Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS, KEPKIM IR GIRKIMES.

4u.gif
P.s Adriu labukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 15 gegužės 2009 - 13:25
QUOTE(mamkaa @ 2009 05 15, 14:21)
gelytes - rozytes darytos is siu saldainiu
user posted image
darymo procesas toks  http://www.youtube.c...player_embedded
4u.gif  4u.gif

ir iš ko tik nedaro tų rožyčiųlabai gražios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 15, 14:22)
mastau.gif  mastau.gif  mastau.gif......nu mmergyte .....tu čia apie ką , neisikertu  unsure.gif  schmoll.gif .....baik savo šposus ir surimtėk , eik geriau kokį šedevrą sukurk  tongue.gif

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......dašuto  hihihi.gif

schmoll.gif schmoll.gif as dar jauna,grazi..surimtesiu veliau lotuliukas.gif o kepsiu irgi greitu metu,nes kitaip cia lankytis nevalia schmoll.gif

vsio iseinu... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 05 14, 19:00)
Dėti saldumynų nuotraukas toms, kurios nori pasirodyti, tačiau visiem receptas aiškus (t.y. pvz. tortas "Medutis" pagal Cipciuką ir t.t.) smile.gif

gerai, bet kam tada dar dėti i papuošimu temą?, kam ta pati tortą ar koki kitoki skanesta deti i tema nuotraukos su receptais?KAM???????????????????????

QUOTE(eglejk @ 2009 05 14, 19:57)
pasisakysiu ir as  rolleyes.gif

as kai pirma karta uztikau saldumynu skilti sm, ir pagaminau pirma torta, tai man labai norejosi PASIGIRTI savo darbu, todel nusprendziau, kad PAGYRU PUODAS kaip tik man  thumbup.gif  pasirodziau su tortu, paglosciau savo savimeile ir tiek  blush2.gif
manau, kad sita tema tam ir skirta, rodyti savo ivairiausius kepinius, nebutinai tortus, kad ir pyragus, sausainukus, keksiukus ir panasiai.
na ciatik mano nuomone ir tiek  4u.gif

bet tos pačios nuotraukos kartojasi per tris keturias temas, tai kam dar ši visiškai nereikalinga tema dar sukuriama??????????????????????????????

QUOTE(čikuraku @ 2009 05 15, 13:12)
na as irgi noreciau zinor, tai cia dabar blogai reiskias? g.gif

aišku kad blogai, juk čia tema "Pagyrų puodas"čia tik girtis galima ir liaupsinti kitas, bet ne daugiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 05 15, 14:58)
schmoll.gif  schmoll.gif  as dar jauna,grazi..surimtesiu veliau lotuliukas.gif  o kepsiu irgi greitu metu,nes kitaip cia lankytis nevalia schmoll.gif

vsio iseinu... cool.gif

LAIMINGO KELIO .... dirol.gif.....teks paliūdėti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 15, 18:08)
LAIMINGO KELIO ....  dirol.gif.....teks paliūdėti  hihihi.gif

bet as nesakiau kur iseinu ir kada grysiu laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 15, 10:23)
Labas rytelis .....nu aprimo kažkiek , bet ne visai ... tongue.gif

MAMICY...... o kokius tu įsivaizduoji žele tortus ...??....jie visi ir yra panašūs vienas į kitą , tik supilstymas , vaisiai ornamentai skiriasi , tai tada toje temoje kalbėkime tik  apie želatiną , kaip ji atrodo , kur pirkti , kiek dėti , kakio ji smulkumo , kieno gamybos ir taip visą temą  doh.gif ..............ir per visą temą idedame vieną tortą , nes juk jie anot tavęs " visi vienodais dryželiais ".

as suprantu kad jums nereik receptu, jus is patirties sugebat sudeti ingridientus, bet pvz jei as noriu pasidaryti ka nors ne i6 pokeliu, tai ie6kau recepto. lygtais atsimenu kad kažkas dėjo recepta želiukų temoj, bet man reiks minimum viso vakaro ji surasti tarp tu kelių želiuku temu... skirkim kur yra informacija, turinti išliekama verte, o kur siaip bilekas... as ir manau kad temoje apie zeliukus reiktų deti zeliuku receptus, diskutuoti apie zelatina, rodyti kazkokius naujai atrastus budus padaryti idomesnius zele desertus, o ne demontruoti 101 "dryzeli is pokelio". dryzeliams is pokeliu vieta yra CIA.
Papildyta:
QUOTE(lotute @ 2009 05 15, 16:43)
bet tos pačios nuotraukos kartojasi per tris keturias temas, tai kam dar ši visiškai nereikalinga tema dar sukuriama??????????????????????????????

