Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS, KEPKIM IR GIRKIMES.

QUOTE(mmergyte @ 2009 05 14, 17:02)
jei jau taip,tada paanalizuokim,kuo giriamasi pirmojoj foto..ka jus matot? g.gif

kita syki idek savo,kartais tikrai nervini su savo kabinejimais smile.gif tau vis kas nors neitinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 05 14, 21:24)
kita syki idek savo,kartais tikrai nervini su savo kabinejimais smile.gif tau vis kas nors neitinka g.gif

blink.gif blink.gif blink.gif nu zinai...dar atsiprasyt pasirodo bandziau,ir nenorejau izeist...ale matau neisiskaitai doh.gif nejaugi tureciau sakyt,dieve koks skanus kasnelis,jei jo nesimato doh.gif nu nepyk,ale teisybe yra teisybe 4u.gif as dedu retai ir dedu tik su receptu,nes girtis nematau nei noro ,nei reikalo doh.gif sorry uz off topic,kad izeidziau ponia doh.gif

miela jolka,tikrai labai skanus kasnelis rolleyes.gif 4u.gif geriau? biggrin.gif
Atsakyti
i pirma puslapi zeliuko foto idejau,siaip,apie jokius pasigyrimus net minciu neturejau,kaip kai kam pasirode biggrin.gif
rugiagele,pati tvarka cia darei,sakei,kad jau darytus tortus deti i pagyru tema,dabar aiskini,kad jos nebereikia biggrin.gif kartais jusu tikrai nesuprantu,pacios nezinot ko norit,arba zinot,bet negaunat lotuliukas.gif
tingiu ieskoti temos,kur buvai parasius kam reikalingas pagyru puodas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 14 gegužės 2009 - 20:41
norejau rasyt,ale irnesakyk.gif irnesakyk.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 05 14, 19:29)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  nu zinai...dar atsiprasyt pasirodo bandziau,ir nenorejau izeist...ale matau neisiskaitai doh.gif  nejaugi tureciau sakyt,dieve koks skanus kasnelis,jei jo nesimato doh.gif  nu nepyk,ale teisybe yra teisybe 4u.gif  as dedu retai ir dedu tik su receptu,nes girtis nematau nei noro ,nei reikalo doh.gif  sorry uz off topic,kad izeidziau ponia doh.gif 

miela jolka,tikrai labai skanus kasnelis rolleyes.gif  4u.gif  geriau?  biggrin.gif

o kodel tu pamanei,kad as norejau pasigirti g.gif biggrin.gif
Papildyta:
nei isizeidziau nei ka,tik man keistas tas jusu kabinejimasis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 05 14, 21:43)
o kodel tu pamanei,kad as norejau pasigirti g.gif  biggrin.gif
Papildyta:
nei isizeidziau nei ka,tik man keistas tas jusu kabinejimasis hihihi.gif

todel,kad cia pagyru tema doh.gif
Atsakyti
As bandziau padaryt, kad visur tvarka butu, ir kad jau atsirado tema PAGYRU PUODAS, tai ja itraukiau i taisykliu sarasa. O cia darot betvarke pacios. Papuosimu temoj visiskai taisykles neskaitomos. Zodziu nemiela cia net uzsukt. Dar labiau susinervuosiu, tai daugiau parasysiu, o parasyt daug ka turiu biggrin.gif
Papildyta:
O kodel nereikalinga tema?! Todel pakartosiu - todel kad idedamas pyragas pavyzdziui. Veliau prasoma jo recepto, idedamas receptas, ir skanus dalykas pasimeta kazkokiam pagyru puode.
Atsakyti
Aš va, nedalyvauju visai šitoj temoj, bet pasisakysiu. Kaip suprantu visų pagyrų temų esmė (tiek rankdarbiuose, tiek čia) yra vienoda - pasirodo visos, pasigiria ką gero iškepė. Nes, sutikit, užknistų kokioj medučio temoj, ar receptuose su nuotraukom matyti jau 100 kartų matytus medučius, tortus, pyragus ar sausainius tik kitos kepėjos rankom iškeptus. Ir temos greitai baigtųsi ir receptų reikėtų ieškoti tarp krūvos beprasmių post'ų su tom pačiom "lepioškėm". Todėl ir deda visos tuos kepinius čia, nors mielosios, tikrai ne visada yra kuom girtis, oi nėra..

