Įkraunama...
Įkraunama...

"Atsiskaitymo knygelė"

nesenai pradėjau internetu mokėti už komunalinius. tikrai patenkinta - nereikia eilėse stovėti ir nieko papildomai nekainuoja thumbup.gif naudojuosi Parex Ibanku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(berrry @ 2006 09 21, 13:13)
nesenai pradėjau internetu mokėti už komunalinius. tikrai patenkinta - nereikia eilėse stovėti ir nieko papildomai nekainuoja  thumbup.gif  naudojuosi Parex Ibanku  smile.gif

Aš jau pusmetis kaip moku internetu, esu labai patenkinta wink.gif
ir greitai, ir papildomų litų nereikia bankui mokėti, nes operaciją pati atlieku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(edka @ 2006 09 21, 16:33)
Aš jau pusmetis kaip moku internetu, esu labai patenkinta wink.gif
ir greitai, ir papildomų litų nereikia bankui mokėti, nes operaciją pati atlieku  thumbup.gif

Na nežinau kokio banko paslaugomis naudojiesi, bet mokestis yra 0,80 pvz. SEB
Atsakyti
Tik internetu,nera patogiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2006 09 22, 06:36)
Na nežinau kokio banko paslaugomis naudojiesi, bet mokestis yra 0,80 pvz. SEB

Hansa banke nera mokescio komunaliniams mokesciams ir kabelinei TV
Atsakyti
QUOTE(Raschida @ 2006 09 23, 14:24)

ax.gif
Atsakyti
aš irgi noriu mokėti internetu, bet juk reikia žinoti namų bendrijos sąskaitą, kabelinės sąskaitą ir pan. Reikės pasidomėti. Ypač kai taip pabrango mokesčiai banke. Internetinių paslaugų neturėtų taip pabranginti. Gal kas iš Klaipėdos atsiskaitinėja už Balticuma internetu? g.gif
Atsakyti
Toks klausimukas, ar mokant internetu uz komunalinius, galima p to vel moketi banke su knygute. t.y. jeigu pvz. menesi ar kelis neturi interneto, tai ar gali vel moketi banke.
Toks klausimas man kilo, nes pvz, paskutinis mokejimo menuo pagal knygute sausis, o sekantis jau bus irasytas rugsejis? Ar tai normalu? ar reikia kazkokiu tai mokejimu irodymu (uz 3-8 men ki buvo moketa inetu)?
Atsakyti
QUOTE(Bliss @ 2006 09 27, 15:09)
Toks klausimukas, ar mokant internetu uz komunalinius, galima p to vel moketi banke su knygute. t.y. jeigu pvz. menesi ar kelis neturi interneto, tai ar gali vel moketi banke.
Toks klausimas man kilo, nes pvz, paskutinis mokejimo menuo pagal knygute sausis, o sekantis jau bus irasytas rugsejis?  Ar tai normalu? ar reikia kazkokiu tai mokejimu irodymu (uz 3-8 men ki buvo moketa inetu)?

Aisku, kad galima. Koks jiems skirtumas, svarbu,kad pinigėliai juos pasekė
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2004 11 18, 20:00)
As naudojuosi NORD/LB internetine linija. Uz pavedima moku 0.80 Lt. O kas liecia darzeli, tai musu aukletojoms irgi uztenka kad pasakai kada sumokejai. Pasitiki  smile.gif
O del apsaugojimo, tai darant pavedima juk reikalauja patvirtinimo ir TAN kodo. Be situ sifru niekaip nepadarysi apmokejimo.

KOkio dar tan kodo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Raschida @ 2006 09 23, 14:24)

Bet mokant vistiek nuskaito 0,80 Lt. Vienas mokestis už visus mokėjimus.
Atsakyti
QUOTE(pupa @ 2006 09 27, 20:02)
Bet mokant vistiek nuskaito 0,80 Lt. Vienas mokestis už visus mokėjimus.

drinks_cheers.gif
Atsakyti