tai cia jau dedanciuju per visas temas reikalas... buvo gi tartasi, kad 1 nuotrauka, dedam į vieną temą...

as diskusija eilini kart baigiu biggrin.gif tiesiog jau pradedu suprasti, kad kur daug bobu, ten turgus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 15 gegužės 2009 - 18:17
Man atrodo ir tortu temoj 101 tas pats tortas dedamas lotuliukas.gif del zeliuku temos nematau ten nieko blogo. Visu pakankamai skirtingi ir idomus. Ideja galima pasirinkti bet kokia. Kaip sakoma cia diskutuot ir diskutuot doh.gif ale tam galime susikurt tema "Pasigincykime" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 05 15, 19:14)
as suprantu kad jums nereik receptu, jus is patirties sugebat sudeti ingridientus, bet pvz jei as noriu pasidaryti ka nors ne i6 pokeliu, tai ie6kau recepto. lygtais atsimenu kad kažkas dėjo recepta želiukų temoj, bet man reiks minimum viso vakaro ji surasti tarp tu kelių želiuku temu...  skirkim kur yra informacija, turinti išliekama verte, o kur siaip bilekas...  as ir manau kad temoje apie zeliukus reiktų deti zeliuku receptus, diskutuoti apie zelatina, rodyti kazkokius naujai atrastus budus padaryti idomesnius zele desertus, o ne demontruoti 101 "dryzeli is pokelio". dryzeliams is pokeliu vieta yra CIA.

Bet juk taip yra visose temose , visose temose mes jų jieškome ...tada užveskite atskirą temą " želiukų darymas " ir sudėkite informaciją apie juos ...bus dar viena tema , o dėl jos ir vėl anot tavęs bobų turgus prasidės doh.gif

Tu tiesiog pyksti , nes tai tavo sukurta tema ......prieš sukurdama temą Inočka mūsų paklausė , ar tai bus reikalinga , ir tik tada ją kūrė .....galima buvo ir tau šitu atveju pasikonsultuoti ....teisingai rugiagele sako , kuriame dar viena " Pasiginčykime " temą .....paskui dar vieną - apie grietinę , dar vieną - apie jogurtą nu ir taip toliau ....atrodo , kad nėra kur liežiuviu pamalti , eikite į plepesius .
Atsakyti
sveikutės perskaičiau aršu ginča, nesenai aš dar čia,bet man kaip naujokei susidarė ispudis ,kad sita tema skirta girtis naujokėms na ir gal dar kas patars ka nors pamates pirmuosius šedevrus ,okitos temos labiau pažengusioms ir kam čia pyktis .Girtis pavyzdziui cipukui viena ,o girtis naujokiai iskepusei pirma torta kita.Ir su pirmuoju tortu listi pavizdziui kitas temas gal nedarasu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 05 15, 13:21)
gelytes - rozytes darytos is siu saldainiu
4u.gif  4u.gif

labai faina ir paprasta thumbup.gif ypac tokioms pradedancioms kepejoms, kaip as, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta88 @ 2009 05 15, 19:55)
sveikutės perskaičiau aršu ginča, nesenai aš dar čia,bet man kaip naujokei susidarė ispudis ,kad sita tema skirta girtis naujokėms na ir gal dar kas patars ka nors pamates pirmuosius šedevrus ,okitos temos labiau pažengusioms ir kam čia pyktis .Girtis pavyzdziui cipukui viena ,o girtis naujokiai iskepusei pirma torta kita.Ir su pirmuoju tortu listi pavizdziui kitas temas gal nedarasu biggrin.gif

Naujokiai jūs ar seniokai - visų vieta ten kur ir visoms , temose pagal kepinio rūšį , aš irgi buvau naujokė , bet niekas manęs neignoravo , kur aš buvau nenuėjusi , jei naujokė , tai nereiškia , kad jai tik čia vieta , prašau apsilankyti visose temose , išreikšti savo nuomonę ir rodyti savo darbus smile.gif

Cipukas iš vis niekur nesigiria , jis rodo , rekomenduoja ir džiaugiasi , kad jos pasiūlyti kepiniai kažką pradžiugino ( buvo išbandyti ir patiko ) smile.gif
Atsakyti