Aš va, nedalyvauju visai šitoj temoj, bet pasisakysiu. Kaip suprantu visų pagyrų temų esmė (tiek rankdarbiuose, tiek čia) yra vienoda - pasirodo visos, pasigiria ką gero iškepė. Nes, sutikit, užknistų kokioj medučio temoj, ar receptuose su nuotraukom matyti jau 100 kartų matytus medučius, tortus, pyragus ar sausainius tik kitos kepėjos rankom iškeptus. Ir temos greitai baigtųsi ir receptų reikėtų ieškoti tarp krūvos beprasmių post'ų su tom pačiom "lepioškėm". Todėl ir deda visos tuos kepinius čia, nors mielosios, tikrai ne visada yra kuom girtis, oi nėra..
O šišas kilo dėl to, kad pirma žinutė yra
nulinė informacijos prasme ir dar su tokiu nekaip atrodančiu neaišku kuom ten. Aš tai irgi tik šaldytą braškę matau ir želė gabalą žalią. Va. Atidaryti temą, sakyčiau bent jau minimaliai reprezentatyviai reikėtų. Kas, apie ką, kaip? Ir mini pastaba Jolkai, jau ne pirma temą, kurią matau jos atidaryta yra tuščia žinute be jokių nuorodų, paaiškinimų, nieko (konkrečiai omeny turiu Receptus su nuotraukom). Nu jei nemokat, ar nesuprantat, tai geriau nedarykit visai.
O šiaip aš nepiktai čia. Konstruktyvi kritika manau yra gerai