as irgi moku uz komunalines paslaugas internetu, bet nemoku pasidaryti "mokejimo lapelio" uz darzeli, gal kas gali padeti, turiu nord/lb ir VB banku internetines sutartis. Aciu.

QUOTE(Gitaz26 @ 2006 04 08, 15:47)
as irgi moku uz komunalines paslaugas internetu, bet nemoku pasidaryti "mokejimo lapelio" uz darzeli, gal kas gali padeti, turiu nord/lb ir VB banku internetines sutartis. Aciu. 

Eik į MOKĖJIMAI ( Hanzanete), įvesk savo duomenis, darželio sąskaitos duomenis, sumą ir ATLIKTI MOKĖJIMĄ.
Turbūt panašiai ir kt. bankuose.
QUOTE(citybird @ 2006 06 02, 08:34)
Eik į MOKĖJIMAI ( Hanzanete), įvesk savo duomenis, darželio sąskaitos duomenis, sumą ir ATLIKTI MOKĖJIMĄ.
o ar galima atsiprintinti tokio mokejimo ataskaita? hanzabanke tokios opcijos nemaciau

Aš patogesnio būdo kaip mokėti už butą net neįsivaizduoju...Gėda prisipažinti bet su knygele neesu mokėjusi niekada
Va jau internetu moku 2,5 metų ir labai patogu
o knygelė taip ir stovi tuščia...

aš visus mokesčius moku tik internetu.
Tik inetu
Nereikia eilese stovet

Nereikia eilese stovet

ar niekada nebuvo problemu mokant internetu
girdejau kad labai sunku uzpildyti tas lenteles

Jokių problemų mokant netu, svarbu, kad ryšys atitinkamą dieną būtų

Moku internetu visus mokescius, labai patogu

As irgi moku uz visas paslaugas susijusias uz buta internetu ir tikriausiai jau butu sunku moketi kitaip

Aš manau, kad patogiau ir pigiau, bet pirmiausia tavo sąskaitoj turi būti pinigėlių. O mano pinigai visada nukeliauja didžiausiai sąskaitai apmokėti - kreditui už būstą, tai va. Norint dar apmokėti komunalines paslaugass reikia įnešti į savo sąskaitą dar pinigėlių. O kaip atsispausdinti darželio apmokėjimo kvituką? Gal kas žinot. Kalba eina apie SEB Vilniaus banką. Labai ačiū.
internetu patogu labai, ir paskaiciuoja automatiskai, ir nereik uz paslaugas papildomai moketi ir eilej stoveti