros, gražio ir darbingos dienos, o vakare atėjusi norėčiau rasti ką pagirti wub.gif
Atsakyti
Labas rytelis .....nu aprimo kažkiek , bet ne visai ... tongue.gif

MAMICY...... o kokius tu įsivaizduoji žele tortus ...??....jie visi ir yra panašūs vienas į kitą , tik supilstymas , vaisiai ornamentai skiriasi , tai tada toje temoje kalbėkime tik apie želatiną , kaip ji atrodo , kur pirkti , kiek dėti , kakio ji smulkumo , kieno gamybos ir taip visą temą doh.gif ..............ir per visą temą idedame vieną tortą , nes juk jie anot tavęs " visi vienodais dryželiais ".
Atsakyti