Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS, KEPKIM IR GIRKIMES.

QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 15, 11:23)
Labas rytelis .....nu aprimo kažkiek , bet ne visai ... tongue.gif

MAMICY...... o kokius tu įsivaizduoji žele tortus ...??....jie visi ir yra panašūs vienas į kitą , tik supilstymas , vaisiai ornamentai skiriasi , tai tada toje temoje kalbėkime tik  apie želatiną , kaip ji atrodo , kur pirkti , kiek dėti , kakio ji smulkumo , kieno gamybos ir taip visą temą  doh.gif ..............ir per visą temą idedame vieną tortą , nes juk jie anot tavęs " visi vienodais dryželiais ".

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nesipykim 4u.gif blush2.gif 4u.gif blush2.gif retai uzsuku pas jus i saldymynu temas, bet kai uzsuku ir randu tik diskusijas ir barnius tikedamasi rasti kazka skanaus ir grazaus tai liudna pasidaro verysad.gif
kazkaip skaiciau sia tema ir palikau , nubegau kavos pasidaryti, prisedo vyras prie kompo, paeme ir paskaite, tai zvenge uz pilvo susiemes, ir sako o cia visai idomu ir smagu, bobos pesasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
o kad nebutu zinute ne i tema, tai giriuosi tortu (baltas biskvitas perteptas zefyriu kremu, kremas pagal Sonatina atrodo g.gif )
user posted image
Atsakyti
Na va , nors kas idėjo foto bigsmile.gif , ir pradeda normaliai bendrauti ......bet , man labai gražios roželės , ir įdomu iš ko jos padarytos ....tai kur dabar man apie tai sužinoti ....????? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 15, 12:11)
Na va , nors kas idėjo foto bigsmile.gif  , ir pradeda normaliai bendrauti ......bet , man labai gražios roželės , ir įdomu iš ko jos padarytos ....tai kur dabar man apie tai sužinoti ....????? g.gif  g.gif  g.gif

ne nu viska nori zinot doh.gif ,ot zmones lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip , aš smalsi .............. bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 15, 12:47)
Taip , aš smalsi .............. bebe.gif

jezs,cipciuk,kokie cia du tortai prie nuorodos? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 05 15, 11:48)
o kad nebutu zinute ne  i tema, tai giriuosi tortu (baltas biskvitas perteptas zefyriu kremu, kremas pagal Sonatina atrodo  g.gif )

labai skaniai atrodo tortukas ir rozytes labai graziai padarytos bigsmile.gif cia gal is tu saldainiu tuti-fruti ar siurprizas jos darytos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 05 15, 11:16)
ne nu viska nori zinot doh.gif ,ot zmones lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na as irgi noreciau zinor, tai cia dabar blogai reiskias? g.gif
Atsakyti
Viespate doh.gif taigi mmergyte ironiskai parase doh.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 05 15, 13:12)
na as irgi noreciau zinor, tai cia dabar blogai reiskias? g.gif

sakyciau ruduo..depresija..ale pavasaris nu g.gif g.gif
Atsakyti
gelytes - rozytes darytos is siu saldainiu
user posted image
darymo procesas toks http://www.youtube.c...player_embedded
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 05 15, 12:48)
jezs,cipciuk,kokie cia du tortai prie nuorodos? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mastau.gif mastau.gif mastau.gif......nu mmergyte .....tu čia apie ką , neisikertu unsure.gif schmoll.gif .....baik savo šposus ir surimtėk , eik geriau kokį šedevrą sukurk tongue.gif

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......dašuto hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 15 gegužės 2009 - 13:24