Įkraunama...
Įkraunama...

kai tevai palieka viena vaika ligoninei

QUOTE(TimbaLimba @ 2009 05 16, 01:39)
čia vnz, kam rūpi 5metų berniukas, ar mergaitė? esmė pasiginčyt, pasirodyt savo protingas mintis smile.gif juk mums visiems 5 metų nerūpėjo nei tėtis, nei mama, viską supratom ir gulėjom ligoninėse apsipatenkinę ir laimingi thumbup.gif

Nežinau kiek jums metų, tačiau kai aš buvau tokio amžiaus niekas neleisdavo gyventi ligoninėse šeimomis.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 16, 01:37)
Čia jums taip atrodo. O vat kitai dalyvei atrodo, kad jei motina nemiega reanimacijoje ant grindų, tai ji pabaisa. Prisipažinkite - miegotumėt?

priklausomai nuo situacijos smile.gif o jei ir pasakyčiau, kad miegočiau, sakytumėt, kad beprotė. jei ne - tai abejinga motina biggrin.gif koks jums skirtumas?tongue.gif

QUOTE(Pitija @ 2009 05 16, 01:38)
Aš būtent apie tai - tiesiog pragulėjusį tiek laiko nejudėdantį, nusividuriavusį ir nusivėmusį, virkaujantį - tiesiog priglausdavai prie krūtinės ir pasūpuodavai. Ir jau kažkaip tvirčiau, drąsiau.
Beje, tos mergytės atveju - ant kojytės pirščiuko buvo uždėtas spaudimo matavimo daviklis - tik mama pamatė, kad jis žiauriai nuspaudęs pirštuką - net iki pamėlynavimo. Seselės sako - mes visiems taip dedame. Aišku, niekas nuo to nenumirė ir nieko blogo nenutiko, tačiau kur pasakys išsigandęs dvejų metų vaikas seselei, kad jam pirščiuką skauda... Nepasakys gi...
Kitas viduriavo naktį vos ne kas dešimt minučių, o dubcė jau ir taip žaizdom nusėta buvo, kiekvienas keitimas, kad ir su mamos raminimu - su klyksmais... Ar keistų jam kas tiek tuos vystyklus, kai viena sesutė budinti tik naktinė... Ir gulėtų kęsdamas...

neduok dieve... kiekvienas vaiko skausmas, tai milijoną kartu baisesnis skausmas mamoms unsure.gif deja, niekas, kas nėra mama, to nesupras... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 05 16, 00:44)
deja, niekas, kas nėra mama, to nesupras...  rolleyes.gif

pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 05 16, 01:44)
priklausomai nuo situacijos smile.gif o jei ir pasakyčiau, kad miegočiau, sakytumėt, kad beprotė. jei ne - tai abejinga motina biggrin.gif  koks jums skirtumas?tongue.gif
neduok dieve... kiekvienas vaiko skausmas, tai milijoną kartu baisesnis skausmas mamoms unsure.gif  deja, niekas, kas nėra mama, to nesupras...  rolleyes.gif

Man jokio skirtumo. Aš vis tikiuosi, kad kas nors susimąstys apie tai, kas čia rašoma.
Jei skausms milijoną kartų baisesnis mamoms - ko jos ten lenda? Vaikas nenorėtų skaudinti savo mamų... O jūs verčiate juos tai daryti.

Beje, tėvams trilijoną kartų skaudžiau. Bet kas nėra tėvas to nesupras.
Gaila tėvų čia mažai, o tai pritartų man...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 16 gegužės 2009 - 00:48
QUOTE(Erinata @ 2009 05 16, 01:46)
pritariu  thumbup.gif

o mano klausimas būtų toks: ar vaikams tikrai reikia, kad mamos tą skaumą jaustų ir aukotųsi be galo be krašto?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 16, 01:40)
Nežinau kiek jums metų, tačiau kai aš buvau tokio amžiaus niekas neleisdavo gyventi ligoninėse šeimomis.

tai man labai gaila, mielas, medini. užtat ir išaugote toks medžio gabalas tongue.gif
o juokas juokais, pasakykit, kam mamos parama ir užuojauta vaikystėj nebuvo svarbi?
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2009 05 16, 01:49)
o juokas juokais, pasakykit, kam mamos parama ir užuojauta vaikystėj nebuvo svarbi?

Tiems, kas ją turėjo?
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2009 05 16, 00:48)
o mano klausimas būtų toks: ar vaikams tikrai reikia, kad mamos tą skaumą jaustų ir aukotųsi be galo be krašto?

o tai reikia tada taip daryt, pvz vaikui skauda, serga, o mums reikia nusispjaut ant jo tegul kankinasi toliau ir nekreipt demesio. kiekvienam vaikui reikia demesio serga jis ar ne, o kai uzaugs jam paciam sprest reikia jam jausti ta musu skausma ar ne.
Atsakyti
Dėl to nelankomo penkiamečio berniuko - aišku, skaudu, labai skaudu. Kokios bebūtų aplinkybės, vaikui vis viena trauma. Tai, kad jis nepasitiki, nekontaktuoja, - įrodo, kad jis jau jaučiasi nesaugus šiame pasaulyje. Taip, ligoninėje bus pasirūpinta jo sveikata, jis išgydytas ir sveikas paleistas į namus.
Augs, taps paaugliu, po to vyru. Tas nesaugumo jausmas dings, užsigniauš kažkur dūšelės kamputyje, liks tik gal kaip ežiukas dygus. Duokdie, jei tik tiek.

Labanakt...
Atsakyti
QUOTE(Erinata @ 2009 05 16, 01:54)
o tai reikia tada taip daryt, pvz vaikui skauda, serga, o mums reikia nusispjaut ant jo tegul kankinasi toliau ir nekreipt demesio. kiekvienam vaikui reikia demesio serga jis ar ne, o kai uzaugs jam paciam sprest reikia jam jausti ta musu skausma ar ne.

O kada vaikas užauga? Kelių metų vaiko ligoninėje negalima palikti vieno?
Atsakyti
QUOTE(Erinata @ 2009 05 16, 01:54)

o žinot kaip dažniausiai būna? suaugęs vaikas pasako, kad nafig tas skausmas. nes motinos taip tą skausmą sureiškmina.. aukojasi pamiršdamos save.. dėl pačios aukos. o vaikas juk nori matyti savo tėvus laimingus. na ne visada ta auka yra reikalinga.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 16, 01:46)
Man jokio skirtumo. Aš vis tikiuosi, kad kas nors susimąstys apie tai, kas čia rašoma.
Jei skausms milijoną kartų baisesnis mamoms - ko jos ten lenda? Vaikas nenorėtų skaudinti savo mamų... O jūs verčiate juos tai daryti.

Beje, tėvams trilijoną kartų skaudžiau. Bet kas nėra tėvas to nesupras.
Gaila tėvų čia mažai, o tai pritartų man...

oho. aš tikiu, kad būdamas vaikas tik ir galvoji, kaip gi mano mama jaučiasi. ypač būdamas 1,5m.
vargšai tėveliai. kurie sėdi namuose, žiūri kašį ir mąsto, kaip mano vaikui blogai gulint ligoninėj unsure.gif

QUOTE(Medinis @ 2009 05 16, 01:51)
Tiems, kas ją turėjo?

man labai dėl to jūsų gaila...
Atsakyti