Įkraunama...
Įkraunama...

kai tevai palieka viena vaika ligoninei

QUOTE(Lera @ 2009 05 16, 15:08)
kad atseit netrukdytu , bet mama vaikui kai jam negera ir baisu trukdyt negali.

Aisku, kad vaikui netrukdo. Kaip tik, sakyciau, vaikas, paliktas sergantis svetimuju prieziurai, jauciasi atstumtas ir nereikalingas. Vaikams nuo to vystosi nepasitikejimas savaja mama, supratimas, kad pasaulyje jis vienas ir vienisas, ir kad kovoti su gyvenimu teks ragais ir dantimis paciam. Nezinau kaip kam, bet manau kad vaikui tai suvokti netinkamas laikas gulint ligos patale, o ir dar mazameciui esant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristule2895: 16 gegužės 2009 - 14:15
QUOTE(alfija @ 2009 05 16, 14:11)
ir gali, ir trukdo.

atsakau už save , nesuprantu kaip galėčiau trukdyt? jei vaikas be manęs bijo ir verkia o išgirdęs mano balsą bei pajutęs mane , tuoj pat nusiramina ir leidžia atlikt procedūrą , kur trukdymas? taip buvo tik karta kad ji be mano žinios ištempe procedūrai tuo metu buvau išėjus padaryt jam arbatos, daugiau niekada nieko neleidau daryt be manęs ir man nesvarbu jokios ligoninės taisykles. niekas nepažįsta mano vaiko ir nežino kaip jam geriau. vienintele vietą kur negalėčiau eit tai turbūt operacine.
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 05 16, 15:11)
Cia, kaip suprantu, jau kalbate is asmenines patirties. Na, ir visos visos mamos tokios?

kodėl visos, jūs jau apie mane v a kkiek prirašėt, reiškia ne visos.
Dėl patirties, taip- teko patirti dar studijuojant natesk, kaip sako rusai artimųjų aimanų srautus, ir savęs susireikšminimo priepuolių. Iki šios dienos ligoninėj nesutikau nė vieno slaugančio asmens kuris būtų tik dėl vaiko/artimojo interesų ir nieko daugiau. Dažniausias atvejis- man be jo sunku. būtent - MAN. Suaugusiąjam. Ir čia taip pat, temoj daugiausia yra kalbama- aš negalėčiau. Iš esmės vaiko interesai yra ne pirmo vietoj.
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 05 16, 15:14)
Aisku, kad vaikui netrukdo. Kaip tik, sakyciau, vaikas, paliktas sergantis svetimuju prieziurai, jauciasi atstumtas ir nereikalingas. Vaikams nuo to vystosi nepasitikejimas savaja mama, supratimas, kad pasaulyje jis vienas ir vienisas, ir kad kovoti su gyvenimu teks ragais ir dantimis paciam. Nezinau kaip kam, bet manau kad vaikui tai suvokti netinkamas laikas gulint ligos patale, o ir dar mazameciui esant.

drinks_cheers.gif pilnai su jumis sutinku
Atsakyti
vaikui ir organizmui yra didžiulis stresas pati liga , jam bloga ji atveža į nepažįstama svetima vietą , ištempia kažkur kažkokia žmonės daro skauda . jautresnis žmogus taip ir mygčiot gali pradėt.
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 16, 15:16)
atsakau už save , nesuprantu kaip galėčiau trukdyt? jei vaikas be manęs bijo ir verkia o išgirdęs mano balsą bei pajutęs mane , tuoj pat nusiramina ir leidžia atlikt procedūrą , kur trukdymas? taip buvo tik karta kad ji be mano žinios ištempe procedūrai tuo metu buvau išėjus padaryt jam arbatos, daugiau niekada nieko neleidau daryt be manęs ir man nesvarbu jokios ligoninės taisykles. niekas nepažįsta mano vaiko ir nežino kaip jam geriau. vienintele vietą kur negalėčiau eit tai turbūt operacine.

ir į reanimaciją su savom pagalbom, jūs ten niekam nereikalinga.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 05 16, 15:17)
Dėl patirties, taip- teko patirti dar studijuojant natesk, kaip sako rusai artimųjų aimanų srautus, ir savęs susireikšminimo priepuolių. Iki šios dienos ligoninėj nesutikau nė vieno slaugančio asmens kuris būtų tik dėl vaiko/artimojo interesų ir nieko daugiau. Dažniausias atvejis- man be jo sunku. būtent - MAN. Suaugusiąjam. Ir čia taip pat, temoj daugiausia yra kalbama- aš negalėčiau. Iš esmės vaiko interesai yra ne pirmo vietoj.

g.gif g.gif tai kaip tik pirmoje manau nerastumet nei vieno vaiko kuris nenoretu jog ligonineje salia jo butu mama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 05 16, 15:14)

tai yra jūsų susikurta teorija, ir ne daugiau.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 05 16, 15:18)

raskit mama kuri sale savo vaiko nebus renimacijoje
ypac kai vaikui visai blogai aisku kad kiekviena mama bus sale jo..............
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 05 16, 15:17)

Ne taip supratote mano klausima, na, bet dabar ir nesvarbu. Ne, Alfija, manes negena i ligonine noras pabuti su savo vaiku, nes esu jo pasiilgusi. As atsibunu su juo. Dabar nuskambes dar linksmiau, bet tiesa tokia: slauguyciau, ir buciau ligonineje su vaiku savo, nes jauciu pareiga savo zmogeliukui ,rupintis juo, priziureti, padeti. Tikrai dziaugiuosi kartais turedama proga pabuti be jo, kai tikrasis tevelis pasirodo, ir prisimena, kad reikia skirti vaikui demesio. Tik vat, labiausiai megstu, kai jis buna sveikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 05 16, 14:18)

vaikui reikalinga, bet dabar ne apie reanimacija kalbam.

supranti kaip yra? tavo vaikui gal nereikia tokios mamos , gal nenori kad būtu šalia, arba pati tu nenori , nereikia suabsoliutint kad visiems vaikams geriau be mamos.

mano vaikui nemalonu būt ligoninei , jam ten baisu , nes niekas nesicackins ir nieko neaiškins kas ir kaip , ką gali mama , aš galiu ji paruoš psichologiškai bet kokiai procedūrai ir nesusipratimu būna kur kas mažiau . ar tai gali eiline med sesuo? juolab daktare?
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 05 16, 15:18)

Kodel taip neigiate mamos poreiki vaikui? Pasiklausius Jusu, atrodo, kad geriausia, ka gali padaryti del savo vaiko- palikti ji vos gimusi, neuzkraunant ant jo gleznu peciu mamos meiles nastos.

QUOTE(alfija @ 2009 05 16, 15:20)
tai yra jūsų susikurta teorija, ir ne daugiau.

Be jokio abejo. Ir gyvenu savomis teorijomis. Negi turiu veikti pagal koki vadoveli, ar Jusu rekomendacijas?
Atsakyti