Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo ir gyrimosi tema :)

QUOTE(jolla42 @ 2009 05 16, 19:49)
a la morkavas  blush2.gif mažiukas  wub.gif

Cia miniukas ar midukas? g.gif Labai labai grazus wub.gif As toki turiu tik ziedeliu maziau, bet pas mane tikrai midukas o ne mini (didesnis uz mini, mazesnis uz paprasta phal mirksiukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorute: 16 gegužės 2009 - 19:18
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 16, 17:24)
4u.gif na kaip ''giminaitei'',tai gal dendrobio kainytę  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif gal visgi geriau nesakyt blush2.gif kazkas 26 lt be pvm lyg buvo, kazkas tokio, tiksliai net nepamenu blush2.gif
visai negrazus jie, tikrai tikrai, demesio neverti, fe kokie negrazus dendrobiai buvo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
jolla42, labai grazus miniukas mirksiukas.gif
Ir kitos naujokes labai grazios thumbup.gif
itariu, kad rytoj turesiu kuo girtis blush2.gif
tiesa, jolla42, kaip vanda laikosi? kaip dendrobis "giminaitis"? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 05 16, 21:16)
Cia miniukas ar midukas? g.gif Labai labai grazus wub.gif As toki turiu tik ziedeliu maziau, bet pas mane tikrai midukas o ne mini (didesnis uz mini, mazesnis uz paprasta phal mirksiukas.gif )

g.gif aga,ko gero toks ir mano...už tv pultelį truputį aukštesnis...(mačau ir mažesni būna) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 16, 22:06)
g.gif aga,ko gero toks ir mano...už tv pultelį truputį aukštesnis...(mačau ir mažesni būna) smile.gif

Reiskias midukas pas tave biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
Sergam uz Sasha Son(g) biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Uogienė blink.gif vai kaip faina,kad brangus,kad negražus,kad visai jo nenoriu doh.gif blush2.gif Ąaaaaaaaaaaaaa NORIUuuuuuuuuuu frusty.gif help.gif mega_shok.gif
vanda,kol kas gražiai atrodo-purškiama,mylima ax.gif dendrobis ant palangės-šviesu,bet saulė nekepina-gal patiks...
rytoj turėsiu kuo girtis........tai reikėtų suprasti,kad rytoj erzinsitės....?? g.gif o aš nieko negaliu norėt doh.gif verysad.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
blush2.gif bandau įkelti savo grožių albumą ax.gif

http://public.fotki....la42/orchidlge/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolla42: 16 gegužės 2009 - 21:54

Papildyta:
blush2.gif bandau įkelti savo grožių albumą ax.gif

http://public.fotki....la42/orchidlge/
[/quote]

vaje vaje kaip grazu 4u.gif thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Siandien hyper maximoje buvo kokiu groziu wub.gif na dauguma iprastines, bet vat marguciu tai buvo idomesniu bigsmile.gif taigi ir nusigriebiau as tokia taskuota visa, ruzava, dar buvo viena labai grazi taskute geltona, buciau ir ja pasiemusi, nes tikrai nematyta, bet buvau su mb tai... biggrin.gif dabar neturiu fotiko,tai foto bus veliau smile.gif
Atsakyti
Aha, pasirodyk ka nugriebei smile.gif
Atsakyti
Tai va sudužo mūsų viltys.. Eurovizijos karūnos nematyt...swoon.gif Liūdna. liezuvis.gif Dar šiandien mano puošnusis chameleonas nulūžo... staigiai stabdant... cray.gif Štai kas iš gražiosios gėlytės liko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fonda: 17 gegužės 2009 - 00:41
Fonda, gal nuluzes ziedstiebis netycia bus i gera? Ta prasme, gal isleis nauja ziedstiebi? bigsmile.gif
jolla42, nuostabus gelynas thumbup.gif o ta vanda jusu tai vos MB nenupirko: rinkosi is dvieju, jusu saknys buvo zymiai geresnes, bet suabejojo del palankstytu lapu biggrin.gif och sekmes auginant thumbup.gif
o del pagyru, tai gal nieko ir nebus blush2.gif oras toks prastas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 05 16, 22:57)
Siandien hyper maximoje buvo kokiu groziu  wub.gif  na dauguma iprastines, bet vat marguciu tai buvo idomesniu  bigsmile.gif

Kaip tik ruošiuosi į "medžioklę", reikia dovanai ir nžn "kuda padatsa" biggrin.gif Suprantama, norisi kažko kažko..., na jūs tai suprantat lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 05 16, 13:29)
Ir labai patiko dendrobiumai nobile, tokie skaisciai geltoni,

Geltoni dendrobiumai greičiau bus Stardust, o ne nobile g.gif

QUOTE(Pandora @ 2009 05 16, 18:34)
Siandien pamaciau ir susivyliojus nusipirkau augalu augimo ir vystimosi aktyvatoriu OKSIGUMAT. Jis tinka ir kambarinems gelems. Labai jau graziai viskas aprasyta. Gal kas bandet?

Kažkada berods bandžiau, bet nieko ypatingo nepastebėjau rolleyes.gif
Atsakyti