Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo ir gyrimosi tema :)

QUOTE(Uogienė @ 2009 05 17, 08:42)
Fonda, gal nuluzes ziedstiebis netycia bus i gera? Ta prasme, gal isleis nauja ziedstiebi?  bigsmile.gif
jolla42, nuostabus gelynas  thumbup.gif o ta vanda jusu tai vos MB nenupirko: rinkosi is dvieju, jusu saknys buvo zymiai geresnes, bet suabejojo del palankstytu lapu  biggrin.gif och sekmes auginant  thumbup.gif
o del pagyru, tai gal nieko ir nebus  blush2.gif oras toks prastas  unsure.gif

4u.gif vandos lapų tai ir maniškis išsigando,bet šaknim susigundė... o dabar nelabai kas ir liko iš tų palankstymų,gal purškimas padeda,nes buvo laaabai sausa g.gif
ax.gif jeigu važiuočiau autobusu,tai metalo gatvės bazę rasčiau ? g.gif ar ten pasimakaluot reikėtų...??važiuosim į marijampolę,tai apsižvalgysiu-ten įdomesnes nelabai griebia...(ligonių mažiau),bet,bėda,kad savaitę nieko nepirksiu doh.gif nebent nupirktų ir tą savaitę pasidžiaugt neduotų blush2.gif (idėja..?)
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 05 17, 09:05)
Geltoni dendrobiumai greičiau bus Stardust, o ne nobile  g.gif

ir as tokios pat nuomones, bet ten tikrai buvo parasyta nobile, tai negi gincysiuos biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas visoms 4u.gif
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 16, 17:54)
aš tik dėl naujutės pergyvenu  ax.gif  nes kai prisiaugins vaikučių pakankamai, esam sutarusios, kad atskirsiu ir jai pusę viso oncidiumo  ax.gif  dabar tikrai ramybės periodas, tik vis apžiūrinėju, iškucinėju, o gal kas lenda  lotuliukas.gif  bet jis sau ilsisi  cool.gif

tikrai nepergyvenk, as kantriai palauksiu, vistiek cia nuo musu niekas nepriklauso, jau kaip augaliukas sugalvos taip ir bus wink.gif
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 16, 19:49)
a la morkavas  blush2.gif mažiukas  wub.gif

super siumpatiskas wub.gif

QUOTE(axara @ 2009 05 16, 23:57)
Siandien hyper maximoje buvo kokiu groziu  wub.gif  na dauguma iprastines, bet vat marguciu tai buvo idomesniu  bigsmile.gif  taigi ir nusigriebiau as tokia taskuota visa, ruzava, dar buvo viena labai grazi taskute geltona, buciau ir ja pasiemusi, nes tikrai nematyta, bet buvau su mb tai...  biggrin.gif dabar neturiu fotiko,tai foto bus veliau  smile.gif

pamenu kazkas sake daugiau nebepirks orchiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(I.G.M. @ 2009 05 16, 14:19)
http://public.fotki....es/orchidejos-/ 
mano gelytes smile.gif  paskutinioji kambrija vakarykstis laimikis  ax.gif  smile.gif

Man pati zaviausia "kvepianti tik rytais kambrija" ir as tokios noriu... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 16, 19:49)
a la morkavas  blush2.gif mažiukas  wub.gif

Tavo "silpnumas" pteisinamas, nes pries toki grozi atsilaikyti tiesiog neimanoma.... As tokios spalvytes irgi noriu, tik normalaus dydzio ax.gif Labai labai noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 05 17, 10:22)
labas rytas visoms  4u.gif
tikrai nepergyvenk, as kantriai palauksiu, vistiek cia nuo musu niekas nepriklauso, jau kaip augaliukas sugalvos taip ir bus wink.gif

super siumpatiskas  wub.gif
pamenu kazkas sake daugiau nebepirks orchiu  lotuliukas.gif