O šišas kilo dėl to, kad pirma žinutė yra nulinė informacijos prasme ir dar su tokiu nekaip atrodančiu neaišku kuom ten. Aš tai irgi tik šaldytą braškę matau ir želė gabalą žalią. Va. Atidaryti temą, sakyčiau bent jau minimaliai reprezentatyviai reikėtų. Kas, apie ką, kaip? Ir mini pastaba Jolkai, jau ne pirma temą, kurią matau jos atidaryta yra tuščia žinute be jokių nuorodų, paaiškinimų, nieko (konkrečiai omeny turiu Receptus su nuotraukom). Nu jei nemokat, ar nesuprantat, tai geriau nedarykit visai.

O šiaip aš nepiktai čia. Konstruktyvi kritika manau yra gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 14 gegužės 2009 - 21:09
mergaitės baikit vis naują temą taip pat pradėt (iš pradžių pasiginčijimai o paskui tik pyragai ir tortai biggrin.gif) dėkit savo padarytus skanumynus jei yra noras ir viso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 14, 21:51)
Aš va, nedalyvauju visai šitoj temoj, bet pasisakysiu. Kaip suprantu visų pagyrų temų esmė (tiek rankdarbiuose, tiek čia) yra vienoda - pasirodo visos, pasigiria ką gero iškepė. Nes, sutikit, užknistų kokioj medučio temoj, ar receptuose su nuotraukom matyti jau 100 kartų matytus medučius, tortus, pyragus ar sausainius tik kitos kepėjos rankom iškeptus. Ir temos greitai baigtųsi ir receptų reikėtų ieškoti tarp krūvos beprasmių post'ų su tom pačiom "lepioškėm". Todėl ir deda visos tuos kepinius čia, nors mielosios, tikrai ne visada yra kuom girtis, oi nėra..

O šišas kilo dėl to, kad pirma žinutė yra nulinė informacijos prasme ir dar su tokiu nekaip atrodančiu neaišku kuom ten. Aš tai irgi tik šaldytą braškę matau ir želė gabalą žalią. Va. Atidaryti temą, sakyčiau bent jau minimaliai reprezentatyviai reikėtų. Kas, apie ką, kaip? Ir mini pastaba Jolkai, jau ne pirma temą, kurią matau jos atidaryta yra tuščia žinute be jokių nuorodų, paaiškinimų, nieko (konkrečiai omeny turiu Receptus su nuotraukom). Nu jei nemokat, ar nesuprantat, tai geriau nedarykit visai.

O šiaip aš nepiktai čia. Konstruktyvi manau yra gerai  4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

Ziuriu dabar tema visai i "tema" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Is 3 puslapiu 1 zinute i tema thumbup.gif pavarot lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergos, baikit bartis.

Nu yra jau ta tema ir yra. As, tiesa sakant, nuo pat pradziu nesupratau jos prasmes. Kai rasiau pasiulymus, tai net nezinojau ka i sita tema butu galima idet.
Bet jau tiek to, prigijo ji ir gerai.

Noreciau pritarti rugegelei tuo, kad tikrai pasimeta geri receptai, o ju tikrai cia buvo.

Taip pat man labai gaila, kad pasimeta papuosti tortai. Man tai visai nesvarbu ar graziai papuostas tortas ar ne, yra patyrusiu, yra ir naujoku, tai kodel gi nedet i bendra papuosimu tema. Nelabai suprantu kalbu, kad mes dar nemokam graziai puost. Tai gi ir mokomes. I pagyru puoda labai retai uzeinu, bet kartais ateinu ir susinervinu, kai pamatai geras papuosimo idejas, kurios paskui pasimeta.

Vat stai sito nesuprantu, gal galit paaiskinti..... g.gif

Zodziu, tiek
Atsakyti