Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo ir gyrimosi tema :)

QUOTE(I.G.M. @ 2009 05 16, 13:19)
http://public.fotki....es/orchidejos-/ 
mano gelytes smile.gif  paskutinioji kambrija vakarykstis laimikis  ax.gif  smile.gif

O jau paphiopedilum ir falenopsio smulkiais ziedeliais grozis wub.gif

Kazkada pasakojau apie drauges falenopsi, kuris sekmingai auga tose "orchideju zemese". Aplink ji niekas nesokineja, niekas jo nemirko, netresia, ir is viso drauge apie orchideju prieziura nieko neismano. O jis auga, ziedstiesius ir didelius ziedus ant jo augina. Idedu jo nuotrauka (labai nekokybiska, su telefonu fotografuota blush2.gif ). Gaila, kad nufotografavau, kai jau baigia zydeti, bet matosi, kad ziedstiebis iki pat zemes.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pandora: 16 gegužės 2009 - 14:48
QUOTE(I.G.M. @ 2009 05 16, 14:19)
http://public.fotki....es/orchidejos-/ 
mano gelytes smile.gif  paskutinioji kambrija vakarykstis laimikis  ax.gif  smile.gif

Labai grazios tavo gelytes wub.gif o tokia kambrija siandien maciau Kaune aleksoto bazej, kainavo 28 Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 05 16, 16:18)
Pasaka orchidėjos, o naujausia kambrija iš vis fantastiška  thumbup.gif

aciu blush2.gif ax.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Lorute @ 2009 05 16, 16:56)
Labai grazios tavo gelytes wub.gif o tokia kambrija siandien maciau Kaune aleksoto bazej, kainavo 28 Lt mirksiukas.gif

aciukas blush2.gif as 25lt mokejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(s!ma @ 2009 05 15, 21:09)
mikuotuke, užmačiau, kad liūdi dėl "nevaisingo" oncidiumo  unsure.gif
Jei bus kiek ramiau, tai maniškis irgi nė iš vietos, jokios atžalėlės neaugina  schmoll.gif  Gal po žydėjimo ramybės periodas jiems? Gal daugiau kantrybės reikia  4u.gif

aš tik dėl naujutės pergyvenu ax.gif nes kai prisiaugins vaikučių pakankamai, esam sutarusios, kad atskirsiu ir jai pusę viso oncidiumo ax.gif dabar tikrai ramybės periodas, tik vis apžiūrinėju, iškucinėju, o gal kas lenda lotuliukas.gif bet jis sau ilsisi cool.gif

mergaitės, na ir plepsės, tik nebūk vieną dieną, jau kiek priplepės doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2009 05 16, 15:39)
O jau paphiopedilum ir falenopsio smulkiais ziedeliais grozis  wub.gif

Kazkada pasakojau apie drauges falenopsi, kuris sekmingai auga tose "orchideju zemese". Aplink ji niekas nesokineja, niekas jo nemirko, netresia, ir is viso drauge apie orchideju prieziura nieko neismano. O jis auga, ziedstiesius ir didelius ziedus ant jo augina. Idedu jo nuotrauka (labai nekokybiska, su telefonu fotografuota  blush2.gif ). Gaila, kad nufotografavau, kai jau baigia zydeti, bet matosi, kad ziedstiebis iki pat zemes.
user posted image

Matosi matosi, kad nerealiai gerai auga - grožis thumbup.gif ... Kad man taip pasisektu...
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 05 16, 14:29)
Buvau ant greicio ikisus nosi i abi Vilniuje esancias bazes:
Ordilinoj nukainuotu nebuvo. Graziu falenopsiu buvo, rausvu dryzuotu, baltu su raudonu viduriuku, zodziu ivairiu. Kainos man pasirode vidutines, nes be PVM nurodytos. Buvo kelios kambrijos, tik man bulves ju nepatiko, o zydi labai graziai ir kaina gera buvo, iki 20 lt kazkas. Ir labai patiko dendrobiumai nobile, tokie skaisciai geltoni, laaabai patiko, bet susilaikiau  blush2.gif
o kitoje bazeje vien nukainuotos orchidejos, tai praktiskai visos po 5 lt yra ir dendrobiu  ir falenopsiu, ir oncidiumu, zodziu pasiknaisiojus galima kai ko atrasti, kadangi as ant greicio, tai tusciom grizau  verysad.gif bet va ten zydinciu normaliu orchideju si karta nebuvo  ax.gif
mano akimis ziurint neverta vaziuoti  blush2.gif

4u.gif na kaip ''giminaitei'',tai gal dendrobio kainytę mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Siandien pamaciau ir susivyliojus nusipirkau augalu augimo ir vystimosi aktyvatoriu OKSIGUMAT. Jis tinka ir kambarinems gelems. Labai jau graziai viskas aprasyta. Gal kas bandet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pandora: 16 gegužės 2009 - 17:34
QUOTE(Pandora @ 2009 05 16, 16:39)
O jau paphiopedilum ir falenopsio smulkiais ziedeliais grozis  wub.gif

Kazkada pasakojau apie drauges falenopsi, kuris sekmingai auga tose "orchideju zemese". Aplink ji niekas nesokineja, niekas jo nemirko, netresia, ir is viso drauge apie orchideju prieziura nieko neismano. O jis auga, ziedstiesius ir didelius ziedus ant jo augina. Idedu jo nuotrauka (labai nekokybiska, su telefonu fotografuota  blush2.gif ). Gaila, kad nufotografavau, kai jau baigia zydeti, bet matosi, kad ziedstiebis iki pat zemes.
user posted image

aciu blush2.gif mano viena pazistama irgi turi keleta nelepinamu orchideju. Jos pastoviai perlietos,netrestos,orines saknys nudziuve visiskai,padetos beveik tamsiausioj kambario vietoj,o zydi kaip uzsakytos ir naujus ziedstiebius augina... g.gif
Atsakyti
help.gif umn.gif nuspręsta-piniginę MB,niekur neinu,nevažiuoju,nežiūriu,nematau.... doh.gif vakar prisiekiau savaitę nepirkti,šiandien....... blush2.gif na,bet aš iš gailesčio... ax.gif kas daugiau jei ne mes unsure.gif radau,labai neblogam stovį orchytę-šaknys gražios,pumpurų mažų yra-tikiuosi dar ir žydės tuoj ax.gif ir kainavo tik 5 lt. thumbup.gif na palaikykit kas nors... ax.gif blush2.gif
bigsmile.gif I.G.M.-sveikinu 4u.gif penktadienio išlaukei.... drinks_cheers.gif o,kad jau naujokę įsigijai wub.gif albumėlį apžiūrėjus,tai sakyčiau kaip ''neapsėstai'' šitos manijos,tai labai nebloga kolekcija ''pradžiai'' g.gif lotuliukas.gif
doh.gif taigi naujokės foto neįkėliau,tuoj pasitaisysiu.... mirksiukas.gif
Atsakyti
a la morkavas blush2.gif mažiukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 16, 20:49)
a la morkavas  blush2.gif mažiukas  wub.gif

as irgi tokio noriu thumbup.gif wub.gif dabar tikrai ilgai nieko nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 16, 19:49)
a la morkavas  blush2.gif mažiukas  wub.gif

labai labai thumbup.gif
Atsakyti