Įkraunama...
Įkraunama...

kai tevai palieka viena vaika ligoninei

QUOTE(Kristule2895 @ 2009 05 18, 08:56)
bet siandien smailiku man neiseina prideti.

Nu tai ko dabar? console.gif Idedu tau savo dainušką,kurios klausausi,kai blogai jauciuosi(pirmas 30 sekundziu gali persukti ,kol ten kalba biggrin.gif )...neliudek.
http://www.youtube.c...h?v=2BSBe42Fb48
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 05 18, 10:15)
tris savaites laikyti negali, ligonių kasos neapmoka, tai viena- antra šiais laikais yra mobilus telefonas, gali paskambinti- trečia puės etų vaikas ne itin supranta kas tas aplankymas, o ir ketvirta- tai ką šiuo atveju pasakė seselė, nereiškia jokios tiesos.

na matyt isskirtinis atvejis buvo...
antra - ar ikimokyklinukai turi mobilius? ar gali pokalbis telefonu atstoti apsilankyma?
puses metų vaikui is tiesų gal tas pats, bet as konkreciu atveju apie priesmokyklinuka kalbejau
ketvirta - ne seseles tai kalbos...atvejis is mano aplinkos...
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 05 18, 10:19)
Nu tai ko dabar?    console.gif  Idedu tau savo dainušką,kurios klausausi,kai blogai jauciuosi(pirmas 30 sekundziu gali persukti ,kol ten kalba  biggrin.gif  )...neliudek.
http://www.youtube.c...h?v=2BSBe42Fb48

Mes cia su tavim off topikinam jau. Smailiku negaliu prideti, nes SM neleidzia, ar kompas mano. As nei liudziu, nei dziaugiuosi- kaip tik i tema, vaika vel siandien vesiu i poliklinika...
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 05 18, 10:19)
na matyt isskirtinis atvejis buvo...
antra - ar ikimokyklinukai turi mobilius? ar gali pokalbis telefonu atstoti apsilankyma?
puses metų vaikui is tiesų gal tas pats, bet as konkreciu atveju apie priesmokyklinuka kalbejau
ketvirta - ne seseles tai kalbos...atvejis is mano aplinkos...

tokiu atveju turėjo perkelti reabilitacijai smile.gif . Turi, jei tėvai palieka. Gali atstti aplankymą, būna vaikų suvokiančių padėtį, o dėl ketvirto matot jei tai jau iš jūsų aplinkos- belieka paklaust tai kodėl nelankėt ir dabar piktinatės?
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 05 18, 09:22)
Mes cia su tavim off topikinam jau. Smailiku negaliu prideti, nes SM neleidzia, ar kompas mano. As nei liudziu, nei dziaugiuosi- kaip tik i tema, vaika vel siandien vesiu i poliklinika...

Ups...nieuviazka...bet ir nelinksma,kai vaikai serga...
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 05 18, 11:15)
tai nereik dėmesio kreipt į pletkus. Ar čia mažam miestely įspūdžių trūkumas?
Papildyta:
tris savaites laikyti negali, ligonių kasos neapmoka, tai viena- antra šiais laikais yra mobilus telefonas, gali paskambinti- trečia puės etų vaikas ne itin supranta kas tas aplankymas, o ir ketvirta- tai ką šiuo atveju pasakė seselė, nereiškia jokios tiesos.

tik nereikia pamokslų kaip kam reaguoti wink.gif ypač, kai darbuotojai pasirašo po pažadais neskleisti žinių...
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 05 18, 10:45)
tik nereikia pamokslų kaip kam reaguoti wink.gif ypač, kai darbuotojai pasirašo po pažadais neskleisti žinių...

Karusia, čia ne pamokslas, čia patarimas. Mane nuoširdžiai stebina kiek daug nedideliuose miesteliuose tų pletkų, ir to visų žinojimų vską apie visus. Mano sesuo gyvena neypatingo dydžio mieste bet ir ne tokiam mažam, kaip man atrodo. Bet irgi labai daug dėmesio skiria ir ji , ir kiti tam- kas ką pasakė , kas ką pagalvojo, kas kam ką persakė- klausiu, kodėl taip. Viskas, nnieko daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 05 18, 10:45)
ypač, kai darbuotojai pasirašo po pažadais neskleisti žinių...

ciupkit pora liudininku, ta popieriu su parasu ir i teisma.
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 05 18, 12:15)
ciupkit pora liudininku, ta popieriu su parasu ir i teisma.

g.gif įdomu kas paduos į teismą šios temos pirmųjų puslapių keikėjas ir žinių joms teikėjas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 18 gegužės 2009 - 10:23
QUOTE(Medinis @ 2009 05 16, 22:51)
Įdomu - kas nutiks, jei vaikui darželyje/mokykloje/ stovykloje/ kieme/ bile kur, pasidarys liūdna ir jis užsinorės mamos? Kartais man atrodo, jog kai kurios mamos norėtų būti nėščios amžinai.

Nors viena vaika isnesiok, pagimdyk, tada reikskis ta tema.

Slykstu pasidare beskaitant kaikuriuos postus...
Atsakyti

QUOTE(ssiimmaa @ 2009 05 18, 09:38)
nu vistiek skaudu kazkaip kai per sazine vaziuoja..... ir paciai gi gaila vaikelio palikti ir dar tos beria druska ant zaizdos. va dabar jei man taip pasakytu tai oj atsakyciau as joms, o tada per silpna buvau. tai zliumbiau uztat kaip mazas vaikas..

Ka jus joms atsakytumet? Kad pagimdet vaika ir numetet seselems priziuret tada, kai jus jam labiausiai reikalinga buvot? Ar tai, kad jus buvot pavargus yra svarbiau nei kenciantis vaikas? Mano neisnesiotuke. Klyke reke istisai, operavo.. Ne minutes nepalikau ir neisivaizdavau, kad galiu savo kudiki palikti. Jam juk skauda, aprimsta kazkiek priglaustas prie sirdies. Laikiau, nesiojau, nemiegojau, taip pat i zombi buvau panasi. Siule eit namo pamiegot. Kaip as galiu eit kazkur miegot, kai zinau, kad mano kudikis bus vienas? Kas ji priglaus kai jam skaudes? Seseles? Ju darbas priziuret, kad viskas butu gerai mediciniskai. Ir dabar dar nemiegu, nes nerami labai.. Savo pupos nuo gimdymo nepalikau ir nepaliksiu. Man ji yra svarbiau uz bet kokius reikalus uz bet koki nuovargi. As jos sulaukiau kaip stebuklo, kurio labai jau ilgai meldziau. Kiekvienos mamos sazines reikalas palieka ji ta vaika ligonineje ar ne. Suprantu, kad buna tikrai neatideliotinu reikalu, kai tiesiog butina ta vaikuti kazkuriam laikui palikti. Tiesiog miego trukumas nera viena is tu priezasciu. Ir tik nepradekit man aiskint, kad vaikas uzauges man uz tai aciu nepasakys. Ne del to dukrytes taip laukiau, ne del to jos taip norejau ir ne del to aukosiuos del jos taip kaip sugebesiu is visos sirdies !
Atsakyti
QUOTE(waterly @ 2009 05 18, 12:14)
Ne del to dukrytes taip laukiau, ne del to jos taip norejau ir ne del to aukosiuos del jos taip kaip sugebesiu is visos sirdies !

o dėl ko? bet taip sąžiningai ir nesimaivant?
Atsakyti