Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS, KEPKIM IR GIRKIMES.

QUOTE(Gytr @ 2009 07 17, 11:02)
Įdomi, koks simpatiškas torčiukas bigsmile.gif Gal dar pjūvio nuotrauką turi?  ax.gif

Ačiū ax.gif 4u.gif Kolkas pjūvio neturiu smile.gif Tortas dar laukia savo eilės biggrin.gif Vaišinsiu bendradarbius išėjimo atostogų proga. Tai nežinau, ar nufotografuosiu tą pjūvį, nes bendradarbiai galvos, kad man jau visai stupid.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir labai dėl skonio pergyvenu g.gif Pirmą kartą tortą kepiau, kas, jei nelabai koks gavos doh.gif Nors darėsi jis pakankamai lengvai, tai gal viskas išėjo normaliai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įdomi: 17 liepos 2009 - 10:25
QUOTE(kersiene @ 2009 07 14, 13:08)
as ir noriu parodyt nelabai vykusi savo - dicki torta9svere 5kg

bigsmile.gif nugis padirbėjai iš peties thumbup.gif ir sugalvok tu man tokį tortą thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(rekaliuke @ 2009 07 14, 15:31)
Labas  4u.gif  Aš taip pat norėčiau pasigirti savo sūneliui darytu tortuku  4u.gif

labai mielas tortukas rolleyes.gif sūnelis turbūt liko maloniai nustebintas smile.gif

QUOTE(Įdomi @ 2009 07 17, 09:08)
Įdedu ir aš savąjį pirmąjį "šedevrą" doh.gif  doh.gif Nėra toks, kad būtų tinkamas parodai, bet tikiuosi, bus skanus biggrin.gif Daividijos plikytukas tortas su braškėmis:

ale pasisekė tavo bendradarbiams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 07 17, 13:32)
ale pasisekė tavo bendradarbiams thumbup.gif

Jau sėdžiu visa išgirta biggrin.gif Pirmas blynas, taip sakant, gavosi neprisvilęs (tik kreivokas lotuliukas.gif ) thumbup.gif Labai skanus tortas thumbup.gif Vis dėl to bus ir pjūvio nuotrauka, bet tik kai grįšiu namo (greičiausiai sekmadienį g.gif laugh.gif )
Atsakyti
Kaip ir žadėjau, grįžtu su daividijos plikytuko torto su braškėmis pjūvio nuotrauka ax.gif
user posted image
Atsakyti
pjuvis tikrai ispudingas thumbup.gif
Atsakyti
parodysiu ir as savo grozybes
Atsakyti
kaip gražuuuuuuuu, o riešutėlius tai pirmą kartą tokius matau, gal būtų galima pakomentuoti plačiau tą krepšelį, kaip aisingą darot? tokį, kad nenutrupėtų ax.gif labai labai įspūdingas krepšelis, o grybukai meduoliniai, orkaitėje kepti??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2009 07 19, 19:54)
Kaip ir žadėjau, grįžtu su daividijos plikytuko torto su braškėmis pjūvio nuotrauka ax.gif

super 4u.gif , cia tai tikrai "su braskemis"!! su daaaug braskiu:)

Atsakyti
Idomi,Torto pjuvis nusotabus!!!
Meduke,jau tavo gerybes tai tikros gerybes,labai tokais megstu,kepei spec keptuveje ar orkaiteje??
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 07 20, 16:49)
Idomi,Torto pjuvis nusotabus!!!
Meduke,jau tavo gerybes tai tikros gerybes,labai tokais megstu,kepei spec keptuveje ar orkaiteje??

viskas ranku darbo , jokiu keptuviu todel gaunasi visi skirtingi.kepu elektrineje krosneleje. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meduke @ 2009 07 20, 13:41)
parodysiu ir as savo grozybes

labai gražūs lazdyno riešutai. Kaip tikri wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 07 20, 17:24)
labai gražūs lazdyno riešutai. Kaip tikri  wub.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif aciu.riesutai man taip pat graziausi ir skaniausiai valgosi.
Atsakyti