oj kad as negaliu atsilaikyti...ir mb sake "cia liga" biggrin.gif bet kad vis nusiziuriu koki varianta, kuris labai patinka ir kurio ilgai ieskau, iki vakar ta taskute buvo paskutinis noras, bet kadangi pamaciau geltona taskute, kurios beje anksciau nesu net maciusi tokios idomios, tad dabar paiesku ratas ir vel uzsisuko... blush2.gif beje, dar yra ir orandzine planuose, bei tokia nenupasakojama,kuria maciau vienoje bazeje, bet ji jau buvo nupirkta schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
O as pasirodysiu, ka nusipirkau sestadieni Kauno bazeje, prie onkolog.
Tai nukoviau cambria (apleipe lapeliai, bet graziai zydinti dar, saknu kruva) uz 20lt. ir nuzydejusi dendrobium uz 5lt.
Tai cambrios man pacios graziausios siuo metu biggrin.gif , tai cia as save pateisinu, o del to dendrobio- tai nezinau, kas man pasidare - nezinau, ar jis dar cia geras skaitosi, kaip man su juo dabar elgtis ir ko man is jo laukt blink.gif
Uzmeskit aki, kas galit, pasakykit ka nors apie ta dendrobi... ka man su juo dabar daryt g.gif, ar jis dar turi vilciu....
4 paskutines nuotraukytes
http://public.fotki....ano-orchidejos/
Atsakyti
QUOTE(Katilius @ 2009 05 17, 14:42)
Tai nukoviau cambria (apleipe lapeliai, bet graziai zydinti dar, saknu kruva) uz 20lt.  ir nuzydejusi dendrobium uz 5lt.
Tai cambrios man pacios graziausios siuo metu  biggrin.gif , tai cia as save pateisinu, o del to dendrobio- tai nezinau, kas man pasidare - nezinau, ar jis dar cia geras skaitosi, kaip man su juo dabar elgtis ir ko man is jo laukt blink.gif
Uzmeskit aki, kas galit, pasakykit ka nors apie ta dendrobi... ka man su juo dabar daryt g.gif, ar jis dar turi vilciu....

grazios gelytes wub.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katilius @ 2009 05 17, 13:42)
Tai nukoviau cambria (apleipe lapeliai, bet graziai zydinti dar, saknu kruva) uz 20lt.  ir nuzydejusi dendrobium uz 5lt.
Tai cambrios man pacios graziausios siuo metu  biggrin.gif , tai cia as save pateisinu, o del to dendrobio- tai nezinau, kas man pasidare - nezinau, ar jis dar cia geras skaitosi, kaip man su juo dabar elgtis ir ko man is jo laukt blink.gif

Gražios gėlytės! cool.gif
Bet jau jūsų katinas... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 05 17, 14:14)
Gražios gėlytės! cool.gif
Bet jau jūsų katinas... wub.gif  wub.gif  wub.gif

...taip, katinas, jis mano meile pagrindine wub.gif
bet konsultaciju apie dendrobi, tai niekas ir neduoda, nes as proto uztemimo akimirka ji nusipirkau, gyvenime neturejus, ir net nezinau, ar jis cia geras dar ir ko jis noretu einamu momentu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katilius @ 2009 05 17, 14:19)
...taip, katinas, jis mano meile pagrindine wub.gif
bet konsultaciju apie dendrobi, tai niekas ir neduoda, nes as proto uztemimo akimirka ji nusipirkau, gyvenime neturejus, ir net nezinau, ar jis cia geras dar ir ko jis noretu einamu momentu g.gif

Neturiu nė vieno dendrobio, pasakyt nieko negaliu. unsure.gif
Kažkada norėjau papirkt (nupigintą), bet pabijojau, nes nežinau kaip išsirinkt gerą augalą, ta prasme kaip perku falenopsius,tai pagal lapus ir šaknis žiūriu,o kaip su dendrobiais.. g.gif
Atsakyti
Ir gal kas zinot, kokios cia pas mane tos cambrios konkreciau, as neskiriu pagal ziedus ju rusiu, porusiu, pavdinimu ir t.t. blush2.gif blush2.gif Ar jos cia tokios beruses kokios? doh.gif
Atsakyti
Bet nuotraukose atrodo jūsų dendrobis gražiai šiaip wink.gif nenuvargęs toks.Tai gal viskas čiki su juo? smile.gif
Atsakyti